آیا سن گیمر مهم است ؟

به نظر من هم باید درجه بندی سنی بازی ها توجه بشه ولی چون تو ایران اکثر پدر مادرها فکر میکنن بازی مال بچه هاست نظارتی هم روی خرید بازی ها نمی کنن فروشنده ها هم که باعث خجالتن به بچه ی 7-8 ساله GTA میفروشن
حالا شانس آوردیم روی wii همچین بازی خشونت باری هم عرضه نمیشه :دی همش mario اینا هست :دی
بهتره No More Heroes رو بازی کنی ;)

خونه یکی از فامیلهامون بودیم بچش 10 سالش هم نبود داشت جی تی ای بازی می کرد با یه لذتی ادمهارو می کشت بعد عشقش این بود که یه ادم تو پیاده رو پیدا کنه زیر چرخ ماشین لهش کنه که صدای له کردنشو بشنوه.جالبه نه!!؟ حالا جالب تر هم می شه کلا تو این بازی 2 تا کار می کرد یا ادم له می کرد یا با دوست دخترش می رفت هی دیسکو یا هتل که پول می دی تا srtip کنه خانم واست ...حالا اینو بی خیال ولی اولی بدتره واسه این بچه 10 ساله. به پدرش گفتم تو روحیه اش اثر بد می زاره این بازی بالای 18 ساله! مهم نبود یعنی این حرف من واسش مهم نبود به نظر منم دیگه مهم نیست چون وقتی بعضی موقع ها تو خود جامعه یه چیزایی می بینی که 1000 برابر بدتره او نچیزی هست که تو بازیها می بینی...و اونجا از خودت می پرسی جامعه ما بالای چند ساله و هیچ سنی نمی تونی براش پیدا کنی!

تازه جای شکرش که تو پلی 2 بازی می کرد اگه پی سی داشت که اون پچشم الان دانلود کرده بود :laughing: خاطرتون که هست اون پچپ دردسر ساز واسه راکستار

خونه یکی از فامیلهامون بودیم بچش 10 سالش هم نبود داشت جی تی ای بازی می کرد با یه لذتی ادمهارو می کشت بعد عشقش این بود که یه ادم تو پیاده رو پیدا کنه زیر چرخ ماشین لهش کنه که صدای له کردنشو بشنوه.جالبه نه!!؟ حالا جالب تر هم می شه کلا تو این بازی 2 تا کار می کرد یا ادم له می کرد یا با دوست دخترش می رفت هی دیسکو یا هتل که پول می دی تا srtip کنه خانم واست ...حالا اینو بی خیال ولی اولی بدتره واسه این بچه 10 ساله. به پدرش گفتم تو روحیه اش اثر بد می زاره این بازی بالای 18 ساله! مهم نبود یعنی این حرف من واسش مهم نبود به نظر منم دیگه مهم نیست چون وقتی بعضی موقع ها تو خود جامعه یه چیزایی می بینی که 1000 برابر بدتره او نچیزی هست که تو بازیها می بینی...و اونجا از خودت می پرسی جامعه ما بالای چند ساله و هیچ سنی نمی تونی براش پیدا کنی!
اون هتل و استریپ و dance و n u d e چه جوری است ؟ تو سان آندریاس؟:laughing:

hot cofee رو میگی؟اشتباه از راک اتیر بود که کد هاش رو تو بازی گذاشته بود.
از این پچ مچ ها دیگه نیست واسه هر نسخه اش واسه iv نمیاد؟n u d e و S 123 E 13123 X 13123 Y و H O T G I R L S اگه بزارنو بازی را حالی به حولی بکنن خیلی صفا میده:p
اون موقع بازی از ESRB درجه ی AO را میگیره.

آخرین ویرایش:
ضمنا سن بازیکن خیلی مهم است البته من استعداد زبانم بالا بود و با این که 14 سالگی سیلنت هیل بازی میکردم اما همه چی میفهمیدن چون یه آکسفورد المنتری را قورت داده بودم کلا من تو ریاضیات و زیبان استعداد خفنی دارم:cheesygri ولی تو حفظیات سخت باید بخونم:((

من هم نظرم اینه که مادر و پدرا توی خرید بازی ها دقت کنند.حالا این زیاد مهم نیست اگه یه بازی که 18+ هست یه بچه 16-15 ساله بازی کنه ولی به قول یکی از دوستامون دیگه یه بچه 10ساله نباید بشینه gta بازی کنه.از این هم بدتر بگم که خواهر 7ساله من وقتی gta بازی می کرد فقط به عشق این بود که توی ساحل که همه خوابیدن با ماشین از روشون رد شه :laughing: --- میشه با کمی دقت پدر و مادران این مشکل را برطرف کرد ---

اون بچه تقصير نداره وظيفه والدين هست که دقت بيشتري بکنن البته اگه همه دقت مي کردن که ديگه..........

