آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خداییش تا وقتی دستگاهی هست که میشه باهاش کله پاچه سفارش داد و سریال پایتخت 3 رو توش نگاه کرد من چرا باید بیام پولم رو بریزم تو جوب ؟ :bighug: نه واقعا چرا کسی باید همچین کاری بکنه ؟ :)

At Day Zero.

تو ساعت صفر منظورته حاج فری؟:دی
1.اولین چیزی که برام مهمه اینه که ببینم تو این 6.7 ماه آینده زنده هستم یا نه!!با این وضع زندگی که همه ی ما ایرانیا پیدا کردیم یقین دارم که من یکی حداقل رفتنیم!

گل گفتی منم معلوم نیست زنده باشم یا نه:)) :دی

مطمئنا در اوایل که قدرت خریدشو ندارم :دی اما اگر یه وقت پولم برسه حتما میخرم

من نمیدونم چطوری همه شما می خواید روز لانچش کنسولو بخرید وقتی هنوز ایران نیومده!!!!
JUST PC
JUST NINTENDO

دوستان به نظر شما اگه من همون اوایل عرضه ی کنسول کنسول رو بخرم ممکنه مثلا بعد یه مدت مدل slim اش هم وارد بازار شه اون وقت همه پولمون رو ریختیم تو جوب:-s

دوستان به نظر شما اگه من همون اوایل عرضه ی کنسول کنسول رو بخرم ممکنه مثلا بعد یه مدت مدل slim اش هم وارد بازار شه اون وقت همه پولمون رو ریختیم تو جوب:-s
من هفته اول PS3 خریدم اونم 20 گیگ مدل اولیه تا الان کار کرده اصلانم پشیمون نیستم.

أصولا مدل هاي اسليم سوني 3 سال بعد از لانچ كنسول و مدل اوليه عرضه ميشن......

أصولا مدل هاي اسليم سوني 3 سال بعد از لانچ كنسول و مدل اوليه عرضه ميشن......

پس با این حساب ادم های پول دار هم اون اول کنسول رو میخرن هم مدل اسلیمشو اون موقع ما هم باید بشینیم و نگاه کنیم :((

میتونی همون اول بخری خب بخر.چه کاریه که صبر کنی.اصلا شاید سونی دیگه مدل اسلیم نزنه برا ps4 .میخوای نقد و ول کنی بچسبی به نسیه؟؟:-/

پس با این حساب ادم های پول دار هم اون اول کنسول رو میخرن هم مدل اسلیمشو اون موقع ما هم باید بشینیم و نگاه کنیم :((
د نه د..... اين نكته رو هم بايد در نظر بگيري كه سوني مدل هاي فتش رو بسيار شيك طراحي مي كنه ......و كساني كه ميخرن هيچ وقت پشيمون نميشن ....نيازي احساس نمي كنن كه برن و مدل اسليم رو هم بخرن.....

د نه د..... اين نكته رو هم بايد در نظر بگيري كه سوني مدل هاي فتش رو بسيار شيك طراحي مي كنه ......و كساني كه ميخرن هيچ وقت پشيمون نميشن ....نيازي احساس نمي كنن كه برن و مدل اسليم رو هم بخرن.....

د اره د .... الان همه میدونند که مدل اسلیم از هر نظر بهتراز فت هم از نظر زیبایی هم صدای کمتر هم سه چراغه نشدن پس اسلیم بهتره:>

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or