آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
دقیقا منظورم همینه دیگه.بهتر نیست به جای بازیای تکراری،وقت رو صرف بازی ای یه سبک دیگه بکنیم و هم از داستانشون لذت ببریم و هم از گیم پلی متفاوتشون؟
حالا خود آلن ویک هم گیم پلیش ترکیبی از گیم پلی بازی های معروف بود دیگه. فقط یه مکانیزم نه چندان مهم استفاده از نور رو آوردن که از اون هم نتونستن به بهترین شکل استفاده کنن ;)
پس من هرکی که به دنیا اومد رو میارم پیش شما تا مشخص کنی گیم بازی کنه یا نه:-$
Good Idea
اره.شنیدم که میگن گیم پلی بازی در جاهایی تکراری و خسته کننده میشه ولی داستانش،ضعف گیم پلی رو جبران میکنه.خداییش میگین داستان بازی بی اهمیته؟
خوندم.همون نکات مربوط به ضعف گیم پلی.
ببینین دوستان،نگین که یه بازی رو فقط به خاطر گیم پلیش بازی میکنین.خوب شد همین الن ویک به خاطر داستانش امتیاز گرفت...
البته گیم پلیش هم بود که میشه گفت گیم پلی دیگر عنوان این شرکت یعنی مکس پین بود ولی خب تکامل یافته تر بود و صد البته چراغ قوه به بازی اضافه شده بود....
نه عزیز کی گفته داستان بی اهمیته؟ اتفاقا خیلی هم مهمه. ولی نمیتونه کاملا ضعف گیم پلی رو بپوشونه. یه بازی هم برا اینکه عالی باشه باید تمام فاکتور هاش عالی باشه نه فقط داستان.
خود من وقتی آلن ویک رو بازی کردم بعد از 2 ساعت گیم پلی و محیط بازی برام تکراری شد. فقط و فقط به خاطر اینکه ببینم آخرش چی میشه 1 بار تمومش کردم. دیگه هم سراغش نمیرم چون واقعا خستم کرد.
حالا خودت که بازی کنی میفهمی ولی انقد گول هایپ ملت رو نخور! :دی

آخرین ویرایش:
حالا خود آلن ویک هم گیم پلیش ترکیبی از گیم پلی بازی های معروف بود دیگه. فقط یه مکانیزم نه چندان مهم استفاده از نور رو آوردن که از اون هم نتونستن به بهترین شکل استفاده کنن ;)
اره.شنیدم که میگن گیم پلی بازی در جاهایی تکراری و خسته کننده میشه ولی داستانش،ضعف گیم پلی رو جبران میکنه.خداییش میگین داستان بازی بی اهمیته؟
بخوان: امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360 (البته اگه الان بازیش می کردم زیر 8 می دادم نه 8.4:biggrin1:)
ببینین دوستان،نگین که یه بازی رو فقط به خاطر گیم پلیش بازی میکنین.خوب شد همین الن ویک به خاطر داستانش امتیاز گرفت...
البته گیم پلیش هم بود که میشه گفت گیم پلی دیگر عنوان این شرکت یعنی مکس پین بود ولی خب تکامل یافته تر بود و صد البته چراغ قوه به بازی اضافه شده بود....

شما اهمیت نده اگه بازی واسه کنسول رقیب بود جریان فرق داشت.اون آقا امتحانش رو پس داده ;)

شما بازی کردی مگه اصن؟:-/ خیلی جالبه یه بازی رو بازی نکرده باشی بعد راحت بدونی داستانش و اینا در چه سطحی هست...:دی
هرچند از نظر من داستانش آنچنان هم چیز خاصی نبود.
اصلا اینطور نیست، ممکن بود بعضی وقت ها یاد MP بیفتی تو بازی اما اینجوری نبود که شما میگی تکامل و اینا... . از روی عکس و تریلر نظر دادن (بدون بازی کردن بازی)، نتیجه اش این میشه دیگه:دی

