آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
روز اول می‌خــرم، البته قیمت تخیلی بدن به خاطر "عــدم حمایت از حماقت"، نمی‌خــرم. با این که از نظر مالی مشکلی ندارم واسه خریدش.

روز لانچ باندل كيلزون رو ميخرم ولي تا زماني كه هك نشه هيچ بازي نميخرم و حتي فريمورش رو هم آپديت نميكنم و تا ساليان سال ميشينم كيلزون رو بازي ميكنم:d---------- نوشته در 02:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 AM ارسال شده بود ----------
مشکلم این پول لعنتیهوگرنه روز لانچ می خرم.
مشكلي نيست دوستان فروشنده هوامون رو دارن:d

روز اول که اومد با سرعت هر چه تمامتر پولامو از بانک بر میدارم و با یک حرکت فوق سریع خودمو به سعدی(همون توپخونه تهرانه ولی نسخه مشهدیش:d)میرسونم و با سرعت میرم داخل یکی از مغازه ها قیمت میکنم و ..............
بعد از شنیدن قیمت مثل سگ پشیمون میشم که چرا الکی پول تاکسی دادم و برمیگردم خونه مثل یه جنتل من gta v بازی میکنم:dتا یکی از کنسولا هک نشه دیگه کلامم بیفته اون طرفا بر نمیگردم:d

من روز اول اومدنش از سايت ابي خريدش ميكنم ولي پولوپرداخت نميكنم تاحالشون گرفته بشه (بي مززززه)
خداكنه بازي ماريوبراش بياد

من خودم سونی و پلی 3 و چهارشو خیلی دوست دارم ،مطمئناً سونی هم از اینکه خریدارهای خوبی مثل ما که هی بازی ارجینال میخرن و مجبورن بخرن خیلی خوشحاله و ما رو هم خیلی دوست داره و حمایت های خوبی می کنه ولی مشکل نه منم نو سونی ـه مشکل وارد کننده زبون نفهمه که با همه ی هزینه های وارد شده اگه براش 1600000 دربیاد 400000 تای دیگه می کشه روش به اسم خوش حسابی میده مردم دو قرت ونیمش هم باقیه قیمت اصلیو با دخل و خرجش نشونش بدی بهت مغازه بغلیو که دو و نیم میلیون میده دستگاه رو نشون میده.الان من شک دارم این دستگاه درست و حسابی پخش شه یه زمانی توپخونه پر کنسول بود(بیشتر XB360)اما حالا انگار نه انگار .... ول لش من همون اول گفتم PC میخریم تا 3 سال باهاش خیلی شادیم دو سال بعدیش یک کم شادیم بقیش به خاطر نسل های دیگه سیستم اصلا شاد نیستسم....

یادش بخیر .وقتی بهش فکر میکنم خندم میگیره
یه زمانی ما جزو اولین نفراتی بودیم که رفتیم n95 سری یک رو خریدیم و اون موقع هم n95 گوشی بود که هرکی میدید دهنش کف میکرد و سکته میزد و امبولانس و ....
بعدی یک هفته دور یکی از میدون های شهرمون یه بیلبورد زدند که بیاید n95 بخرید روزی 1000 تومن.ایکاش میرفتم گردن اون یارو رو میشکوندم که زد تو ذوق ما.خلاصه اگه ps4 بیاد مثلا قسطی روزی 1000 تومن بدند من میرم میخرم ولی در غیر این صورت حتی اگه قیمتش یک میلیون هم باشه نمیخرم دیگه چه برسه به 3 میلیون.

منتا حالا اتاري فاميلي گيم سگا ايكس باكس داشتم و هيچ وقت پلي استيشن نداشتم.شما ميكين مني كه ايكس باكس بازم بخرم اينو؟

اصلا برام مهم نیست قیمتش چه قدر می شه

بیشتر از پول حسابم بود وام می گیرم ، بیشتر بود از دوستاک پول غرض می کنم ، نهایتش بانک می زنم

ولی به هر حال همون روز اول می خرم می خواد 1000000 تومان باشه می خواد 10000000 تومان

به هر حال می خرمش :x

اصلا برام مهم نیست قیمتش چه قدر می شه

بیشتر از پول حسابم بود وام می گیرم ، بیشتر بود از دوستاک پول غرض می کنم ، نهایتش بانک می زنم

ولی به هر حال همون روز اول می خرم می خواد 1000000 تومان باشه می خواد 10000000 تومان

به هر حال می خرمش :x

رفیق من اگه 100 میلیون باشی خدایی میری بخری؟اگه واقعا 10 میلیون بابتش پول میدی من اول برای شما یکی بخرم بعدش به شما بفروشم 10 میلیون.
ارزش نداره بالاتر از 2 تومن پول داد اصلا به نظرم یک تومنش هم گرونه بازم.تازه فکر بازی هاش رو هم بکنید.

منتا حالا اتاري فاميلي گيم سگا ايكس باكس داشتم و هيچ وقت پلي استيشن نداشتم.شما ميكين مني كه ايكس باكس بازم بخرم اينو؟

سونی آشغال ترین کنسول بازیه. به هیچ وجه سمتش نرو...

سونی آشغال ترین کنسول بازیه. به هیچ وجه سمتش نرو...

شدیدا از این فن بوی های بی منطقی که بی دلیل و سند سونی رو میکوبند بدم میاد...
شما برو با ایکس باکس پیتزا سفارش بده ما آنچارتدمونو بازی میکنیم...

شدیدا از این فن بوی های بی منطقی که بی دلیل و سند سونی رو میکوبند بدم میاد...
شما برو با ایکس باکس پیتزا سفارش بده ما آنچارتدمونو بازی میکنیم...
والا..... :)

---------- نوشته در 04:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

منم 821% میخرم اما نه تو لانچ کنسول.ولی بازی های مورد علاقم رو قبل از خرید کنسول میخرم. مثله PS3 . :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or