آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
د اره د .... الان همه میدونند که مدل اسلیم از هر نظر بهتراز فت هم از نظر زیبایی هم صدای کمتر هم سه چراغه نشدن پس اسلیم بهتره:>
وإلا ما هر كي رو ديديم گفته مدل فت خوشگلتر از مدل اسليم ......از دكمه ها لمسي خاموش روشن و اجكت مدل فت بگير كه براي اسليم لمسي نيست تا بدنه شيك تر و متاليكش و پر ابهت ترش ....
اسليم ها فقط سايزشون و مصرف برقشون كمتر ......

آخرین ویرایش:
د اره د .... الان همه میدونند که مدل اسلیم از هر نظر بهتراز فت هم از نظر زیبایی هم صدای کمتر هم سه چراغه نشدن پس اسلیم بهتره:>
حدا از نظر زیبایی Slim رو قشنگ تر می‌دونی؟!:|:دی
Defaq؟! :|

میگم با این وضع دلار و قیمت های فضایی ، بیاین همگی با هم پول بزاریم روی هم ! یه پلی 4 و یه ایکس 720 بخریم ! بعد هر هفته بدیم به یکی بازی کنه ! :d :bighug:
هر کسی هم دستگاه رو خراب کنه ، پول میده درستش کنن ! بعد دیگه بهش نمیدیم :bighug:

میگم با این وضع دلار و قیمت های فضایی ، بیاین همگی با هم پول بزاریم روی هم ! یه پلی 4 و یه ایکس 720 بخریم ! بعد هر هفته بدیم به یکی بازی کنه ! :d :bighug:
هر کسی هم دستگاه رو خراب کنه ، پول میده درستش کنن ! بعد دیگه بهش نمیدیم :bighug:

باشه قبول من هستم ولی اول نوبت من :d:">;;)

---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

داداش چرا جو میدی با این قیمت دلارم حساب کنیم زیر 2 ملیونه ...

اقا جونه خودتون جو الکی واسه قیمت ندین لطفا

أصولا مدل هاي اسليم سوني 3 سال بعد از لانچ كنسول و مدل اوليه عرضه ميشن......
رو چه اصولی دقیقا می واسه ما هم توزیح بدی؟ :|:-/

سه چراغه ؟ :-ops3 مگه سه چراغه می شه ؟ :|

چه استقبالی شد از این حرفم ;;)

دیگه کیا موافقن ؟؟ :d
در ضمن ! من تهرانم !!

حدا از نظر زیبایی Slim رو قشنگ تر می‌دونی؟!:|:دی
Defaq؟! :|
D
من که اسلیم رو قشنگتر میدونم اما این کاملا نظر شخصی منه راستش رو بگم من اولش که ps3 فت رو دیدم جدی میگم فکر کردم ماکت چون اندازش چون من اسلیم رو دیده بودم کاملا فضایی بود اما من چون زبان انگلیسیم در حد شلغمه معنی dafuq یعنی چی؟؟؟:-/

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 PM ارسال شده بود ----------

سه چراغه ؟ :-ops3 مگه سه چراغه می شه ؟ :|
والا من نمیدونم راستش شنیدم . مگه مدل فت سه چراغه نمی شه؟؟؟

در جواب به عنوان تاپیک:
اگه شایعه ی نیاز دائمی 720 به اینترنت راست باشه متاسفانه بله:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or