آیا The Division هم به سرگذشت Watch Dogs دچار خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز ویدیویی از عنوان در حال توسعه The Division در سطح اینترنت لیک شد که نشان دهنده افت کیفی این عنوان نسبت به نمایش‌های قبلی آن می‌شود.

tb3kb9q94ohjweqkk38k.jpg

این ویدیو کوتاه با عنوان «آزمایش نسخه pre-alpha عنوان «The Division» بر روی Xbox One» توسط شعبه ایتالیا سایت VG247 منتشر شد. در کنار ویدیو تعدادی اسکرین‌شات هم منتشر شدند، که مربوط به همین نسخه pre-alpha می‌شوند.

اما حال سوالی که پیش‌ می‌آید، آیا این ویدیو نشان دهنده کیفیت نهایی این عنوان خواهد بود؟
خوشبختانه برای گرفتن جواب لازم نیست منتظر بمانیم زیرا شرکت یوبی‌سافت در طی بیانیه‌ای در خصوص ویدیو منتشر شده، گفت:

«این عکس ها و ویدیو لیک شده با وضوح پایین [low resolution] مربوط به نسخه pre-alpha بازی می‌شوند. نسخه‌ای که مربوط به سازندگان بازی برای بررسی زیر ساخت‌های سرور های بازی در تنظیمات واقعی می‌شود. بخش وسیعی از قابلیت‌ها و ویژگی‌های بازی در این نسخه حذف شده‌اند و به همین دلیل این نسخه نشان دهنده کیفیت نسخه نهایی این عنوان نخواهد بود. تیمی که وظیفه ساخت بازی را بر عهده دارند، با تمرکز مشغول ساخت عنوانی هستند که بتواند بهترین تجربه را برای بازیکنان به ارمغان آورد و ما دیگر نمی‌توانیم صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری از این عنوان را در اختیار شما قرار دهیم.»

عنوان در حال توسعه «The Division» در طول کنفرانس E3 سال 2013 شرکت یوبی‌سافت معرفی شد. این عنوان در زمانی نامشخص در سال 2015 برای PC و کنسول‌های Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد.

ویدیو در آپارات باز‌ی‌سنتر

منبع

مسخره تر از این نمی شد عناوین Ubi رو باهم دیگه ترکیب کرد

قبل از این که Assasins Creed وجود خارجی داشته باشه Splinter Cell بوده ، با عناوینی که اسم مرحوم Tom Clancy روشون هست شوخی نکنید :)
ولی SC از وقتی AC اومده خیلی بیشتر رو درو دیواره نمونش هم SC:C / SC :BL

تجربه ثابت کرده این سبک بازی های تمام انلاین به هیچ جا نمی رسن که می خوان بفهمن این بازی ها باید افلاین مد هم داشته باشه هیچ کدومشون فروش خوبی نداشتن

این ها تخیلات ذهنی شماست
هیچ مدرک و دلیلی مبنی بر درست بودنش نیست :)
این ذهنیت من نیست دیگه همه میدونن از وقتی AC ساخته شد که خودش الگو گرفته از POP ـه اکثر عناوین یوبیسافت به تقلید از این بازی در اومدن نمونه واضع واچ داگ شما حتی تو FC3 هم میخواستی بری نقشه رو کامل کنی باید از دکل میرفتی بالا درست عینه AC که از بعضی ساختمون های بلند میرفت بالا برای باز کردن نقشه کلآ همه عناوین یوبی سافت تا حدودی یاد اور بقیه عناوین این شرکتت اکثر عناوین سوم شخص این شرکت از نظر کنترل یکم خشکن نمونه بارزش همین /AC/GHOST RECON / SC که در مقابله عناوینی مثه GEARS OF WAR / MGS و..... یلی کنترل خشکی دارند
از نظر شما این تخیلات ذهنی منه از نظر من این فن بازی از رو تعصب شماست که اینا رو میبینید دقیقآ عینه بازی های COD شده که همش یکیه

یه بازی Watch Dogs فقط این بلا سرش اومد (اونم معلوم نیست به چه دلیلی) بعد کل بازی های اومده و نیومده کمپانی داره میره زیر سوال!
اتفاقا همون Watch Dogs هم هنوز صحنه هایی توش خلق شده که توی جای دیگه نمی شه مشابه اون رو پیدا کرد!

