آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بنظرتون گرون ترین بازیاش قیمتشون چقدره؟

از فروشنده های حلال خور بپرس.:d
10 روز پیش رفتم از یارو Bioshock بگیرم.میگه 240 .میگم چرا 240. با دلار دو ماه اینده حساب کردی؟؟؟

میگه : ما به امتیازات بازیها هم نگاه میکنیم.اگه بازی نمره بالایی داشته باشه قیمتش بیشتر میشه :blink:
جوابت تو حلق و حلقوم خودت)xاخه به تو چه که بازی چه نمره ای گرفته ؟تو بازیتو بفروش مردک:-w

آخرین ویرایش:
10 روز پیش رفتم از یارو Bioshock بگیرم.میگه 240 .میگم چرا 240. با دلار دو ماه اینده حساب کردی؟؟؟

میگه : ما به امتیازات بازیها هم نگاه میکنیم.اگه بازی نمره بالایی داشته باشه قیمتش بیشتر میشه :blink:
جوابت تو حلق و حلقوم خودت)xاخه به تو چه که بازی چه نمره ای گرفته ؟تو بازیتو بفروش مردک:-w
امیدوارم نسل بعد تمامی بازی های بزرگ اعم از انحصاری ها و FIFA ها و بازی های R* متای زیر 50 بگیرن:|:دی

1000%می خرمش و کپی خ بودنش برام مهم نی چون:
1- معلوم نی کی هک شه
2-psn
3-حال میده:d:d:d:d:d:d:d:d

بفرمائید بعد بعضی دوستان میگن با فروش دیجیتالی بازیها مخالفیم
حداقل جلوی این کثافتکاریا گرفته میشه

من طبق روال همیشگی تا بیاد میخرم ....در ضمن دیگه باید قید هک و کپی خور شدن و اینجور چیزا رو بزنید .... درسته با قیمت دلار واقعا بی انصافی که مثلا برای یه بازی باید پنج برابر قیمت پول بدید ولی دیگه باید باهاش کنار بیاید ....

ok!!!

پس معلوم شد که شما نمی خوای از بازی کردن لذت ببری ، فقط می خوای بگی که یه کنسول داری که هک نشده و با بازی اورجینالات پز بدی ...

داداش لذت بازی با کنسول اوریج بیشتر ه من خودم این نسل هک داشتم اما فقطMPرو عشقه مخصوصا ps4که OPهای قشنگی داره و بخصوص shareخفن این نسل

عزیز من.هر موجود دوپایی که حرف یزنه،انسان محسوب نمیشه.
گاهی وقت ها شعور یه حیوون از اینه بیشتره.
ادم اگه یه جو وجدان داشته باشه و بچه ی صالح پدر مادر واقعی خودش باشه ،هیچ وقت دزدی نمیکنه

سلام
با این اوضاع اینترنت دیگه فقط آفلاین میشه زد
که اونم نیاز به بازی اورج نداره اگر هم Hack شه باز بازی موشو گربه شروع میشه در کل باس بیاد با ایکس باکسو وی یو مقایسش کنم هم از لحاض گراف هم قیمت

كسي كه ٥ سال ايكس باكس داشته بره بلي استيشين بخره يه كم واسش گيج كتننده نيست يا همون بره دنبالى٧٢٠؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or