نه همه ی بازی ها بعضی ها را با 10000 تومان معمولیش تازه من می خرمجالب اینجاست که بازی ها در ایران به قیمت لواشک به فروش میرسه!
به نظر من اگر بازی ها با قیمت واقعیشون فروخته بشن همچین مشکلاتی نخواهیم داشت.همچنین درجه بندی بازیها رعایت بشه،دیگه به دست یه بچه GTA نمیدن.

شرطي، نه شُرتي.یه گیم نت توی فاطمی (کارگر) هست صاحابش 46 سالشه ولی عشق گیمه با هر کی تو گیمتش شاخ بشه DOTA میزنهشرتی!!!
به به !!!!سن هههههههههههههه:laughing:
من یه داداش دارم 3 سال و نیمش بیشتر نیست بازی می کنه.
تو 2 سالگی بازی رو با PS2 خودم شروع کرد.
عشق GTA,God hand,GOd of war

به نظر من زیاد هم تقصیر خودشون نیست چون کلا بازی مثل gta تو ایران بازی جوون پسندیه و به خاطر اون آزادی عملی که به آدم میده باعث میشه خیلی از افراد سراق این بازی برن چون نمیتونن تو کشورشون از این کارها بکنند هر چی عقده دارن سر عابرین پیاده لایبرتی سیتی در میارن !!به به !!!!
عجب بازیایی هم دادی دست داداشت !!!!:biggrin1::biggrin1:
خدایی این بعدا براش بد میشینه ها ! اون طرف یه چیزایی میدونستا M دادن به این بازیا !!!!!
(البته تقصیرشم نیست ها . بازی دونه ای 500 !!!!!!!):biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
هه هه پسر خاله منم 3 سالشه و لهجش موقع چیزی خواستن باهاله مثلا وقتی دارم گیتار هیرو بازی میکنم بدون اینکه به من چیزی بگه میره مامانشو میاره و میگه (میمیذاره دیتال بزنم)!!:cheesygriحالا خوب Ps2 رو فروختم....
حالا گیر داده می گه (لحجه رو داشته باشید) ایس باس می خوام .