آیا The Division هم به سرگذشت Watch Dogs دچار خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز ویدیویی از عنوان در حال توسعه The Division در سطح اینترنت لیک شد که نشان دهنده افت کیفی این عنوان نسبت به نمایش‌های قبلی آن می‌شود.

tb3kb9q94ohjweqkk38k.jpg

این ویدیو کوتاه با عنوان «آزمایش نسخه pre-alpha عنوان «The Division» بر روی Xbox One» توسط شعبه ایتالیا سایت VG247 منتشر شد. در کنار ویدیو تعدادی اسکرین‌شات هم منتشر شدند، که مربوط به همین نسخه pre-alpha می‌شوند.

اما حال سوالی که پیش‌ می‌آید، آیا این ویدیو نشان دهنده کیفیت نهایی این عنوان خواهد بود؟
خوشبختانه برای گرفتن جواب لازم نیست منتظر بمانیم زیرا شرکت یوبی‌سافت در طی بیانیه‌ای در خصوص ویدیو منتشر شده، گفت:

«این عکس ها و ویدیو لیک شده با وضوح پایین [low resolution] مربوط به نسخه pre-alpha بازی می‌شوند. نسخه‌ای که مربوط به سازندگان بازی برای بررسی زیر ساخت‌های سرور های بازی در تنظیمات واقعی می‌شود. بخش وسیعی از قابلیت‌ها و ویژگی‌های بازی در این نسخه حذف شده‌اند و به همین دلیل این نسخه نشان دهنده کیفیت نسخه نهایی این عنوان نخواهد بود. تیمی که وظیفه ساخت بازی را بر عهده دارند، با تمرکز مشغول ساخت عنوانی هستند که بتواند بهترین تجربه را برای بازیکنان به ارمغان آورد و ما دیگر نمی‌توانیم صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری از این عنوان را در اختیار شما قرار دهیم.»

عنوان در حال توسعه «The Division» در طول کنفرانس E3 سال 2013 شرکت یوبی‌سافت معرفی شد. این عنوان در زمانی نامشخص در سال 2015 برای PC و کنسول‌های Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد.

ویدیو در آپارات باز‌ی‌سنتر

منبع

مطمئنید AC U افت نداشت؟ رو کنسول ها که فاجعه بود. دیگه بحث فریم ریت هم بماند که رسما اشک به چشمانمون میاورد. بعد از 10 گیگ آپدیت کردن تازه تازه میخواست شبیه به یه چیزی بشه. روی پی سی هم تا جایی که شنیده بودم بازده خوبی نداشته. کلا AC U از نظر تکنیکی از فاجعه هایی بود که به سختی از یادم خواهد رفت :دی

بالاتر دوستان گفتن ، بحث سر افت گرافیک هست ، نه باگ و مسائل دیگه! خودم توی این هفته شروع کردم بازی رو بعد مدت ها ، اونم به خاطر باگ و مسائل دیگه! بازی مشکل زیاد داره! اما ظاهری همونی هست که نشون دادن!

یوبیسافت همیشه موفق بوده و در مقابل دشمن هم زیاد داشته! هر چقدر هم بهتر بشه دشمن هاش زیاد تر میشند، کلا این یه اصل هست و اینا زمانی نیستند که احتمالا یوبیسافت هم نباشه ....
در مورد این بحث کیفی میگم الان همه چیز مشخصه و نمیشه قضاوت کرد ولی همین قضیه بهونه دست خیلی ها میده که بازی رو نابود کنند!
الان یه انحصاری ای مثل آنچارتد 4 هم دانگرید شده، ولی همون کسی که تو تاپیکش وقتی در مورد این مسئله حرف میزدی با هزار جور کنایه و توهین و ... جوابتو میداد اینجا داره واسه همین موضوع بازی رو تخریب میکنه! فرقی که بین این دو هست، اینه که ما دانگرید آنچارتد 4 رو تو تریلر رسمی دیدیم، این بازی با این خبر و وضعیت ولی الان وضعیت دو بازی رو نگاه کنید....
یوبیسافت تا اینجا موفق ترین ناشر نسل جدید بوده به نظرم، ولی همیشه بهش کم لطفی میشه .... من طرفداری کورکورانه نمی کنم، خودم یکی از کسایی بودم که شدیدا از مسئله بهینه سازی ــشون شاکی هستم و پست هام هم تو بخش PC موجوده، اما انصاف نیست که در مورد بازی هاش و عملکردش اینطور قضاوت بشه ....

