SleepyTurtel
کاربر سایت
تو ایران که بستگی به شرایط جوی داره! اما اصولا تمام بازی ها خارج از کشور قیمت ارزیشون یکی هستبنظرتون گرون ترین بازیاش قیمتشون چقدره؟
بنظرتون گرون ترین بازیاش قیمتشون چقدره؟

امیدوارم نسل بعد تمامی بازی های بزرگ اعم از انحصاری ها و FIFA ها و بازی های R* متای زیر 50 بگیرناز فروشنده های حلال خور بپرس.:d
10 روز پیش رفتم از یارو Bioshock بگیرم.میگه 240 .میگم چرا 240. با دلار دو ماه اینده حساب کردی؟؟؟
میگه : ما به امتیازات بازیها هم نگاه میکنیم.اگه بازی نمره بالایی داشته باشه قیمتش بیشتر میشه
جوابت تو حلق و حلقوم خودت)xاخه به تو چه که بازی چه نمره ای گرفته ؟تو بازیتو بفروش مردک![]()

از فروشنده های حلال خور بپرس.:d
10 روز پیش رفتم از یارو Bioshock بگیرم.میگه 240 .میگم چرا 240. با دلار دو ماه اینده حساب کردی؟؟؟
میگه : ما به امتیازات بازیها هم نگاه میکنیم.اگه بازی نمره بالایی داشته باشه قیمتش بیشتر میشه
جوابت تو حلق و حلقوم خودت)xاخه به تو چه که بازی چه نمره ای گرفته ؟تو بازیتو بفروش مردک![]()
اگه هک بشه 0% اگه هک نشه 100%اگه هک بشه 100 درصد ...
اگه نشه هم 0 درصد ...
اگه هک بشه 0% اگه هک نشه 100%
ok!!!
پس معلوم شد که شما نمی خوای از بازی کردن لذت ببری ، فقط می خوای بگی که یه کنسول داری که هک نشده و با بازی اورجینالات پز بدی ...
عزیز من.هر موجود دوپایی که حرف یزنه،انسان محسوب نمیشه.از فروشنده های حلال خور بپرس.:d