آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من كه حتماً همون سه ماهه اول ميخرم البته به ٣ دليل ١- بخاطر پخش 4K و دانلود فيلمهاى 4K ازPSN ٢-بخاطر Facebook و توييتر و ويرايش عكس و فيلم ٣- بازى 1080P
1) یه DVD Player با قابلیت 4K بخری ارزون تر در میاد:دی
2) PC یا همون تبلت و موبایل و....
3) خیلی از بازی های همین نسل هم از 1080P ساپورت میکردن!

من هنوز PS3 هم نگرفتم شما ها چه قدر مرفح هستین! البته پولشو دارم بگیرم ولی هرجور فکر میکنم میبینم تو آینده یه جا دیگه بدردم میخوره برا همین نمیگیرم.!
ولی توی این نسل برام تجربه شد که دیگه کنسول مایکروسافت نگیرم و فقط سونی!!!! اونم به خاطر انحصاری های خوبی که داره.!!!

کوبیدن سونی دلیل و سند نمی خواد. همینطوری له هست..
شما هم برید با همون آنچارتد و گران توریسمتون حال کنید...
تا حالا شده عاشق ناتان درک بشی؟
دارم حرف میزنم , رک تر بشی
پیش خود میگی این عشق تاریخی ....

عمولی uncharted به کل شرکت مایکروسافت می ارزه. آخه کی رو دیدی آنچارتد بازی کنه و کف نکنه؟ اگه دیدی بدون گیمر نبوده ...

ببینم قیمتش تو ایران چقدر میشه اگه شرایط فراهم شده حتما میخرم

1) یه DVD Player با قابلیت 4K بخری ارزون تر در میاد:دی
2) PC یا همون تبلت و موبایل و....
3) خیلی از بازی های همین نسل هم از 1080P ساپورت میکردن!
1- جناب تنها 4K پليرى كه فعلاً موجود هست SONY مدل FMP-X1 ميباشد كه از يكماهه ديگه به قيمت $699 بفروش خواهد گذاشت كه همونطور كه از قيمت پيداست از PS4 گرونتره در ضمن اگه با PS3 كار كرده باشى ميدونى كه بهترين بلورى پلير دنياست البته بدونيد قيمت پايين PS4 بخاطر جلب رضايت مشتريان و فروش ميليونى بازيهاست كه اين امتياز رو پليرها ندارند. 2-باز هم اگه PS3 فت 60 گيگ داشته باشى و ورودى هاى ممورى استيك و SD استفاده كرده باشى مطمئناً متوجه ميشى كه بازى كردن با PS3 فقط %20 كارايى دستگاه هست من با PS3 فيلمها و سريالهاى روز آمريكا رو اجاره و خريدارى ميكنم با كيفيت FULL HD ميبينم- 3- البته 1080p ديدن توى PS4 با PS3 و با دستگاههاى ديگه خيلى فرق ميكنه.

خود صاحب تاپيك تو پست ٦٨ حرف عجيبي زد كه اين دوستمون هم به عنوان طرفدار ناراحت شدن و جوابشو دادن و بحث رسيده به اينجا.....حالا روا نيس من و شما تاپيكي كه خو صاحبش بيش از ديگران منحرف كرده رو منحرفتر كنيمشما بگو ميخري يا نه:d ...بقيه رو ولش.
خو تابلو باندل كيلزون رو ميخرم و تا چند سال ميرم فضا و ديگه هم برنميگردم:dفقط خدا كنه بازيهاش نشن 500تومن كه اونوقت بايد كاسه گدايي دستمون بگيريم!!!

90 درصد افراد مشکلشون قیمت بازیهاست در غیر اینصورت کسی با خریدش مشکل نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or