آیا سن گیمر مهم است ؟

سن بی تاثیر نیست!
ولی تجربه و تمرین و زبان بیشتر مهمه...ادم خنگ زیاد دیدم با تمرین بازیشون خوب شده:biggrin1:
ادمی هم دیدم اولین بار بشینه گیم بزنه بعد نیم ساعت غول بشه...
:biggrin1:)

ولی خب این مورد تو هر بازی صادق نیست .. مثلا CS عمرا بشه با یکی دو روز توش غول شد (بتلفیلد آره ولی CS نه ! )

بسته به سبك بازي سن بازيباز هم تغيير ميكنه . يه بازي مثل WOW رو با Fifa 07 مقايسه كنيد . ميتونم قسم بخورم كه بالا 80% اونايي كه توي Wow بازي ميكنن بالاي 15 سال هستند و 95% اونايي كه Level 40 به بالا هستند بالاي 18 سال هستند . ولي Fifa سن نميشناسه همه بازي ميكنن.

ولی خب این مورد تو هر بازی صادق نیست .. مثلا CS عمرا بشه با یکی دو روز توش غول شد (بتلفیلد آره ولی CS نه ! )
اتفاقا BF در نوع خودش خیلی سخته و زمان زیادی میبره تا یاد بگیزه آدم درست حسابی. :cheesygri

ببخشیدا ولی شما واقا از دید مسخره ای به این مسئله نگاه میکنید:laughing:
دلیل نمیشه هر کسی که توانایی کاری رو داره بتونه انجام بده بچه 4 ساله هم بیاری میتونه یک بازی مثل کانتر رو بازی کنه مهم تر از همه اون درجه بندی سنی که برای هر بازی در نظر گرفته میشه و متاسفانه تو کشور ما رعایت نمیشه جدا از بحث بدآموزی وحشتناکش :evil:
خیلی خطرناکه....:biggrin1: اثراتش هم میتونید تو جامعه ببینید:sick:
این تاپیک هم تو بخش گفتگوی آزاد پیرامون بازیها زده میشد خیلی بهتر بودش

آخرین ویرایش:
به نظره من هر چقدر سن پایین باشه لذت gamer از بازی کمتره هر چند استعداد داشته باشه.به طور مثال من سایلن هیل 1 رو رو ps1 در 9 سالگی تموم کردم ولی خب هیچی از داستانه بازی نفهمیدم و برام به غیر از یک هیجانه گیم پلی چیز خاصه دیگه ای نداشت-
یک gamer باید بتونه بازی رو درک کنه .مطمعن باشید اگه رو بازییی مثله resident evil درجه یه m رو میزنن به این منظور نیست که افراد زیر این سن شب از خواب نمیتونه بخوابه.منظور اینه که gamer بالایه 17 سال بهتر ترسه بازی رو درک میکنه. دقیقا" مثله تجربه یه خود بنده در مورده سایلنت هیل

والا اصلا سن مهم نیست !
نمونه جاندارش ! پیر زن 200 ساله نشسته با 360 داره بازی میکنه ! اونم Halo3 و تو محیط لایو اونم آنلاین !
می تونید تو یوتیوب سرچ کنید براتون بیاره !
پ.ن : البته نه این که تاثیر نداشته باشه ! حتما داره !
معلومه ! کسی مثل من که از 2 سالگی با کامپیوتر بازی میکرده ، بهتر از اونی هست که تازه داره بازی کردن رو یاد میگیره ! در ضمن به عقل و ذهن بازیباز و میزان آشنایی وی با زبان انگلیسی هم بستگی داره !

100% به سن بستگی داره اخه کدوم بچه ای میتوونه Silent hill بازی کنه سکته میزنه شاید از نظر اون این بازی
خیلی چرت باشه چون ازادی عمل نداره ولی از نظر یه نوجوان 16 یا 17 ساله بهترین بازی باشه

بیا نمونه خودم! 13 سالمه هزار تا رو یه جا لول میکنم! (البته استادان جاشون محفوظه) سن مهم هست ولی این تمرین لامسب از همه مهمتر وقتی یارو از 7 سالگی داره بازی میکنه دیگه معلومه که قدرتشو داره!
----------------------------------------
100% به سن بستگی داره اخه کدوم بچه ای میتوونه Silent hill بازی کنه سکته میزنه شاید از نظر اون این بازی
خیلی چرت باشه چون ازادی عمل نداره ولی از نظر یه نوجوان 16 یا 17 ساله بهترین بازی باشه
نگو که دیگه دارم از خنده میمیرم. من 10 سالم بود sient hill 2 & resident evil 2 & (بعضی نسخه های دیگر ایول که یادم نیست) رو تمو کردم! هیچ ترس و وحشتی هم نبود!

خو محسن جون اینم برای من توضیح بده که تا همین لحظه چی از بازیایی که کردی فهمیدی :دی
مثلا همون قضیه Area 51 ... :دی :-"
اونموقع که نقد area 51 رو مینوشتم هنوز نصف بازی تموم نشده بود! خو تابلو داستان بازی رو با مشکل مینویسم دیگه! (از بین این همه بازی چسبیده به این)

متاستفانه تو مملكت ما اين طوري هستش كه هركي بازي مي كنه ميگن بچس يا هنوز بزرگ نشدي برو به فكره ايندت باش و............
اما تو اروپا حداقل اين مشكلات نيست اگر هم است خيلي كمه چون وقتي يه كارشناس مياد درباره ي يان مساله صحبت گنه مياد حقايق رو ميگه نه مثل مملكت ما يا رو خيلي جدي مياد ميگه سبك adventuar يكي از خشن ترين سبك ها هست و تو ايران هم طرافداران زيادي داره!!!اصلا طرف نمي فهمه چي ميگه تا حالا اصلا بازي نيديده مياد مثلا كارشناسي مي كنه

حرف اخرم اينكه سن بازي كن مهمه ولي ازهمه مهم تر بازي هست كه طرف مي كنه مثلا يه بچه 10 ساله رو چه به gta ؟؟؟!!!!

به نظر من ربط داره چون من خودم بچه بودم بازی میکردم ولی لذت نمیبردم ولی الان اذتش 3 یا 4 برابر شده در ضمن چون زبانم خوب شده یعنی تقریبا به زبان مسلطم داستان بازی هارو میفهمم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or