چجوری میشه که یه بازی با میانگین 83،میشه یه بازی کوچیک و ارزش اومدن رو ps3 رو نداره.ولی عناوین انحصاری Ps3 با میانگین 82-85 و ... میشن bomb و آخرت گیم:-/خیلی باحالید:))

شما بازی کردی مگه اصن؟:-/ خیلی جالبه یه بازی رو بازی نکرده باشی بعد راحت بدونی داستانش و اینا در چه سطحی هست...:biggrin1:
فرض رو بر این بذار که من بازی نکردم.اما راحت میتونم بفهمم وقتی یه نفر از یه بازی بدش میاد،سعی میکنه اونو بی ارزش جلوه بده. دوستان من اینو بازی نکردم.خوبه؟ بیا این پستم توی تاپیک خودش:
ممنون اقا حسین.بینهایت منتظر این روز هستم.یه عنوان خیلی زیبا و جذاب.
خب شد؟ یا باید چیز دیگه ای بگم؟
تو وقتی میگی بازی ارزش نداره که من نباید فقط به حرف تو اکتفا و بسنده کنم.
1000000000000 نفر بازیش کردن و میگن داستان خوبه و گیم پلی هم بد نیست ولی خوب هم نیست.

چجوری میشه که یه بازی با میانگین 83،میشه یه بازی کوچیک و ارزش اومدن رو ps3 رو نداره.ولی عناوین انحصاری Ps3 با میانگین 82-85 و ... میشن bomb و آخرت گیم:-/خیلی باحالید:))
همونطوری که همین بازی با میانگین 83 میشه شاهکار قرن و بهترین بازی نسل بعد بازی های انحصاری PS3 با میانگین 83-84 میشن آشغال و مزخرف و...
جناب u.s.a لول زون هنوز یادمون نرفته ;)
فرض رو بر این بذار که من بازی نکردم.اما راحت میتونم بفهمم وقتی یه نفر از یه بازی بدش میاد،سعی میکنه اونو بی ارزش جلوه بده. دوستان من اینو بازی نکردم.خوبه؟ بیا این پستم توی تاپیک خودش:
حداقل ما بازیش کردیم و داریم ایراد میگیریم. شما بازی نکرده داری بالا میبریش!

خب شد؟ یا باید چیز دیگه ای بگم؟
تو وقتی میگی بازی ارزش نداره که من نباید فقط به حرف تو اکتفا و بسنده کنم.
1000000000000 نفر بازیش کردن و میگن داستان خوبه و گیم پلی هم بد نیست ولی خوب هم نیست.
ما میگیم نَره شما میگی بدوش... اوکی بی خیال شما درست میگید.

حداقل ما بازیش کردیم و داریم ایراد میگیریم. شما بازی نکرده داری بالا میبریش!
نه من بالا نمیبرمش،فقط میگم اینجوری که شما دارین ازش بد میگین که ماریو از این بهتره.....
در کل OK.تمام تاپیک فهمیدن که من اینو بازی نکردم و توی ماموریتتون موفق شدین که به بقیه اطلاع رسانی کنین.....
به قول دوست عزیز:
اوکی بی خیال شما درست میگید.

اصلی ترین قسمت یه گیم ، گیم پلی هست. یعنی در واقع چیزی که بازی رو از فیلم و کتاب و... متفاوت میکنه وجود گیم پلی هست. بعد شما میگی داستان بیشتر از گیم پلی اهمیت داره؟
تو از متال گیر خوشت نمیاد ؟
بعد گیم پلی رو تو چی تعریف میکنی ؟

همونطوری که همین بازی با میانگین 83 میشه شاهکار قرن و بهترین بازی نسل بعد بازی های انحصاری PS3 با میانگین 83-84 میشن آشغال و مزخرف و...

کسی این بازی رو شاهکار قرن نمیدونه و همه به عنوان یک بازی متوسط که داستان زیبا و جو استثنائی و گیم پلی خلاقانه داره ازش یاد میکنن..

