آیا The Division هم به سرگذشت Watch Dogs دچار خواهد شد؟

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز ویدیویی از عنوان در حال توسعه The Division در سطح اینترنت لیک شد که نشان دهنده افت کیفی این عنوان نسبت به نمایش‌های قبلی آن می‌شود.

tb3kb9q94ohjweqkk38k.jpg

این ویدیو کوتاه با عنوان «آزمایش نسخه pre-alpha عنوان «The Division» بر روی Xbox One» توسط شعبه ایتالیا سایت VG247 منتشر شد. در کنار ویدیو تعدادی اسکرین‌شات هم منتشر شدند، که مربوط به همین نسخه pre-alpha می‌شوند.

اما حال سوالی که پیش‌ می‌آید، آیا این ویدیو نشان دهنده کیفیت نهایی این عنوان خواهد بود؟
خوشبختانه برای گرفتن جواب لازم نیست منتظر بمانیم زیرا شرکت یوبی‌سافت در طی بیانیه‌ای در خصوص ویدیو منتشر شده، گفت:

«این عکس ها و ویدیو لیک شده با وضوح پایین [low resolution] مربوط به نسخه pre-alpha بازی می‌شوند. نسخه‌ای که مربوط به سازندگان بازی برای بررسی زیر ساخت‌های سرور های بازی در تنظیمات واقعی می‌شود. بخش وسیعی از قابلیت‌ها و ویژگی‌های بازی در این نسخه حذف شده‌اند و به همین دلیل این نسخه نشان دهنده کیفیت نسخه نهایی این عنوان نخواهد بود. تیمی که وظیفه ساخت بازی را بر عهده دارند، با تمرکز مشغول ساخت عنوانی هستند که بتواند بهترین تجربه را برای بازیکنان به ارمغان آورد و ما دیگر نمی‌توانیم صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری از این عنوان را در اختیار شما قرار دهیم.»

عنوان در حال توسعه «The Division» در طول کنفرانس E3 سال 2013 شرکت یوبی‌سافت معرفی شد. این عنوان در زمانی نامشخص در سال 2015 برای PC و کنسول‌های Xbox One و PS4 منتشر خواهد شد.

ویدیو در آپارات باز‌ی‌سنتر

منبع

من بازم طرفداری کورکورانه بکنم!!
IGN همین چند وقت پیش یه لیست 25 تایی داد از بهترین بازی های منتشر شده برای PS4 .
از 25 تا بازی، 5 تاش واسه همین morde shoor soft ، ببخشید همون ubisoft بود:)
احتمالا من تو IGN هم نفوذ دارم و تعصب بیجام را دارم اونجا هم اعمال می کنم.

95782593312042243306.jpg

IGN's-Top-25-PS4-Games
720p

شاید بازی های یوبی سافت یک سریشون در حد تریلراش نباشن! شاید خیلی از بازی های یوبی سافت مشکلات فنی داشته باشن ولی هر جور نگاه کنین جز بهترین شرکت های سال محسوب میشه از نظر موفقیت بازی هاش.
میشه برای مثال به متا مراجعه کرد
باز هم باید این لیستا رو واسه بعضی از دوستان کشید وسط:
2015 Game Publisher Rankings - Metacritic
این لیست شرکتا بر اساس بهترین عملکرد که تو سال 2014 یوبی سافت دوم هست!
2014 Game Publisher Rankings - Metacritic
سال قبلش بازم دوم هست!

همین واچ داگز که داونگرید داشت خودش اصلا به هیچ وجه بازیی بدی نبود و بسیار هم بازی خوبی بود و متای خوبی هم گرفت!
بعضیا خیلی راحت مشکلات فنی بازی رو بهونه میکنن تا یک شرکتو بیارن پایین. فعلا به غیر از متا به چیز دیگه ـی نمیشه رجوع کرد و تو همین متا هم یوبی سافت عملکرد خیلی خوبی داشته تو سال های اخیر.
---

