آیا The Division هم به سرگذشت Watch Dogs دچار خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز ویدیویی از عنوان در حال توسعه The Division در سطح اینترنت لیک شد که نشان دهنده افت کیفی این عنوان نسبت به نمایش‌های قبلی آن می‌شود.

tb3kb9q94ohjweqkk38k.jpg

این ویدیو کوتاه با عنوان «آزمایش نسخه pre-alpha عنوان «The Division» بر روی Xbox One» توسط شعبه ایتالیا سایت VG247 منتشر شد. در کنار ویدیو تعدادی اسکرین‌شات هم منتشر شدند، که مربوط به همین نسخه pre-alpha می‌شوند.

اما حال سوالی که پیش‌ می‌آید، آیا این ویدیو نشان دهنده کیفیت نهایی این عنوان خواهد بود؟
خوشبختانه برای گرفتن جواب لازم نیست منتظر بمانیم زیرا شرکت یوبی‌سافت در طی بیانیه‌ای در خصوص ویدیو منتشر شده، گفت:

«این عکس ها و ویدیو لیک شده با وضوح پایین [low resolution] مربوط به نسخه pre-alpha بازی می‌شوند. نسخه‌ای که مربوط به سازندگان بازی برای بررسی زیر ساخت‌های سرور های بازی در تنظیمات واقعی می‌شود. بخش وسیعی از قابلیت‌ها و ویژگی‌های بازی در این نسخه حذف شده‌اند و به همین دلیل این نسخه نشان دهنده کیفیت نسخه نهایی این عنوان نخواهد بود. تیمی که وظیفه ساخت بازی را بر عهده دارند، با تمرکز مشغول ساخت عنوانی هستند که بتواند بهترین تجربه را برای بازیکنان به ارمغان آورد و ما دیگر نمی‌توانیم صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری از این عنوان را در اختیار شما قرار دهیم.»

عنوان در حال توسعه «The Division» در طول کنفرانس E3 سال 2013 شرکت یوبی‌سافت معرفی شد. این عنوان در زمانی نامشخص در سال 2015 برای PC و کنسول‌های Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد.

ویدیو در آپارات باز‌ی‌سنتر

منبع

اگر گرافیکش حتی افت هم کنه، که مطمئنم نمیکنه، جزء شانس های اصلی بهترین بازی ـه امسال ــه، گرافیکش هم افت کنه مهم نیست چون اتقدر بالا هست حالا مقداری هم افت کنه مشکلی بوجود نمیاد، مهم گیم پلی فوق العاده ــش هست ....
یعنی چی مهم نیست؟!! بیجا می‌کنن چیزی رو که از پسش بر نمیان نشون ملت می‌دن! :| بار اولشونم که نیست. در نتیجه گرافیک این بازی فوق العاده مهمه! می‌خوایم ببینیم Ubisoft از اشتباهش عبرت گرفته یا نه.

پ.ن: کیفیت این shot به عنوان نسخه Pre-Alpha قابل قبوله اما نسخه نهایی باید مثل نمایش‌های اولیه بازی باشه.

یعنی چی مهم نیست؟!! بیجا می‌کنن چیزی رو که از پسش بر نمیان نشون ملت می‌دن! :| بار اولشونم که نیست. در نتیجه گرافیک این بازی فوق العاده مهمه! می‌خوایم ببینیم Ubisoft از اشتباهش عبرت گرفته یا نه.

پ.ن: کیفیت این shot به عنوان نسخه Pre-Alpha قابل قبوله اما نسخه نهایی باید مثل نمایش‌های اولیه بازی باشه.

قبول دارم مهم ــه، اصلاح میکنم، افت گرافیک تاثیری رو موفقیت بازی نمی تونه بزاره یعنی اینکه فاتحه بازی از الان برای این موضوع بخونیم اشتباهه!
البته تو پست قبلم هم گفت :
اگر اینطور باشه، همین الان باید نسخه بزرگ ترین بازی های امسال رو که قبلا در این مورد بحث روشون شده رو پیچید ....
البته بازم میگم به نظرم این بحث ها در حال حاضر، از نظر من مضخرف بیش نیست ....

قبول دارم مهم ــه، اصلاح میکنم، افت گرافیک تاثیری رو موفقیت بازی نمی تونه بزاره یعنی اینکه فاتحه بازی از الان برای این موضوع بخونیم اشتباهه!
پس من فردا یه بازی بسازم گرافیک در حد order 1886 نشون بدم بعد همون بازی و با گرافیک army of two عرضه کنم تاثیر نمیزاره رو بازی نه؟
کلآ یوبیسافت از 3-4 سال پیش کارش شده بولت کردن بازی قبل انتشاره

پس من فردا یه بازی بسازم گرافیک در حد order 1886 نشون بدم بعد همون بازی و با گرافیک army of two عرضه کنم تاثیر نمیزاره رو بازی نه؟
کلآ یوبیسافت از 3-4 سال پیش کارش شده بولت کردن بازی قبل انتشاره
افت کیفی تا اینجا برای بازی های دیگه هم داشتیم، خیلی هم محسوس نبوده فک نکنم توجهی بهش بشه دیگه، باید عادت کرد ....
البته کار فوق العاده زشت و کثیفیه، من حمایت نمیکنم ولی چیزی هست که تو نسل جدید خیلی دیدیم و اصلا هم محدود به یوبیسافت نمیشه و در مورد بزرگ ترین سازنده ها هم چنین چیزی رو داریم!
بازم تاکید میکنم به نظر من در مورد این بازی زوده قضاوت حداقل یه تریلر رسمی لازمه، هر چند قضیه مشخصه خودشون هم اعلام کردند مربوط به زمانی ــه که بازی تو مرحله pre-alpha بوده، بعلاوه low-resolution images و ...
خیلی ها بیکار هستند و دنبال بهونه که بازی های این شرکت رو بکوبونند، من اینا رو گفتم تا شاید باعث بشه اونایی که میخوان اینکارو انجام بدند، قبلش فکر کنند.... فردا همین مسئله، خدا میدونه به چه چیزا که ربط پیدا نمیکنه .....

جریان یوبی سافت شده عین چوپان دروغگو . بعد از اون افت عجیب wd و ac:u هیچ کسی حاظر نیست نمایشاشو باور کنه . خداوکیلی حقم دارن . اما اینکه بیان به نسخه pre-alpha گیر بدن دور از انصافه.

یه بازی Watch Dogs فقط این بلا سرش اومد (اونم معلوم نیست به چه دلیلی) بعد کل بازی های اومده و نیومده کمپانی داره میره زیر سوال!
اتفاقا همون Watch Dogs هم هنوز صحنه هایی توش خلق شده که توی جای دیگه نمی شه مشابه اون رو پیدا کرد!

08317f13c4ec7a4789c56c67204f8283d9db70b7aa2633162b7108930be956e6.jpg

uKNUMizLDB4.jpg

تمامه بازی های یوبی سافت کپی همه الان شما بیا
Splinter Cell +Watch Dogs = The Division

مسخره تر از این نمی شد عناوین Ubi رو باهم دیگه ترکیب کرد

قبل از این که Assassins Creed وجود خارجی داشته باشه Splinter Cell بوده ، با عناوینی که اسم مرحوم Tom Clancy روشون هست شوخی نکنید :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or