آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام چون تو همون روزهای ابتدای ورود بازی کیلزون و بتلفیلد رو داره مجبورم که بخرم ..میفهمی ؟؟؟!!!

ok!!!

پس معلوم شد که شما نمی خوای از بازی کردن لذت ببری ، فقط می خوای بگی که یه کنسول داری که هک نشده و با بازی اورجینالات پز بدی ...

عزیز من به سازنده ی بازی احترام می گذارم و نمیخوام بازی کردنم موجب ضررش شه شاید من به حساب نیام اما اگه همین فکرو داشته باشن خیلی بهتره هک یه دزدی به تمام معنا ولی نه برا ایکس باکس اونو هرجوری شده هک بازی میکنم تا پولی که از gold میخوره تو گلوش گیر کنه خفه شه :d
سلام چون تو همون روزهای ابتدای ورود بازی کیلزون و بتلفیلد رو داره مجبورم که بخرم ..میفهمی ؟؟؟!!!
حالا چرا می زنی:d

آخرین ویرایش:
من یه PC گیمرم و تمام بازی ها رو روی PC باز میکنم و تا اونجایی که بتونم اوریج میگیرم چون مالتی بازی میکنم.اگه بخوام کنسول نسل بعد بگیرم فقط به خاطر بازیهای انحصاری و شاخی میگیرم که روی پلتفرم PC بدبخت عرضه نمیشن.انتخاب من از همین الان PS4 هست.

آقایون گیمرا به فنا رفتیم تو آمازون قیمت ها این چنین است واسه بازی watch dogs:
XBOX@ps3:60$
ولیییییییییی
ps4:100$
یعنی400تومننن

حالا چند بازی دیگه:

Watch Dogs
UBI Soft
PlayStation 4
$99.99

Thief 4
Square Enix
PlayStation 4
$99.96

Assassin's Creed 4
UBI Soft
PlayStation 4
$99.99

برفناییم

آقایون گیمرا به فنا رفتیم تو آمازون قیمت ها این چنین است واسه بازی watch dogs:
XBOX@ps3:60$
ولیییییییییی
ps4:100$
یعنی400تومننن

حالا چند بازی دیگه:

Watch Dogs
UBI Soft
PlayStation 4
$99.99

Thief 4
Square Enix
PlayStation 4
$99.96

Assassin's Creed 4
UBI Soft
PlayStation 4
$99.99

برفناییم

قیمت ها واقعیه یا الکی یه چیزی نوشتن برا پر کردن عریضه:-/
100 دلار؟؟؟:(
عیب نداره.2 ماه یه بار بازی میخریمo:-)

قیمت ها واقعیه یا الکی یه چیزی نوشتن برا پر کردن عریضه:-/
100 دلار؟؟؟:(
عیب نداره.2 ماه یه بار بازی میخریمo:-)

نه تا بیاد تو ایران اونجوری نمیشه باید هرسال هرکدومو کادو تولد بگیری

خدایا شکرت Thief 4 سه سنت ارزون تره :d

اره همون سه سنت 120تا تک تومنیه

سلام و درود خدمت دوستان عزیز
به نظر من دیر یا زود انشالله هممون میخریم
یکم فکر کنید ببینید میشه گیمر باشی بازی نکنی
من یکی که نمیتونم
بنظرم الان بهترین موقع واسه پول جمع کردنه-اگه یکم صبور باشیم چند ماه بعد از عرضه کنسول بدون شک قیمتا پایینتر میاد
کنسول اگه 3میلیون هم قیمتش باشه هرطور باشه جور میکنیم و میخریمش حالا نگرانیه من خریدن بازیاشه که اگه 300یا400 تومن باشه خدایی سخته-واسه هربازی باید 3-4ماه پول جمع کنیم
ما با سونی بزرگ شدیم و تا آخر عمر هم بهش وقادار میمونیم
بنظرتون میشه الون3-ماشین جنگی-اویل ها-هوی رین-سری متال گیر-گاد آو وار-آنچارتد-کیلزون رو فراموش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنم هممون با اینا خاطره داریم
امیدتون به خدا باشه انشالله هممون میخریم و حالشو میبریم
آرزوی سلامتی و تندرستی رو از درگاه خداوند واسه تمام گیمرها علی الخصوص هواداران سونی دارم

قیمت ها بسیار عالی! کلی کیف کردم. بهتر از این نمیشه/:((من کلا حال نمیکنم به بازی 400 به پایین پول بدم .نه اینکه من پولدارم واسه این گفتم:((

از راه های مختلف و با محاسبات پیچیده به یه نتیجه واحد رسیدم: نه =((

اگه هر دوماه یه بازی بخریم یعنی سالی 6تا و اگه تا 3سال اول هک نشه میشه 18 تا 400 تومن= 7200000 (هفت میلیون و دویست!)
200تومنش هم هیچی میگیم 7 میلیون! :d 2.5 هم خود کنسول میشه 9.5 میلیون تومن!!!

درصورتی که الان PS3 حدود 1800 هست و اگه هر ماه سه تا بازی ده تومنی واسش بخریم طی دوسال آینده میشه = 24ماه*3*10000=720000 (هفتصدوبیست تومن) یعنی کنسول با 30 تا بازی حدود 2.5 میلیون تومن

از راه های مختلف و با محاسبات پیچیده به یه نتیجه واحد رسیدم: نه =((

اگه هر دوماه یه بازی بخریم یعنی سالی 6تا و اگه تا 3سال اول هک نشه میشه 18 تا 400 تومن= 7200000 (هفت میلیون و دویست!)
200تومنش هم هیچی میگیم 7 میلیون! :d 2.5 هم خود کنسول میشه 9.5 میلیون تومن!!!

درصورتی که الان PS3 حدود 1800 هست و اگه هر ماه سه تا بازی ده تومنی واسش بخریم طی دوسال آینده میشه = 24ماه*3*10000=720000 (هفتصدوبیست تومن) یعنی کنسول با 30 تا بازی حدود 2.5 میلیون تومن

درسته که گرونه ولی این نسل آنلاینش خیلی خفه

شما هی میخواید از ذهنیت اینکه شاید نتونید کنسول اینده رو بخرید فرار کنید( من جمله خودم ) و می ایید با شوخی و خنده نظرتون رو میگید . بحث خیلی ساده است .
هر کسی مایل بود بخره میخره با این شروط :
1-کنسول که فعلا رونمایی نشده رو نمایی کامل بشه و مورد تایید قرار بگیره هر چند نصفه نیمه معرفی شده .
2- مهم ترین چیز هم اینه که با این قیمت دلار پول خریدش و ساپورت بازی هاش رو داشته باشیم . همین . والسلام . دیگه هم بهش فکر نکنید خودتون رو در گیر نکنید :d Dont worry . be happy

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or