@.::PUИK::.

دوست عزیز خواهش میکنم دیگه پست منو نقل قول نکن ....
موفق باشد....

آخرین ویرایش:
کیفیت با فریم ثابت و بدون باگ = همون کیفیت با افت فریم شدید و باگ :-/

خودتون هم نمی فهمید دارید چی می گید شما! اصلا هرطور دوست داری برای خودت تحلیل کن ، ولی به نظرم پیش خودت هم نگه دار ، یا حداقل جایی که باهاتون هم عقیده هستن که باگ و افت فریم جزو دانگرید های تصویری محسوب می شه!

خودتون هم نمی فهمید دارید چی می گید شما! اصلا هرطور دوست داری برای خودت تحلیل کن ، ولی به نظرم پیش خودت هم نگه دار ، یا حداقل جایی که باهاتون هم عقیده هستن که باگ و افت فریم جزو دانگرید های تصویری محسوب می شه!
شما هم الکی مغلطه کن ،نظرت هم برا خودت نگه دار ، خوش باشی...

- - -ویرایش - - -

تا اونجایی که یادم میاد DF گفته بود فریم نسخه E3 بین 20 تا 25 بوده.کلا فریم ریت از همون اول هم ثبات چندانی نداشته.
طرفداری عجیب و غریب امین توی هر شرایطی از یوبی سافت واقعا خنده داره ،توی همه موارد هم میاد همچین واکنش نشون می ده انگار یوبی سافت خداست.

طرفداری عجیب و غریب امین توی هر شرایطی از یوبی سافت واقعا خنده داره ،توی همه موارد هم میاد همچین واکنش نشون می ده انگار یوبی سافت خداست.
مرد مومن,کسی اینجا بدون منطق طرفداری نکرد.همه از اشتباهات Ubisoft اگاه هستن و بهش اعتراف می کنن اما این که بعضی ها میان سوءاستفاده می کنن از این مطلب اصلا درست نیست.

شما هم الکی مغلطه کن ،نظرت هم برا خودت نگه دار ، خوش باشی...

- - -ویرایش - - -

ارمان، الان که گیردادی به مغلطه دیگران، خودت همین الان داری مغالطه می کنی!!!
جواب سوالت را میدن، یه چیز دیگه مطرح می کنی! باز هم جوابت را میدن یه چیز دیگه مطرح می کنی!!! آخرش هم می رسی به این که من فن بازی کورکورانه در میارم! :)
آره یوبی سافت هم خداست! فقط برگرد صفحه قبل ببین کی این جمله را تو پستش داره :
پ.ن: AC:U از نظر تکنیکی افتضاح بود. لانچ بازی هم افتضاح بود.