این بازی رو یک تیم 30 -40 نفره با کمترین امکانات ساختن و همین که رقابت کمی با بازیهای که دها میلیون دلار خرج میکنن و صدها نفر در ساختش دخیل هستن داره نشانه بزرگی بازی هست..

در کل دوباره میگم: کسی نمیگفت AW بهترین بازی قرن یا سال هست ولی شما و دوستانتون میگفتین iN2 گوتی امسال میشه..

کسی این بازی رو شاهکار قرن نمیدونه و همه به عنوان یک بازی متوسط که داستان زیبا و جو استثنائی و گیم پلی خلاقانه داره ازش یاد میکنن..

این بازی رو یک تیم 30 -40 نفره با کمترین امکانات ساختن و همین که رقابت کمی با بازیهای که دها میلیون دلار خرج میکنن و صدها نفر در ساختش دخیل هستن داره نشانه بزرگی بازی هست..

در کل دوباره میگم: کسی نمیگفت AW بهترین بازی قرن یا سال هست ولی شما و دوستانتون میگفتین iN2 گوتی امسال میشه..

خوب توضیح دادی امین.حالا یکی ممکنه براش خسته کننده بوده باشه.ولی من 5 بار تمومش کردم.هر بار هم هدفون رو میزاشتم تو گوشم و تو اتاق تاریک بازی میکردم.وحشتناک هم لذت میبردم و واقعا هم جوش ترسناک میشد برام.اما دلیل این هم نمک ریزی،قطعا انحصاری بودن بازی هست.

شما بازی کردی مگه اصن؟:-/ خیلی جالبه یه بازی رو بازی نکرده باشی بعد راحت بدونی داستانش و اینا در چه سطحی هست...:دی
اصلا اینطور نیست، ممکن بود بعضی وقت ها یاد MP بیفتی تو بازی اما اینجوری نبود که شما میگی تکامل و اینا... . از روی عکس و تریلر نظر دادن (بدون بازی کردن بازی)، نتیجه اش این میشه دیگه:دی

من خودم دو بار بازیش رو تموم کردم تا تونستم تمام نکات داستانیش رو بفهمم حالا شما که میگین داستانش چیزه خاصی نبود به خاطر اینه که به داستان و دیالوگها کاری نداشتین و فقط اکشنش براتون مهم بود بهترین بازیه داستانی هست برای من تا الان داستانش حتی خیلی از فیلم های psycological هم بهتر بود. گیم پلیش هم که به نظر من مشکلی نداشت اگه به این بگین تکراری پس همه ی بازیها تکرارین چون از اول تا اخرش باید ادم بکشی.

تو از متال گیر خوشت نمیاد ؟
بعد گیم پلی رو تو چی تعریف میکنی ؟
کیوان نمیخوای بگی متال گیر گیم پلی نداشت یا گیم پلیش رو زیر سوال ببری که ؟ بگو که اشتباه فهمیدم :دی
حالا اینکه من گیم پلی رو تو چی تعریف میکنم بماند ، ولی خوب میدونم داستان ، گیم پلی نیست!
این هم میدونم که رفتن از نقطه ی A به B و نور انداختن رو موجودات شبیه بهم در یک محیط تکراری جزو گیم پلی هست!
زکی :| پس چیش ایراد داشت که باعث شده بود متوسط باشه؟

تیمشون که حدودا 50 نفر هست.

در ضمن آنچارتد هم یه تیم 90 نفری ساخته. اون هم نه در عرض 5 سال.

پ.ن: یه سر به تاپیک AW بزن همه چی روشن میشه.
پ.ن.2: منظور از من و دوستانم ، کیوان هست دیگه؟

به شخصه امیدوارم یه بازی عین شماره اول بسازن با همون گیم پلی به شدت خسته کننده (!) و تکراری (!). ما که از این مدل گیم پلی خسته کننده و تکراری خوشمون اومد، ایشالا شماره بعدی هم همین روند خسته کننده و تکراری بودن رو داشته باشه چون مطمئنا بازم از این بازی خسته کننده و تکراری خوشم میاد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or