گرچه من وقتی نام دوستانی که این جر و بحثو میخونم میبینم اکثرا جز کسایی هستن که هنوز یک تاپیک زده میشه و یکم به یوبی مربوطه میریزن و شروع میکنن به هیت ورزیدن! این دوستان قبل از داونگرید شدن واچ داگز هم وجود داشتن و کارشون همین بود :)
اينقدر حال مي كنم يه عده از بس fanboy هستن واقعا اعتقاد دارن اگر كسي از شركت يا بازي مورد علاقشون انتقاد كنه به خاطر اينه كه غرض داره. مثلا فكر ميكنه منتقد ها بدشون مياد از بازي خوب فقط دوست دارن الكي گير بدن! هيچ كسي از يه بازي خوب بدش نمياد.
اون متا رو هم بذار كنار، اينقدر توي صنعت بازي الان داره فساد بيداد مي كنه كه خدا مي دونه. نمونه اش هم بازي master chief collection كه هنوز مشكل داره مثل ادم كار نميده ولي يكي از بالاترين متا ها رو گرفت. منتقدا رو برداشتن بردن تو يه محيط كنترل شده دادن بازي كردن همه 9 10 دادن به بازي. Ubisoft هم به زور تبليغات و سابقه خوبش سر پا هست، Watchdog در حد 10% اوني كه گفته بودن نبود. كلا من تاسف مي خورم به جايي رسيديم كه وقتي يه شركت گند مي زنه هم يه عده ميان باز دفاع مي كنن...تو فروم استيم بودم ملت داشتن از باگ هاي يه بازي انتقاد مي كردن يه عده اومدن دفاع كه بازي تازه اومده بعدا patch مياد درست ميشه انتقاد نكنيد، اينم شده وضع ما.

- - -ویرایش - - -

من بازم طرفداری کورکورانه بکنم!!
IGN همین چند وقت پیش یه لیست 25 تایی داد از بهترین بازی های منتشر شده برای PS4 .
از 25 تا بازی، 5 تاش واسه همین morde shoor soft ، ببخشید همون ubisoft بود:)
احتمالا من تو IGN هم نفوذ دارم و تعصب بیجام را دارم اونجا هم اعمال می کنم.

95782593312042243306.jpg

IGN's-Top-25-PS4-Games
720p
از روزي كه IGN به Dead or Alive extreme beach volleyball داد 9.2 نتونستم جديش بگيرم. اينقدر تو اين چند سال گند زده تو نقد كردن بازي ها كه خدا مي دونه. يادش بخير به بازي football manager داده بود 3 چون به گفته منتقد اين بازي در مقايسه با fifa همش منو و اينا بود gameplay نداشت! اون احمقي كه نقد رو تاييد كرده بود براي رفتن رو سايت رو بايد دار زد.
یه نکته دیگه هم هست، می گن تو قلمرو کور ها، آدم یه چشم پادشاه هست. سر جمع چند تا بازی واسه PS4 اومده مگه!

آخرین ویرایش:
quote_icon.png
نوشته شده توسط
majidred2011
شاید بازی های یوبی سافت یک سریشون در حد تریلراش نباشن! شاید خیلی از بازی های یوبی سافت مشکلات فنی داشته باشن ولی هر جور نگاه کنین جز بهترین شرکت های سال محسوب میشه از نظر موفقیت بازی هاش.
میشه برای مثال به متا مراجعه کرد
باز هم باید این لیستا رو واسه بعضی از دوستان کشید وسط:
2015 Game Publisher Rankings - Metacritic
این لیست شرکتا بر اساس بهترین عملکرد که تو سال 2014 یوبی سافت دوم هست!
2014 Game Publisher Rankings - Metacritic
سال قبلش بازم دوم هست!

همین واچ داگز که داونگرید داشت خودش اصلا به هیچ وجه بازیی بدی نبود و بسیار هم بازی خوبی بود و متای خوبی هم گرفت!
بعضیا خیلی راحت مشکلات فنی بازی رو بهونه میکنن تا یک شرکتو بیارن پایین. فعلا به غیر از متا به چیز دیگه ـی نمیشه رجوع کرد و تو همین متا هم یوبی سافت عملکرد خیلی خوبی داشته تو سال های اخیر.

