آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
صد در صد خواهم خرید. من از پازسال رفتم برای پول جمع کردن.امسال هم میرم پول جمع میکنم.ولی یه مسئله ای که هست اینه که امسال به احتمال زیاد باید برم سربازی که کلا معادلاتمو به هم میریزه.
اگه دوباره کنکور قبول بشم که جزو اولین نفرات ایران کنسول رو میخرم.اگر هم نه رفت برای بعد سربازی!

اگه خدا بخواد از خارج یدونه میگیرم خیلی بهتره! با این قیمتا این جا اصلا خوب نیست راحت 600-700 روش میکشن 8-|

خیلی سوال مصغره ای هست!
مثل این هست که بپرسی آیا بوگاتی میخری یا نه!
خوب معلومه اگه پولش باشه میخریم اگه نباشه نمیخریم!
بهتر بود سوال به یه نحو دیگه مطرح بشه!

خیلی سوال مصغره ای هست!
مثل این هست که بپرسی آیا بوگاتی میخری یا نه!
خوب معلومه اگه پولش باشه میخریم اگه نباشه نمیخریم!
بهتر بود سوال به یه نحو دیگه مطرح بشه!
ممنون. من خودم واقعا تو ابهام بودم که آیا واقعا مردم ایران دوست دارن این کنسول رو بخرند یا نه ؟ برای همون گفتم بپرسم ببینم کیا میخرند و کیا نه؟
باز اگه نحو ی بهتری به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگین.

ممنون از همه که نظر هاتون و گفتین.
من یه راهکار برای کسایی که میخوان کنسول رو بخرن دارم که فکر کنم به درد بخره‌:
از آنجا که معلوم هست کنسول قراره تو ماه اکتبر عرضه بشه از اول ماه می تا اول ماه اکتبر = ۱۶۰ روز فاصله هست اگر شما از اول ماه می (با در نظر گرفتن این که قیمت کنسول بشه 2,500,000 تومان ) هر روز 15,500 تومان کنار بذارند میتونن به راحتی موقع لانچ این کنسول رو بخرند (البته اگه فروشنده ها بازار سیاه بازی در نیارند)
اگر هم کسی نمیتواند 15,500 هر روز کنار بگذارد میتواند 10 تومان کنار بگذارد آنگاه تا ۱۶۰ روز , 1,600,00 تومان جم آوری خواهد کرد و طرف میتواند بعد از ۲ یا ۳ ما باز کنسول را بخرد ( البته آن طور که من محاصبه کردم قیمت کنسول PS4 در ایران باید زیر 2,000,000 باشد چون ۴۰۰$ میباشد و اگر در ۳۵۰۰ ظرب کنیم = 1,400,000 تومان که فرض کنیم ۶۰۰,۰۰۰ تومان هم دست مزد این فروشنده های از خدا بیخبر.
من خودم از این راه کار استفاده میکنم . امیدوارم مفید باشه.
در ضمن من هم ۱۰۰٪ کنسول PS4 را خواهم خرید و فقط و فقط به خاطر UNCHARTED 4......
من فوقش بتونم روزی 2 تومن کنار بذارم:))
پول باشگاه و کلاس نمیذاره که
البته حتما در آینده خواهم خرید شایدم کلا بعد هک شدنش بخرم

نه پولش رو دارم که کنسول رو بخرم تازه اگر بخرم پول بازیش رو ندارم فعلا محتاج پول تو جیبیمون هستیم 40,000,000
که که دیگه هیچ پس فعلا با همین xbox عزیز لذت دنیا رو میبریم

من این کنسولو خواهم خرید . وقتی هم بخوام بخرم سفارش میدم از خارج برام بیارن چون بصرفه تره و ارزون تر از اینجا برام در میاد.

خب معلومه که میخریم ولی نکته اصلی اون زمان خریدنش هستش.البته زیاد به پولدار بودنم ربطی نداره چون کمتر مایه داری میاد جنس 500 تومنی رو 2-3 تومن میخره.پس تا قیمتش معقول نباشه به ویدئوهای 1080p یش بسنده میکنیم(البته اگه تا اون موقع اینترنت نفتی رو قطع نکرده باشن)

ما از PSN پک دیجیتالیش رو 2 نفری میگیریم خیلی به صرفه تره :d

یه گزینه دیگه هم میذاشتی تو نظر سنجی ! . اومدیم و قیمتش سر به فلک کشید . هک هم نشد . خوب اصلا با این وضع که نمیشه خرید !!!!

هرطور شده میخرمش چون با خانواده Playstationبزرگ شدم و ول کنش هم نیستم چه هک شه چه نشه!هرچند یک ماه بعد از لانچ کنسول رو میگیرم که چندتا بازی گیرم بیاد بخرم چون همیشه اوایل عرضه یه کنسول بازی هاش خیلی سخت گیر میان.امیدوارم همه بتونن این کنسول رو تهیه کنن و ازش لذت ببرن:bighug:

بنده که جیبم جواب نمیده روزی 15500 تومان کنار بذارم که بعد از n روز 1DAY کنم بره.
بالطبع ده هزار تومان هم ندارم که هر روز کنار بذار. اما اگر قیمت کنسول زیر 400 دلار باشه و عزیزان داخلی
عین انسان قیمت گذاری کنند یا کسی پیدا بشه که گولش بزنم و از اون طرف برام بیاره، میره توی لیست خرید
البته باز هم نه روز لانچ کنسول!

احتمال خریدش زیاده برام
سخت افزارش که عالی بود با توجه به رونمایی حالا باید دید ظاهرش چطوره (ps3 تا ظاهرش دیدم تصمیم به خرید گرفتم) که مسلما جذاب خواهد بود

یه نکته یادم رفت!
میگیرم به شرطی که قیمتش منطقی باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or