آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ممنونم که گفتید ولی به هر حال یه زمانی زود تر از اسلیم می سوزه دیگه؟؟؟
آقا كجا زودتر ميسوزه من يه فت PS3 60 گيگ كه هاردشو 500 گيگ كردم حدوداً بيشتر از 6 ساله دارم كه صدها بار دو تا پنج روز حداقل براى دانلود فيلم و سريال و بازى مداوم روشن بوده ولى آخ نگفته. كدوم اسليم اينقدر ميتونه كار كنه؟

من عکسps4 رومیزنم تواطاقم بعد با ps3 بازی میکنم ولی فغکر میکنم دارم ps4 بازی میکنم
این بهترین کاره ممکنه هستش
کاشکی هیچ وقت ps4 نمیومد

آقا كجا زودتر ميسوزه من يه فت PS3 60 گيگ كه هاردشو 500 گيگ كردم حدوداً بيشتر از 6 ساله دارم كه صدها بار دو تا پنج روز حداقل براى دانلود فيلم و سريال و بازى مداوم روشن بوده ولى آخ نگفته. كدوم اسليم اينقدر ميتونه كار كنه؟

اقا چرا حال گریه می کنی؟؟ باشه فت خوب اسلیم بد !!!! دوشواری نداریم که :d (شوخی)

ای بابا دیگه این کالاهای فوق تجملی به ما نمیاد

یکیرو میشناسم PS3 داره فقط برای اینکه داشته باشش ....... بهش بگی کپی خوره یا نه عینه چی بهت نیگا میکنه
ای بابا
آن که کند شیران روبه مزاج .................... احتیاج است احتیاج است احتیاج

مطمئن باش اسلیم بهتره. مگه سونی احمقه که کنسولی رو که دوباره redesign میکنه بدترش کنه؟؟؟؟!!! بعدشم تازه سونی در مورد لوگوی ps3 یه خریتی کرد و از اون فونت مزخرف روی فت استفاده کرد.در حالی که لوگوی اورجینال همونیه که رو اسلیمه و سوپر اسلیم.نمیدونم چرا برای لوگو رو فت این حرکت رو کرد؟؟؟؟

سوال بس خوفیه ...!
مسلما به تورم جیب من و تورم بازار بستگی داره ...
مثل اینکه بپرسی : داری تو خیابون راه میری خیلی گشنه هم هستی ، میری غذا بخوری یا نه ....!؟
خودمونیم : اگه به کراک اعتیاد پیدا میکردیم خرجمون کمتر میشد تا اعتیاد به سونی و پلی استیشن

کاشکی هیچوقت ps3 و xbox نمیومد تا سلطان کنسولا ps2 میموند.
نه الان که بین سلاطین کنسولا گم میشیم.
به خدا تجربه ای که من با ps2 داشتم،نه با ps3 و نه با xbox360 تکرار نشد.
من بر عکس شما هیچ وقت با ps2 حال نکردم
ولی تا دلت بخواد با ps1 حال کردم
کلا من با این کنسول زندگی کردم
یکی رو سوزوندم درست نشد رفتم یکی دیگه خریدم
کجایی ps1

ما هیچی درل مورد ps4 نمیدونیم
ولی اگه بیاد قیمتش مناسب باشه و قیمت گیم هاش من میخرم
ولی تا کرک و هک شه فک کنم مثله ps3 یه 5 سالی اینا طول میکشه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or