---

گرچه من وقتی نام دوستانی که این جر و بحثو میخونم میبینم اکثرا جز کسایی هستن که هنوز یک تاپیک زده میشه و یکم به یوبی مربوطه میریزن و شروع میکنن به هیت ورزیدن! این دوستان قبل از داونگرید شدن واچ داگز هم وجود داشتن و کارشون همین بود

اگر شما با اون مشکلات فنی و لگ و پرفورمنس پایین و 19 و 20 فریم تونستی از این گیم پلی شاهکار و متای بالا و شاهکار $ubisoft$ لذت وافی و کافی رو ببری
شما کارت از fan و superfan boy گذشته و تا امثال شماها وجود دارید که به جای به چالش کشیدن این مشکلات و باگها همچنان دهن به تعریف و تمجید این کمپانی ملعون باز می کنید ما بازهم شاهد تولید شاهکارهایی از این دست با پرفورمنس مزخرف اینچنینی و به نظر من آشغال های این چنینی خواهیم بود .
در ضمن برای هرچیزی ی نقطه مقابل هم وجود داره دلیل نیمشه چون شما و امثالهم از فلان برند خوشتون میاد بقیه هم دهن به ستایش اون باز کنن .
در رابطه با خود شما قبل از واچ داگز و بعد از اون و قبل و بعد از فارکرای 4 رو دیدم که چقد شاکی بودی حتی از اجرا نشدن فارکرای 4 روی پردازندت بد و بیراه نثارش کردی اما مثل اینکه شما قلبن ارادت داری به این کمپانی . موفق باشی .

اگر شما با اون مشکلات فنی و لگ و پرفورمنس پایین و 19 و 20 فریم تونستی از این گیم پلی شاهکار و متای بالا و شاهکار $ubisoft$ لذت وافی و کافی رو ببری
شما کارت از fan و superfan boy گذشته و تا امثال شماها وجود دارید که به جای به چالش کشیدن این مشکلات و باگها همچنان دهن به تعریف و تمجید این کمپانی ملعون باز می کنید ما بازهم شاهد تولید شاهکارهایی از این دست با پرفورمنس مزخرف اینچنینی و به نظر من آشغال های این چنینی خواهیم بود .
در ضمن برای هرچیزی ی نقطه مقابل هم وجود داره دلیل نیمشه چون شما و امثالهم از فلان برند خوشتون میاد بقیه هم دهن به ستایش اون باز کنن .
در رابطه با خود شما قبل از واچ داگز و بعد از اون و قبل و بعد از فارکرای 4 رو دیدم که چقد شاکی بودی حتی از اجرا نشدن فارکرای 4 روی پردازندت بد و بیراه نثارش کردی اما مثل اینکه شما قلبن ارادت داری به این کمپانی . موفق باشی .

ببخشید اینو می گم ها ، اما شما تو آشغال ها دنبال چی می گردی؟!

خوب بدتون میاد چرا توی تاپیک ها می گردین و سعی می کنید بد بگید ، این بازی که هنوز نیومده ببینیم چه خبر هست ، یوبی 4 تا بازی هم نداره که بگیم چون پارسال 2 تا خراب شد همه بازی ها همینه! و اینکه مشکلات تکنیکی یک بخشی از قضیه هست ، خود من Unity رو قبل از عرضه گرفتم ، مشکلات هم که زیاد داشت نشد بازی کنم به علاوه یه سری کارهایی که داشتم ، این هفته نشستم تمومش کردم ، در کل بازی خوبی بود اما باگ هایی که الان هنوز هم هست و اون چیز هایی که موقع عرضه بود خیلی وضعیتشو خراب کرد، اما در کل نه آشغال بود نه بازی بد. و خوبیش اینه خود کمپانی ملعون هم اومد گفت قضیه رو و برای معذرت خواهی هم فکر کنم خیلی کار بزرگی کرد تا به حال توی این صنعت!
اون بالایی گفته Watch Dogs حتی 10 درصد چیزی که نشون دادن هم نبود! پس نمایش اول که شما دیدی چی بوده؟ 90 درصد اختلاف فکر کنم الان ما Watch Dogs که بازی کردیم بازی Strategy بوده باشه!

زیاد به این بحث علاقه مند نیستم که یوبی خوب هست بد هست این بازی خراب میشه نمیشه ولی درباره Watch dogs دوستان یادشون نره از تریلر E3 سال 2012 و در ادامه ادعای های یوبیسافت درباره اینکه GTA V جلوی watch dogs هیچیه من که خودم تو ایران هستم با این وضیعت های مالی تو دیوار رفتم 240 تومن پول این بازی رو دادم به انتظاره اینکه از GTAV چندین برابر بهتره ولی ...