مسئله اينجاست! كه مادر و پدر هاي اين روزگار ميترسن از تكنولوژي استفاده كنند! خيلي هم جالب ترس از بروز شدن! وقتي توي مغازه هستم! مادر مياد وايميسه كنار و بچه 10 ساله اش بازي رو انتخاب ميكنه! بچه فرق كرك و چيت رو نميدونه! بعد ميخواد بازي اي بكنه كه من مجبور ميشدم مانيتور خاموش كنم!خودتون حدس بزنيد چيه!
جالب تر اين كه مادر چه افتخاري ميكنه از اين كه بچش داره بازي اي ميكنه كه يك آدم 17 ساله براي انجامش! مجبور چه كار هايي كه نكنه!
بد نيست يك روز بيايد مدرسه ما ! مادر و پدر ها جوري از بلد بودن كامپيوتر توسط بچه هاشون صحبت ميكنند! كه من تو كف ميمونم ولي وقتي ازشون ميپرسم آقا يك وب سايت فرقش با يك وبلاگ چيه ميمونند دنياشون Google و بس ...
اين صحبت ها رو گفتم كه اين بگم! آقا گيمري سن داره اونم 18 سال به بالاست!دقيقا زماني كه داري از بازي كردن! زده ميشي و اگر هم دوست داشته باشي دنيا جلوت رو ميگيره!
بازي كردن سن نميشناسه! ولي براي ما كه مادر و پدر ها ميترسن به جاي پچه انتخاب كنند 18 سال هم كمه! اين مسئله بايد تو كشورمون حل بشه! يك بچه 10 ساله وقتي ميشينه GTA بازي ميكنه اثرش همون روز معلوم نميشه ولي 5 سال بعد! اون مادر و پدر متوجه ميشن چه اشتباه بزرگي كردن!
اين هارو ميگم كه پس فردا يك پدر شديد يك مادر شديد در حق بچتون ظلم نكنيد به عنوان خوبي! بدونيد كه انجام هر بازي اي كه بچتون دوست داره براش ضروري نيست و هر بازي اي براش خوب نيست.متاسفانه تو كشور ما مهم نيست! كه چه كسي چه بازي كني! فروشنده ها هم كه با قدرت تمام براي فروش بيشتر و چند تومان بيشتر حاضرن به يك بچه 3 روز هم بازي هاي 22 سال به بالا هم بفروشند!
كه اين جاي تاسف داره. قوانين كشوري هم وقتي ميگه PES ممنوع ! ديگه ميشه متوجه شد! چقدر با قدرت داره پيش ميره.
چند وقت پيش ميرفتم گيم نت محله نگاه ميكردم بچه دقيقا 9 سالش بود ولي داشت كانتر بازي ميكرد! ميدونيد بعدا چي ميشه ؟ ...
بسه!
سن واقعي يك گيمر در ايران به نظرم 16 سال به بالاست و توي كشور هاي خارجي 5 سال

مسئله اينجاست! كه مادر و پدر هاي اين روزگار ميترسن از تكنولوژي استفاده كنند! خيلي هم جالب ترس از بروز شدن! وقتي توي مغازه هستم! مادر مياد وايميسه كنار و بچه 10 ساله اش بازي رو انتخاب ميكنه! بچه فرق كرك و چيت رو نميدونه! بعد ميخواد بازي اي بكنه كه من مجبور ميشدم مانيتور خاموش كنم!خودتون حدس بزنيد چيه!
جالب تر اين كه مادر چه افتخاري ميكنه از اين كه بچش داره بازي اي ميكنه كه يك آدم 17 ساله براي انجامش! مجبور چه كار هايي كه نكنه!
بد نيست يك روز بيايد مدرسه ما ! مادر و پدر ها جوري از بلد بودن كامپيوتر توسط بچه هاشون صحبت ميكنند! كه من تو كف ميمونم ولي وقتي ازشون ميپرسم آقا يك وب سايت فرقش با يك وبلاگ چيه ميمونند دنياشون Google و بس ...
اين صحبت ها رو گفتم كه اين بگم! آقا گيمري سن داره اونم 18 سال به بالاست!دقيقا زماني كه داري از بازي كردن! زده ميشي و اگر هم دوست داشته باشي دنيا جلوت رو ميگيره!
بازي كردن سن نميشناسه! ولي براي ما كه مادر و پدر ها ميترسن به جاي پچه انتخاب كنند 18 سال هم كمه! اين مسئله بايد تو كشورمون حل بشه! يك بچه 10 ساله وقتي ميشينه GTA بازي ميكنه اثرش همون روز معلوم نميشه ولي 5 سال بعد! اون مادر و پدر متوجه ميشن چه اشتباه بزرگي كردن!
اين هارو ميگم كه پس فردا يك پدر شديد يك مادر شديد در حق بچتون ظلم نكنيد به عنوان خوبي! بدونيد كه انجام هر بازي اي كه بچتون دوست داره براش ضروري نيست و هر بازي اي براش خوب نيست.متاسفانه تو كشور ما مهم نيست! كه چه كسي چه بازي كني! فروشنده ها هم كه با قدرت تمام براي فروش بيشتر و چند تومان بيشتر حاضرن به يك بچه 3 روز هم بازي هاي 22 سال به بالا هم بفروشند!
كه اين جاي تاسف داره. قوانين كشوري هم وقتي ميگه PES ممنوع ! ديگه ميشه متوجه شد! چقدر با قدرت داره پيش ميره.
چند وقت پيش ميرفتم گيم نت محله نگاه ميكردم بچه دقيقا 9 سالش بود ولي داشت كانتر بازي ميكرد! ميدونيد بعدا چي ميشه ؟ ...
بسه!
سن واقعي يك گيمر در ايران به نظرم 16 سال به بالاست و توي كشور هاي خارجي 5 سال