یوبیسافت همیشه موفق بوده و در مقابل دشمن هم زیاد داشته! هر چقدر هم بهتر بشه دشمن هاش زیاد تر میشند، کلا این یه اصل هست و اینا زمانی نیستند که احتمالا یوبیسافت هم نباشه ....
در مورد این بحث کیفی میگم الان همه چیز مشخصه و نمیشه قضاوت کرد ولی همین قضیه بهونه دست خیلی ها میده که بازی رو نابود کنند!
الان یه انحصاری ای مثل آنچارتد 4 هم دانگرید شده، ولی همون کسی که تو تاپیکش وقتی در مورد این مسئله حرف میزدی با هزار جور کنایه و توهین و ... جوابتو میداد اینجا داره واسه همین موضوع بازی رو تخریب میکنه! فرقی که بین این دو هست، اینه که ما دانگرید آنچارتد 4 رو تو تریلر رسمی دیدیم، این بازی با این خبر و وضعیت ولی الان وضعیت دو بازی رو نگاه کنید....
یوبیسافت تا اینجا موفق ترین ناشر نسل جدید بوده به نظرم، ولی همیشه بهش کم لطفی میشه .... من طرفداری کورکورانه نمی کنم، خودم یکی از کسایی بودم که شدیدا از مسئله بهینه سازی ــشون شاکی هستم و پست هام هم تو بخش PC موجوده، اما انصاف نیست که در مورد بازی هاش و عملکردش اینطور قضاوت بشه ....
تلویزیون ایران زیاد نگاه میکنی؟ حتمآ هم کلش اف کلنز هم کار دشمنه تا فقط جونهای ایرانی از راه به در کنه
Activision هم دشمن زیاد داره؟ این نشون دهنده خوب بودنشه؟
پس چرا Rockstar Games دشمن نداره؟
U4 هم دوتا نمایش بیشتر ازش نیومده هنو اوله راهه ولی این بازی چی؟ از زمان انتشار تا حالا چندتا نمایش داشته؟
در ضمن شما تا حالا از ND کم کاری دیدی؟که میگی U4 دانگرید شده ولی از اون ور یوبیسافت این نسل همش داره با نمایش های کزای شروع میکنه
یوبیسافت که هر سال داره بازی میده بیرون چندتا AC تو این نسل اومده؟ فکر کنم تعدادش با بازی FIFA برابری کنه این نسل فکر کنم بیشترین بازی که تو این نسل عرضه شده یوبی سافت انجا داده
یوبی سافت فقط ایدهای نو تو صنعت گیم عرضه کرد ولی موقع عمل هیچی عناوین سوم چندتا جایزه بهترین ناشر سال و یوبی سافت تو این نسل گرفته؟ اگه به بهتر بودن که ماکروسافت و 2K (به لطف GTA ) عناوین قابل قبول تری رو عرضه کردن

تو این نسل چ ملاک خوبی بوجود اومده!هر کی بیشتر بفروشه بهترینه و موفق بوده.
احمقانه ترین دلیل.
هممون میدونیم Call of Duty هم زیاد میفذوشه ولی آیا موفق بوده و بهترین؟

تو این نسل چ ملاک خوبی بوجود اومده!هر کی بیشتر بفروشه بهترینه و موفق بوده.
احمقانه ترین دلیل.
هممون میدونیم Call of Duty هم زیاد میفذوشه ولی آیا موفق بوده و بهترین؟

بنظر شما ملاك مؤفقيت چيه ؟ متا؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

شاید بازی های یوبی سافت یک سریشون در حد تریلراش نباشن! شاید خیلی از بازی های یوبی سافت مشکلات فنی داشته باشن ولی هر جور نگاه کنین جز بهترین شرکت های سال محسوب میشه از نظر موفقیت بازی هاش.
میشه برای مثال به متا مراجعه کرد
باز هم باید این لیستا رو واسه بعضی از دوستان کشید وسط:
2015 Game Publisher Rankings - Metacritic
این لیست شرکتا بر اساس بهترین عملکرد که تو سال 2014 یوبی سافت دوم هست!
2014 Game Publisher Rankings - Metacritic
سال قبلش بازم دوم هست!

همین واچ داگز که داونگرید داشت خودش اصلا به هیچ وجه بازیی بدی نبود و بسیار هم بازی خوبی بود و متای خوبی هم گرفت!
بعضیا خیلی راحت مشکلات فنی بازی رو بهونه میکنن تا یک شرکتو بیارن پایین. فعلا به غیر از متا به چیز دیگه ـی نمیشه رجوع کرد و تو همین متا هم یوبی سافت عملکرد خیلی خوبی داشته تو سال های اخیر.
---

گرچه من وقتی نام دوستانی که این جر و بحثو میخونم میبینم اکثرا جز کسایی هستن که هنوز یک تاپیک زده میشه و یکم به یوبی مربوطه میریزن و شروع میکنن به هیت ورزیدن! این دوستان قبل از داونگرید شدن واچ داگز هم وجود داشتن و کارشون همین بود :)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or