زیاد به این بحث علاقه مند نیستم که یوبی خوب هست بد هست این بازی خراب میشه نمیشه ولی درباره Watch dogs دوستان یادشون نره از تریلر E3 سال 2012 و در ادامه ادعای های یوبیسافت درباره اینکه GTA V جلوی watch dogs هیچیه من که خودم تو ایران هستم با این وضیعت های مالی تو دیوار رفتم 240 تومن پول این بازی رو دادم به انتظاره اینکه از GTAV چندین برابر بهتره ولی ...

یوبی سافت کی همچین حرفی زد!؟ :دی
فقط یه بار اومد گفت نمی دونم چندماه گردش در لوس سانتوس کافیست. (یه چیزی تو همین مایه ها) که فکر کنم بعد از این حرفشون هم بازی هم تاخیر خورد:دی
اصلا همچین چیزی ممکنه که یه بازی چندین برابر بهتر از GTA باشه؟:-/ :دی

Downgrade الان تبدیل به کلمه ای شده که همه خیلی راحت استفاده میکنند، بدون این که بخوان اشاره کنند که چرا یه سازنده باید بازی خودش رو Downgrade کنه. Digital Foundry درباره‌ی علت احتمالی Downgrade شدن Watch Dogs میگه که احتمالا Ubisoft که ساخت این بازی رو برای PC شروع کرد تخمین نادرستی زد از این که کنسول های نسل بعد چه قدرتی خواهند داشت و قدرت نهایی این کنسول‌ها از تصوری که Ubisoft داشت پایین‌تر بود و به خاطر همین بازی رو Downgrade کرد که این شامل پایین آوردن کیفیت افکت‌ها، بافت‌ها و حتی طراحی مجدد قسمت هایی از شیکاگو بود. به نظر من این دیدگاه DF خیلی منطقی و قابل باور هست. حالا شاید این سوال پیش بیاد که چرا نسخه PC که محدویتی از نظر قدرت سخت‌افزار نداره هم Downgrade شد که این برمیگرده به سیاست "برابری" بین پلتفرم های مختلف که بعضی از سازنده‌ها از جمله Ubisoft دنبال می‌کنند. شاید فشار شرکت های دارنده پلتفرم مثل Sony و Microsoft هم در این مسئله موثر باشه ولی با اطمینان میشه گفت که اگر همین سناریو برای یه استودیو مثل Crytek اتفاق می‌افتاد، نسخه PC تغییری نمی‌کرد. هیچ سازنده‌ای عقلش رو از دست نداده که کلی سرمایه و وقت صرف تهیه asset های باکیفیت گرافیکی کنه و از اونا استفاده نکنه یا کیفیت اونا رو پایین بیاره. همین پایین آوردن کیفیت خودش یه وقت اضافه نیاز داره و برای سازنده هزینه داره.

Downgrade الان تبدیل به کلمه ای شده که همه خیلی راحت استفاده میکنند، بدون این که بخوان اشاره کنند که چرا یه سازنده باید بازی خودش رو Downgrade کنه. Digital Foundry درباره‌ی علت احتمالی Downgrade شدن Watch Dogs میگه که احتمالا Ubisoft که ساخت این بازی رو برای PC شروع کرد تخمین نادرستی زد از این که کنسول های نسل بعد چه قدرتی خواهند داشت و قدرت نهایی این کنسول‌ها از تصوری که Ubisoft داشت پایین‌تر بود و به خاطر همین بازی رو Downgrade کرد که این شامل پایین آوردن کیفیت افکت‌ها، بافت‌ها و حتی طراحی مجدد قسمت هایی از شیکاگو بود. به نظر من این دیدگاه DF خیلی منطقی و قابل باور هست. حالا شاید این سوال پیش بیاد که چرا نسخه PC که محدویتی از نظر قدرت سخت‌افزار نداره هم Downgrade شد که این برمیگرده به سیاست "برابری" بین پلتفرم های مختلف که بعضی از سازنده‌ها از جمله Ubisoft دنبال می‌کنند. شاید فشار شرکت های دارنده پلتفرم مثل Sony و Microsoft هم در این مسئله موثر باشه ولی با اطمینان میشه گفت که اگر همین سناریو برای یه استودیو مثل Crytek اتفاق می‌افتاد، نسخه PC تغییری نمی‌کرد. هیچ سازنده‌ای عقلش رو از دست نداده که کلی سرمایه و وقت صرف تهیه asset های باکیفیت گرافیکی کنه و از اونا استفاده نکنه یا کیفیت اونا رو پایین بیاره. همین پایین آوردن کیفیت خودش یه وقت اضافه نیاز داره و برای سازنده هزینه داره.
درود.
ولی فکر کنم که بازی هایی مثل gta v و یا اینفیمس گرافیک به مراتب بالاتری داشتند و این حرف شما یا همون df به این معناست که ما ابدا و به هیچ وجه نباید بازیی با جلوه های بصری بهتر روی کنسول ها ببینیم به عبارتی دیگر کنسول ها نمیکشن که بازی های بهتری رو اجرا کنن که قطعا این طور نیست.
البته ببخشید من نظر شخصیمو گفتم;;)

