آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خودم 360 دارم اگر نسل بعد XBOXهمیشه آنلاین باشه PS4میخرم فقط دلم برای Gears Of War تنگ میشه

شدیدا از این فن بوی های بی منطقی که بی دلیل و سند سونی رو میکوبند بدم میاد...
شما برو با ایکس باکس پیتزا سفارش بده ما آنچارتدمونو بازی میکنیم...

کوبیدن سونی دلیل و سند نمی خواد. همینطوری له هست..
شما هم برید با همون آنچارتد و گران توریسمتون حال کنید...

نمی دونم الان . به خیلی چیزا بستگی داره . اول از همه خودم....

کوبیدن سونی دلیل و سند نمی خواد. همینطوری له هست..شما هم برید با همون آنچارتد و گران توریسمتون حال کنید...
كاش ميشد سوني چند تا بازي به مايكرو كرايه ميداد بيچاره هلاك شد!!:dشنيدم تو سرزمين ايكس باكس قحطي بازيه راسته؟:dبخوام انحصاري هاي سوني رو بشمارم يه طومار ميشه ولي مايكرو تعدادش به نصف انگشتاي دست هم نميرسه!!!بريد گيرزتون رو بازي كنيد و خوش باشيد:d

كاش ميشد سوني چند تا بازي به مايكرو كرايه ميداد بيچاره هلاك شد!!:dشنيدم تو سرزمين ايكس باكس قحطي بازيه راسته؟:dبخوام انحصاري هاي سوني رو بشمارم يه طومار ميشه ولي مايكرو تعدادش به نصف انگشتاي دست هم نميرسه!!!بريد گيرزتون رو بازي كنيد و خوش باشيد:d

خود صاحب تاپيك تو پست ٦٨ حرف عجيبي زد كه اين دوستمون هم به عنوان طرفدار ناراحت شدن و جوابشو دادن و بحث رسيده به اينجا.....
حالا روا نيس من و شما تاپيكي كه خو صاحبش بيش از ديگران منحرف كرده رو منحرفتر كنيم

شما بگو ميخري يا نه:d ...بقيه رو ولش

.

با این که عاشق سونیم اما تو ایران همه چی مفت گرون و پول ما مفت ارزون ...

آقایون خیلی ببخشیدا ولی بعضیاتون حرف مفت میزنید!!

من در حال حاضر 360 دارم ولی اینکه 4 رو بخرم یا 720 رو باید منتظر خیلی چیزا باشم و سبک سنگین کنم ببینم کدومو بخرم!!

1.اولین چیزی که برام مهمه اینه که ببینم تو این 6.7 ماه آینده زنده هستم یا نه!!با این وضع زندگی که همه ی ما ایرانیا پیدا کردیم یقین دارم که من یکی حداقل رفتنیم!

2.اولین چیزی که بعد از زنده موندن مهمه اینه که دستگاه نیازی به اینترنت نداشته باشه و همیشه آنلاین نباشه هر چند سونی گفته اینجوری نی ولی منتظر مایکرو میمونم ببینم چجوریاس!اگه مایکرو همیشه آنلاین باشه میرم سمت سونی!

3.نکته ی بعدی اجرای بازیهای دست دومه که سونی گفته حله ولی مایکروسافت هنوز جوابی نداده!ا

4.نکته بعدی سخت افزار کنسول هست که سونی یه غول بی شاخ و دم معرفی کرده که اگه مایکروسافت سخت افزارش قویتر باشه دیوونم 500 دلار پول بدم بعد برم سخت افزار ضعیف تر بخرم!

و در آخر اینقدر فن بازی در نیارید ما یه مدت توش بودیم هیچی لاش نی!

نه مایکروسافت ورشکست میشه با کل کل شما نه سونی پلی استیشنشو نمیفروشه!!

خرید من یکی حداقل به این چیزا ربط داره نه برند سونی یا مایکروسافت..

اول باید 5 ، 6 ماهی صبر کنم ببینم چه جوریاست ، کپی خور میشه نمیشه ، اینترنت میخواد یا نه ، کدوم سرتره PS4 یا xbox و چند تا مساله ی دیگه ، ولی 100 % یه کنسول نسل بعد می گیرم انشاا...

من خودم 360 دارم اگر نسل بعد XBOXهمیشه آنلاین باشه PS4میخرم فقط دلم برای Gears Of War تنگ میشه
اون که البته ولی هیلو رو چیکار کنیم؟فورزا رو همینطور
مایکرو با بعضی انحصاری هاش،ما رو هم در انحصار خودش گرفت.
مولتی این 3 تا بازی که نام برده شده از هر چیز دیگه ای خواستنی تره.
ولی بازم به قول دوستمون هر کدوم که زودتر هک شد.
البته باید صبر کرد تا xbox بعدی هم معرفی بشه.
عقل حکم میکنه که سال اول و دوم رو باید صبر کرد و امتحانات کنسول رو دید وبعد رفت خرید چه ps4 وxbox720
ولی احساس این حکم رو باطل میکنه
سونی آشغال ترین کنسول بازیه. به هیچ وجه سمتش نرو...
سایت بازی سنتر باگ هم داره؟
شما اول یه PS3 بخر چون PS3 نسبت به xBOX مثل PS4 به PS3 هستش.....
پس باگ داره:d

آخرین ویرایش:
عقل حکم میکنه که سال اول و دوم رو باید صبر کرد و امتحانات کنسول رو دید وبعد رفت خرید چه ps4 وxbox720

من كه حتماً همون سه ماهه اول ميخرم البته به ٣ دليل ١- بخاطر پخش 4K و دانلود فيلمهاى 4K ازPSN ٢-بخاطر Facebook و توييتر و ويرايش عكس و فيلم ٣- بازى 1080P

ما که انشاالله میخریم یه اشتباهی سر خرید ویتا کردیم همون اول نخریدیم که 500تومان بود گفتیم هک بشه ارزون ترم میشه هک درست حسابی که نشد هیچی قیمتش هم رفت بالا 1تومان أخر گرون خریدیم دیگه هر چی وایسیم برا خرید پلی4 هی گرونترا گرونتر میشه از ما گفتن بود از شما___ d:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or