آیا سن گیمر مهم است ؟

جالب اینجاست که بازی ها در ایران به قیمت لواشک به فروش میرسه!
به نظر من اگر بازی ها با قیمت واقعیشون فروخته بشن همچین مشکلاتی نخواهیم داشت.همچنین درجه بندی بازیها رعایت بشه،دیگه به دست یه بچه GTA نمیدن.

جالب اینجاست که بازی ها در ایران به قیمت لواشک به فروش میرسه!
به نظر من اگر بازی ها با قیمت واقعیشون فروخته بشن همچین مشکلاتی نخواهیم داشت.همچنین درجه بندی بازیها رعایت بشه،دیگه به دست یه بچه GTA نمیدن.
نه همه ی بازی ها بعضی ها را با 10000 تومان معمولیش تازه من می خرم
:mad:

بله حتما مهم است نمی شود هر کسی در هر سنی پای هر بازیی بنشیند
مثلا
1 بچه ی 6 ساله پای doomنباید بنشیند
1جوان 20 ساله هم به نظر من نباید پای رنگارنگ بنشیند

نظریه اولتون رو قبول دارم ولی دومی کلا از بیخ رد میشه شما بازی viva pintana (نمیدونم اسمشودرست نوشتم یا نه ) رو بده به یه بچه 10 ساله انقدر سخته که عمرا بتونه ردش کنه خودم توش موندم

سن هههههههههههههه:laughing:

من یه داداش دارم 3 سال و نیمش بیشتر نیست بازی می کنه.

تو 2 سالگی بازی رو با PS2 خودم شروع کرد.
عشق GTA,God hand,GOd of war
به به !!!!
عجب بازیایی هم دادی دست داداشت !!!!:biggrin1::biggrin1:
خدایی این بعدا براش بد میشینه ها ! اون طرف یه چیزایی میدونستا M دادن به این بازیا !!!!!:-"
(البته تقصیرشم نیست ها . بازی دونه ای 500 !!!!!!!):biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

به به !!!!
عجب بازیایی هم دادی دست داداشت !!!!:biggrin1::biggrin1:
خدایی این بعدا براش بد میشینه ها ! اون طرف یه چیزایی میدونستا M دادن به این بازیا !!!!!:-"
(البته تقصیرشم نیست ها . بازی دونه ای 500 !!!!!!!):biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
به نظر من زیاد هم تقصیر خودشون نیست چون کلا بازی مثل gta تو ایران بازی جوون پسندیه و به خاطر اون آزادی عملی که به آدم میده باعث میشه خیلی از افراد سراق این بازی برن چون نمیتونن تو کشورشون از این کارها بکنند هر چی عقده دارن سر عابرین پیاده لایبرتی سیتی در میارن !!
من هم یه رفیق دارم که دوتا داداش مثل همین دوستمون داره و اونا هم عاشق gta هستن و هیچ بازی دیگه ای نمیکنن !!! (یه بار خونشون بودم داشتن gta میزدن مامانشون اومد نصیحت کنه برن harvest moon بازی کنن یکیشون گفت بابا اینا که بچه بازیه:cheesygri!)

حالا خوب Ps2 رو فروختم....

حالا گیر داده می گه (لحجه رو داشته باشید) ایس باس می خوام .

باورتون میشه دسته ps2 تو دستش جا نمی گرفت می نشست دسته رو میزاشت بغلش بازی می کرد .

آخره خندس اگه ایکس باکس خریدم حتما یه عکس واستون ازش میزارم...

حالا خوب Ps2 رو فروختم....
حالا گیر داده می گه (لحجه رو داشته باشید) ایس باس می خوام .
هه هه پسر خاله منم 3 سالشه و لهجش موقع چیزی خواستن باهاله مثلا وقتی دارم گیتار هیرو بازی میکنم بدون اینکه به من چیزی بگه میره مامانشو میاره و میگه (میمیذاره دیتال بزنم)!!:cheesygri

من خواهرم 4 سالش بود کامپیوتر جدا گانه داشت!!!Gta Vc و Gta sa وmaxpayne2 بازی میکرد!!!:laughing: تازه اون موقع سیستمش از من قویتر بود:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or