اينقدر حال مي كنم يه عده از بس fanboy هستن واقعا اعتقاد دارن اگر كسي از شركت يا بازي مورد علاقشون انتقاد كنه به خاطر اينه كه غرض داره. مثلا فكر ميكنه منتقد ها بدشون مياد از بازي خوب فقط دوست دارن الكي گير بدن! هيچ كسي از يه بازي خوب بدش نمياد.
اون متا رو هم بذار كنار، اينقدر توي صنعت بازي الان داره فساد بيداد مي كنه كه خدا مي دونه. نمونه اش هم بازي master chief collection كه هنوز مشكل داره مثل ادم كار نميده ولي يكي از بالاترين متا ها رو گرفت. منتقدا رو برداشتن بردن تو يه محيط كنترل شده دادن بازي كردن همه 9 10 دادن به بازي. Ubisoft هم به زور تبليغات و سابقه خوبش سر پا هست، Watchdog در حد 10% اوني كه گفته بودن نبود. كلا من تاسف مي خورم به جايي رسيديم كه وقتي يه شركت گند مي زنه هم يه عده ميان باز دفاع مي كنن...تو فروم استيم بودم ملت داشتن از باگ هاي يه بازي انتقاد مي كردن يه عده اومدن دفاع كه بازي تازه اومده بعدا patch مياد درست ميشه انتقاد نكنيد، اينم شده وضع ما.
والا اون کسی که شما میگی رو من هر چی تو اسما نگاه میکنم یک سری اسم تکراری میبینم که همیشه توی تاپیک های یوبی سافت در حال انجام دادن همین کار هستن! حتی قبل از ریلیز واچ داگز والا من توی این تاپیک اسم جدیدی ندیدم!
دوما فعلا بهترین منبع واسه نشون دادن کیفیت بازی متا هست! شما منبع بهتری داری رو کن، اینکه آدم بیاد بگه واچ داگز خیلی بیخود بود و آشغال بود و متا هم کشکیه یک فکت من در آوردیه الکیه که طرف نظر شخصیشو بصورت فکت داده بیرون در صورتی که منی که بازی کردم خیلی هم خوشم اومده!

کسی هم منکر مشکلات فنی بازی نمیشه! متا که فقط به گیم پلی و گرافیک و ... بازی محدود نمیشه کوچکترین مشکلات فنی بازی هم روی متا تاثیر داره، حاظرم شرط ببندم اگه Unity نصف مشکلات الانشو نمیداشت متاش زیر 80 نمیومد چون اصلا بازی سطح پایینی به حساب نمیومد غیر از اون بهینه نبودنش واسه پلتفورمای مختلف!
همیشه که نمیشه مشکلات فنی ـو بهونه کرد، منم نمیگم مهم نیست مشکل فنی داشته باشه و فریم و ... هم روی لذت بردن از بازی تاثیر داره ولی من توی این چند ساله اصلا بازی بد از یوبی سافت ندیدم غیر از همون چندتایی که چمیدونم مال کینکت و ایناس که وضعشون توی متا هم خرابه!