واقعا درست گفتي..دستت طلا
اين فرهنگ سازي هايي كه براي ريختن آشغال توي كوچه رو اگه يكم به اين چيزها بكشوننش باور كن وضعمون از اين بهتر بود
بديه كار اينه كه وقتي بازي هاي كامپيوتري وارد ايران شد(حالا دقيق هم نميتونم بگم)
دو نسل كاملا از همديگه با تفاوتي كه بازي ها آورد فاصله گرفت
و حالا مادر پدر ها براي اينكه اين فاصله رو جبران كنند ميخوان با اين بازي ها ارتباط برقرار كنند و هرجور بازي باشه ميدن دست اين بازيخور ها!!
بعضي ها با دقت بازي رو ميدن كه مناسب سن دختر يا پسرشون باشه و بعضي ها هم هر سي دي رو كه بهش ميگن بازي رو به خوردش اونا ميده
حالا يك مسئله ديگه هم هست
اين دختر يا پسري كه توسط مادر و پدر درست تربيت شده....توي اجتماع يا توي مدرسه كه ميره وقتي ميبينه دوستاش در مورد يك بازي هايي صحبت ميكنن كه واقع گرايي توش بيشتره اتفاقات جالب تري داره و مسلما توي كشت و كشتار هم هست...از مادر و پدرش ميخواد اونو واسش بخرن
ولي مادر پدر نميخره چون ميدونه متناسب سن اون نيست و اونم ميره از دوستاش يا هرجوري كه شده ميره ميگيره.....اين برميگرده به فرهنگ سازي درست كه ماشالله كمربند بستن فرهنگ سازي شد ولي اين نه
گيمر هميشه متناسب با سنش بازي كنه خيلي بهتره
يك 8 ساله بياد جي تي اي بازي كنه جز كشت و كشتارش چيزي نميفهمه
ولي يكي 15-20 سال بياد بازي كنه به غير از اين كشتارهاش داستان بازي و سبك بازي رو بهتر درك ميكنه
استعداد توي همه پيدا ميشه ولي مهم اينه كه توي روانش تاثير نگذاره

آخرین ویرایش:
من هم نظرم اینه که مادر و پدرا توی خرید بازی ها دقت کنند.حالا این زیاد مهم نیست اگه یه بازی که 18+ هست یه بچه 16-15 ساله بازی کنه ولی به قول یکی از دوستامون دیگه یه بچه 10ساله نباید بشینه gta بازی کنه.از این هم بدتر بگم که خواهر 7ساله من وقتی gta بازی می کرد فقط به عشق این بود که توی ساحل که همه خوابیدن با ماشین از روشون رد شه :laughing: --- میشه با کمی دقت پدر و مادران این مشکل را برطرف کرد ---
من با حرف شما موافقم ولی همه ی بازی ها این طوری نیستند
چطور وقتی مثلا prince 1 را بازی کردی حالا چون پرینس 2 بالا 16 ساله بازی نکنه:confused::confused::confused::confused:

متاسفانه فعلا اینجوریه که میبینم خواهرزاده 9 سالم با چنان عشقی بازی های خشن رو بازی میکنه که واقعا نمیدونم این بچه بزرگ شه چه روحیه ای پیدا میکنه.
درسته باهوش و با استعداده اما کاشکی پدر و مادرش حرف گوش می کردن .
داداش بزرگترش که معتاد world of warcraft شده، اینقدر لاغر شده که همه بهش میگیم معتاد! واقعا شبیه معتادا شده از بس بازی میکنه !
ای کاش بیشتر فرهنگ سازی بشه ! ای کاش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or