آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با این وضعیت اینترنت بیخیال PS4شیم بهتره ، فکرشو بکن Ps4 داشته باشی و نتونی مالتی پلیر BF4 و killzone:Shadow Fall بازی کنی ، خیلی مضحکه هه..... به کجا میرود این غافله ..................... الان 2 روزه نتونستم Bf3 بزنم میدونید یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به قیمت و وضعیت اینترنت خیر اصلا ارزش نداره اگه اینترنت مشکلی نداشت با سر میخریدم اما نه فایده نداره

بله گرانی کم بود مشکل اینترنت هم روش اضافه شد من که فقط برای انلاین kz میخریدم ...

بنظر من خیلی خوبه و باعث پیشرفت هر چه بیشتر صنعت گیم میشه،بخصوص تو ایران!
من که بشدت استقبال میکنم،لذت اریج خریدن یچیز دیگست.(البته تا عرضه بشن قیمت دلار درست شده)البته هر بازی نهایتا 100 ارزش خرید داره نه بیشتر.
اینترنت پرسرعت هم نمیخواد، 100 درصد(اگر اتصال مداوم بخواد)

Wii

یکمی فکر لازمه کنسول wiiu که 320 دلاره اینجا قیمتش یک میلیون نهصد هزار در میاد بخاطر نوسانات ارز و ......... حالا کنسول ps4 که پک معمولیش 600 دلار تخمین زدن قیمتشو حساب کنید غیر خود کنسول حداقل 70 دلار هم پول پست هست تا برسه ایران خود سود فروشنده هم حساب کنید کنسول راحت نزدیک 5 میلیون در میاد . شمایی که میگی لذت بازی اوریج منم باهات موافقم لذت عالی داره اما کی پول داره برای هر بازی 300 الی 400 هزار بده به امید هکش هم نمیشه باشیم پلی 3 به زور هک شد چه برسه به این نینتندو 3ds از 2011 اومده هک نشده دیگه چه برسه به پلی 4 . اینطوری خیلیا دیگه نمیتونن به گیمری ادامه بدن هزینه ها نمی ارزه برای ما

یکمی فکر لازمه کنسول wiiu که 320 دلاره اینجا قیمتش یک میلیون نهصد هزار در میاد بخاطر نوسانات ارز و ......... حالا کنسول ps4 که پک معمولیش 600 دلار تخمین زدن قیمتشو حساب کنید غیر خود کنسول حداقل 70 دلار هم پول پست هست تا برسه ایران خود سود فروشنده هم حساب کنید کنسول راحت نزدیک 5 میلیون در میاد . شمایی که میگی لذت بازی اوریج منم باهات موافقم لذت عالی داره اما کی پول داره برای هر بازی 300 الی 400 هزار بده به امید هکش هم نمیشه باشیم پلی 3 به زور هک شد چه برسه به این نینتندو 3ds از 2011 اومده هک نشده دیگه چه برسه به پلی 4 . اینطوری خیلیا دیگه نمیتونن به گیمری ادامه بدن هزینه ها نمی ارزه برای ما
عزيز من اينجور بحثا رو ايجاد نكن شما ميگي 5 ميليون فردا اون دزداي آشغال ميدنش پول خون باباشون!!!

.

عزيز من اينجور بحثا رو ايجاد نكن شما ميگي 5 ميليون فردا اون دزداي آشغال ميدنش پول خون باباشون!!!
دوست من اولأ اسم تاپیک بخونی نظر برای خریدن یا نخریدن پلی 4 هست شما میگی اون دزدا و ......... میدن خون باباشون یادت باشه اونام یکی مثل منو تو هستن بهتره سود کمی کنن تا کنسول دستشون بموونه تو کشوری زندگی میکنی که نرخ دلار معلومه پول داخلی هم که ارزششو از دست داده با خرما خرما گفتن دهن شیرین نمیشه شما سواد دبستان داشته باشی حساب کنی قیمت پلی 4 به دلار و تبدیلش کنی به پول خودمون مغزت سوت میکشه جایی زندگی میکنی کل دنیا تحریمش کردن پس الکی به کسی توهین نکن این نشونه بی منطق بودنه . یه وسیله 200 گرمی از کانادا برام فرستادن 35 دلار پول پست شد چه برسه به کنسول که با جعبه لوازم چند کیلوه باید حقیقت قبول کرد

خداروشكر سروكله مغازه داران خوش انصاف حلال خور هم توتاپيك پيدا شد:lol:

ps3داشتیم نتونستیم از پس بازیهای اوریج نت مضخرف بلورهای ..
g4yاوریج:دی بَر بیایم...تاز اون موقع $ دو تومن بود!!!..!!!..!!!قاچاقچی ها مرام داشتن لاله زار بود تختی بود..بهمن تهران بود آرارات بود..کادیلاک ایران بود...

هر طوری باشه میخرمش از ps3 خیلی سود دیدم ps4 هم که تا اینجا خوب بوده پس فعلا شکی برای خریدش ندارم :d

میخرم ولی تو کف خیلی بازیاش میمونم:dآخه لامصب با نرخ دلار 3500 چی میشه خرید؟تازه قراره بشه 5000 تصویب هم شده دیگه واویلا!!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or