درود.
ولی فکر کنم که بازی هایی مثل gta v و یا اینفیمس گرافیک به مراتب بالاتری داشتند و این حرف شما یا همون df به این معناست که ما ابدا و به هیچ وجه نباید بازیی با جلوه های بصری بهتر روی کنسول ها ببینیم به عبارتی دیگر کنسول ها نمیکشن که بازی های بهتری رو اجرا کنن که قطعا این طور نیست.
البته ببخشید من نظر شخصیمو گفتم;;)

نه خب، تو ساخت بازی مبحث "بهینه" بودن هم مهمه که شخصا فک می کنم واسه یوبی سافت تعریف نشده خیلی...
منظور این که حداکثر زور یوبی تو اون زمان انقدر بوده.
برای مثال یک استدیو مثل ND یا rockstar خیلی می تونن بازیاشون رو بهینه کنن و شاید از بازی های یوبی سرتر باشند.

درود. ولی فکر کنم که بازی هایی مثل gta v و یا اینفیمس گرافیک به مراتب بالاتری داشتند و این حرف شما یا همون df به این معناست که ما ابدا و به هیچ وجه نباید بازیی با جلوه های بصری بهتر روی کنسول ها ببینیم به عبارتی دیگر کنسول ها نمیکشن که بازی های بهتری رو اجرا کنن که قطعا این طور نیست. البته ببخشید من نظر شخصیمو گفتم;;)
سلام؛
اون برداشتی که شما از حرف DF کردید کاملا اشتباهه. منظور DF اصلا این نیست که بازی‌ها دیگه رو کنسول‌ها پیشرفتی نمی‌کنند. طبق برداشت شما اصلا خود بازی های Ubisoft هم نباید روی کنسول پیشرفت کنند که مسلما چنین چیزی نیست. مثل هر سیستم دیگه ای مدت زیادی طول میکشه تا سازنده‌ها با تمام ظرفیت های پردازشی یه سیستم و نحوه استفاده بهینه از اونا آشنا بشن و ابزارهای بهتر و Library های پیشرفته‌تر که نتیجه چندسال تجربه و تعامل با سخت افزار هست باعث میشه که بازی‌ها اکثر مواقع پیشرفت داشته باشن در زمینه گرافیک و خب اینجا صحبت سر چند سال هست و همین اول نسل زمان عرضه‌ی یه بازی مثل Watch Dogs وجود نداره. نمیشه اول نسل انتظار داشته باشیم سازنده شناختی در حد آخر نسل از یه پلتفرم داشته باشه. مسلما منظور DF از قدرت کنسول، قدرت خام اون هست نه چیز دیگه ای.

آخرین ویرایش:
وجود Fast Travel توی بازی تایید شده ، اما گفتن که گوشه و کنار مپ آیتم های با ارزش زیادی هست که ارزش گشتن توی محیط رو داشته باشه!

در مورد ماموریت های فرعی هم گفتن که وجود داره و متنوع هم هستن ولی در کنارشون یه سری Random Event هم وجود خواهد داشت!

و گفتن که داستان بازی تقریبا خطی هست و خبری از انتخاب های بزرگ و تاثیر گذاری روی داستان بازی وجود نداره! ( ای کاش که وجود داشت :( )

من منظورم ubisoft نیست اولا
الان بیام ببینیم بازار هدف شرکت هایی مثل ubisoft یا ea یا activision چیه ؟ خب مطمئنا یه سریا مثل خود ما که هرروز پیگیر اخبار بازی ها هستیم و میخوایم بدونیم پروسه ساخت بازی ها به کجا میرسه
یه سری هستن که فقط دنبال بازی های شاد و مفرح و خانوادگی برای بچه هاشون یا خودشون هستن . ولی بیشتر بازار این شرکت ها افرادی هستن که تک و توک به سایتا سر میزنن و در کل یه e3 میبینن و دوتا پیشنمایش قبل از عرضه میخونن و تموم برای همین میان موقع معرفی بازی که اکثر مواقع همون e3 هست خیلی از گرافیک و گیمپلی تعریف میکنن و تریلر فک برانداز منتشر میکنن و اون افراد هدف هم "هایپ" میشن و روزشماری میکنن برای اومدن اون بازی برای همین هم assassin's creed و watch dogs هر کدوم بالای 9 میلیون فروختن و متا و این بحثا که البته مفید هستن به گوش سازنده اون طور باید و شاید به گوش سازنده نمیرسه البته نباید منکر عنصر سرگرم کنندگی این عناوین هم شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or