مطمئنید AC U افت نداشت؟ رو کنسول ها که فاجعه بود. دیگه بحث فریم ریت هم بماند که رسما اشک به چشمانمون میاورد. بعد از 10 گیگ آپدیت کردن تازه تازه میخواست شبیه به یه چیزی بشه. روی پی سی هم تا جایی که شنیده بودم بازده خوبی نداشته. کلا AC U از نظر تکنیکی از فاجعه هایی بود که به سختی از یادم خواهد رفت :دی

مطمئنید AC U افت نداشت؟ رو کنسول ها که فاجعه بود. دیگه بحث فریم ریت هم بماند که رسما اشک به چشمانمون میاورد. بعد از 10 گیگ آپدیت کردن تازه تازه میخواست شبیه به یه چیزی بشه. روی پی سی هم تا جایی که شنیده بودم بازده خوبی نداشته. کلا AC U از نظر تکنیکی از فاجعه هایی بود که به سختی از یادم خواهد رفت :دی

رو pc از کنسول هم داغون تر بود فریم ریتش :-D انگار اسلوموشن بود :دی ولی کلا از لحاظ بصری حیلی زیبا بود گرافیکش :-D

خب نسبت به چیزی که نشون دادن افت نداشت گرافیکش:dخوب بهینه نشده بود اما گرافیکش به همون خوبی نمایش ها بود.

من یه کم بیشتر دقت می کنم، می بینم که Valiant Hearts هم دانگرید شده!!
سگ نسبت به نمایش های اولیه بازی کمتر ورجه وورجه می کنه!
دوست عزیز چرا ناراحت میشید! کسی اینجا پدر کشتگی نداره که با یوبی سافت! وقتی داغون بوده کیفیت بازی حتما داغون بوده دیگه. منم نمیگم کل دنیا میگن. 10 گیگ من آپدیت کردم بازی رو! 10 گیگ کم حجمی نیست برای منی که سرعت دانلودم 40 کیلوبیته! حالا اگه کامل درست میشد یه چیزی، اما بازم هم مشکلات زیادی داشت و فریم بازی باز هم ثابت نبود و باگ های عجیب غریب و کلی پاپ آپ تو تصویر میدیدی به طوری که رسما میشد اسم بازی رو گذاشت اساسین کرید پاپ آپ ادیشن.

من یه کم بیشتر دقت می کنم، می بینم که Valiant Hearts هم دانگرید شده!!
سگ نسبت به نمایش های اولیه بازی کمتر ورجه وورجه می کنه!
این دفعه n ام که میای الکی طرفداری کورکورانه میکنی ، باشه یوبی سافت اصلا داونگرید نمی کنه...

دوست عزیز چرا ناراحت میشید! کسی اینجا پدر کشتگی نداره که با یوبی سافت! وقتی داغون بوده کیفیت بازی حتما داغون بوده دیگه. منم نمیگم کل دنیا میگن. 10 گیگ من آپدیت کردم بازی رو! 10 گیگ کم حجمی نیست برای منی که سرعت دانلودم 40 کیلوبیته! حالا اگه کامل درست میشد یه چیزی، اما بازم هم مشکلات زیادی داشت و فریم بازی باز هم ثابت نبود و باگ های عجیب غریب و کلی پاپ آپ تو تصویر میدیدی به طوری که رسما میشد اسم بازی رو گذاشت اساسین کرید پاپ آپ ادیشن.

من ناراحت نشدم. این شکلک هم به خاطر اینکه نشون بدم ناراحت نشدم :دی

Unity همونی بود که تو تریلرهاش بود!! از نظر گرافیکی دانگرید نشد. حتی همین مشکل پاپ آپ و ظاهر شدن NPC ها تو اکثر تریلرهای بازی و حتی همون نمایش های اولی بازی هم بود.

---
این دفعه n ام که میای الکی طرفداری کورکورانه میکنی ، باشه یوبی سافت اصلا داونگرید نمی کنه...

طرفداری کورکورانه!!! خواهشا آرمان جان تو دیگه اینو به من نگو:)

به غیر از WD دانگرید دیگه ای سراغ داری؟
----
پ.ن: AC:U از نظر تکنیکی افتضاح بود. لانچ بازی هم افتضاح بود. خواهشا این قسمت از پست من را هم بخونید:)
پ.ن.2: کلا هرجا پست بدیم، حتی تاپیک فوتبال هم پست بدیم، میان بهمون میگن داری طرفداری یوبی سافت را می کنی...

آخرین ویرایش:
من ناراحت نشدم. این شکلک هم به خاطر اینکه نشون بدم ناراحت نشدم :دی

Unity همونی بود که تو تریلرهاش بود!! از نظر گرافیکی دانگرید نشد. حتی همین مشکل پاپ آپ و ظاهر شدن NPC ها تو اکثر تریلرهای بازی و حتی همون نمایش های اولی بازی هم بود.

---

طرفداری کورکورانه!!! خواهشا آرمان جان تو دیگه اینو به من نگو:)

به غیر از WD دانگرید دیگه ای سراغ داری؟
آره unity هم اصلا باگ نداشت و فریم ریتش هم ثابت ، ثابت بود :( بیچاره یوبیسافت مگه بازی بد میسازه ؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or