آیا سن گیمر مهم است ؟

البته دختر یا پسر بودنم مهمه
خدارو شکر تو این سایت دختر نداریم:laughing:

چه ربطی داره ؟
ما توی کلن ممد یک زمانی دختر هم داشتیم .. اصولا خانم ها از یک دیدگاه دیگه همه چیز رو میبینند که میتونه خیلی کمک کنه .. مثلا در بازیهای ادونچر برخی مواقع شده که یک راه حلی رو بسیار زور زدیم تا پیدا کنیم .. یکی میاد میگه چرا فلان کار رو نمیکنید خیلی تابلوئه .

اگه سن مهم نبود خوب ESRB دیگه باید می رفت قهوه خونه میزد:cheesygri
بازی باید مرتبط با سن باشه همین جوری که نمیشه هرکی هر بازی رو بخواد بخره :biggrin1:
کسی که 10 سالشه باید بره بازی مرتبط با سن خودش رو بخره نه بره Manhunt بازی کنه:laughing:

آیا داغون ها بازیخور میشوند

البته دختر یا پسر بودنم مهمه
خدارو شکر تو این سایت دختر نداریم
البته در همین لحظه یکی از دختر های سایت داره بیانات پر شور شما رو میبینه .
و صد البته تعدادشون درسته که انگشت شماره اما هستن .هر چند الان خیلی کمرنگ شدن .
می پرسی از کجا از همونجایی که اسم جناب عالی فرشاد باشه . از همون جایی که از 17 هزارو خورده ای عضو این سایت مهدی بیشترین اسمیه که ثبت شده . فکر میکنم پیامم رو رسوندم .
چه ربطی داره ؟
ما توی کلن ممد یک زمانی دختر هم داشتیم .. اصولا خانم ها از یک دیدگاه دیگه همه چیز رو میبینند که میتونه خیلی کمک کنه .. مثلا در بازیهای ادونچر برخی مواقع شده که یک راه حلی رو بسیار زور زدیم تا پیدا کنیم .. یکی میاد میگه چرا فلان کار رو نمیکنید خیلی تابلوئه .
یه بو هایی برده بودم از این راز کلن ممد. با این حال فرمایشات کاملا درسته حتی مثال . اسم نمیبرم اما یه زمانی کاربر دختری اینجا فعالیت روزانه داشت . عضو تحریریه بود . فکر میکنم چرخی تو تاپیک خاطرات کنسول بزنی خاطرات دوران ابتدایی و بازی کردنش رو پیدا کنی که نگی مثلا همین چند ساله به بازی جذب شده .

دخترها و پسر ها در بازی به ترتیب حکم چپ دستها و راست دستها رو تو زندگی معمولی دارن چون اکثر وسایل برا راست دستا ساخته میشه دلیل بر این نیست که چپ دستا نادیده گرفته بشن از کجا معلوم که بهتر نباشن ؟

نگو که دیگه دارم از خنده میمیرم. من 10 سالم بود sient hill 2 & resident evil 2 & (بعضی نسخه های دیگر ایول که یادم نیست) رو تمو کردم! هیچ ترس و وحشتی هم نبود!
خوب این چیز عجیبی نیست . یه مار بزارن جلو یه بچه در اولین برخور حسی بهش نداره .
زمانی که سوم راهنمایی بودم دیوانه وار شیفته متال گیر بودم . اما بهم اجازه نمیدادن تا اونو بازی کنم . خوشحالم که اون موقع نزاشتن این بازی رو انجام بدم چون وقتی سنم بیشتر شد درکش کردم . حتی همین ایولی که میگی.
یادمه اون دوران ملت کل کل میکردن که من این بازی رو تموم کردم یا اون بازی رو . اما هیچی نمیفهمیدن فقط تموم میکردن. به خودم میگفتم عجب بازیخورایی هستن این ایرانیا . بدون اینکه یه کلمه اینگلیسی بفهمن همینجوری تموم میکنن.:)
نمیدونم بازی مگه جزو سرگرمی ها نیست اگه قرار باشه بچه 7 ساله سایلنت هیل بازی کنه مثلا سرگرم شده .؟
پس من حتما دارم اشتباه میکنم که با یه بچه 2 ساله نشستم ماریو ..جزیره یوشی بازی میکنم:biggrin1: . خیلی هم سرگرم میشه کلی هم دو نفری میخندیم :biggrin1:

از این برداشت های داغون نکنید. لطفا

نقل قول:
نگو که دیگه دارم از خنده میمیرم. من 10 سالم بود sient hill 2 & resident evil 2 & (بعضی نسخه های دیگر ایول که یادم نیست) رو تمو کردم! هیچ ترس و وحشتی هم نبود!
خوب این چیز عجیبی نیست . یه مار بزارن جلو یه بچه در اولین برخور حسی بهش نداره .
زمانی که سوم راهنمایی بودم دیوانه وار شیفته متال گیر بودم . اما بهم اجازه نمیدادن تا اونو بازی کنم . خوشحالم که اون موقع نزاشتن این بازی رو انجام بدم چون وقتی سنم بیشتر شد درکش کردم . حتی همین ایولی که میگی.
یادمه اون دوران ملت کل کل میکردن که من این بازی رو تموم کردم یا اون بازی رو . اما هیچی نمیفهمیدن فقط تموم میکردن. به خودم میگفتم عجب بازیخورایی هستن این ایرانیا . بدون اینکه یه کلمه اینگلیسی بفهمن همینجوری تموم میکنن.:)
نمیدونم بازی مگه جزو سرگرمی ها نیست اگه قرار باشه بچه 7 ساله سایلنت هیل بازی کنه مثلا سرگرم شده .؟
پس من حتما دارم اشتباه میکنم که با یه بچه 2 ساله نشستم ماریو ..جزیره یوشی بازی میکنم:biggrin1: . خیلی هم سرگرم میشه کلی هم دو نفری میخندیم :biggrin1:

از این برداشت های داغون نکنید. لطفا
این جور بازیا مقدمه برخورد جدی تر در آیندست انگار که یه کاری رو زودتر انجام داده باشی که مسلما وقتی مدتی بگذره تو اون کار خبره میشی! اگر من اونموقع بازی نمیکردم الان چه میدونستم بازی سنتر و دارینوس و گیمر لند و .... چیه؟!:arrowd:

اوه اوه دخترام شاخ شدن ببخشید غلط کردم از قدیم گفتن با زن جماعت نباید در افتاد
:confused:
اصولا کلمه شاخ شدن اصلا قشنگ نیست!
از اون گذشته شما هنوز با زن جماعتی در نیوفتادید که پشیمون شدید!تفکر غلطتون رو گفتید،دیگران هم جواب دادن!
ولی کلا!دارین خیلی اشتباه میکنید!خیلی از دخترا هستن که تو زمینه گیم از پسرا خیلی سر ترن!نمیگم همه!میگم خیلی ها!

:confused:
اصولا کلمه شاخ شدن اصلا قشنگ نیست!
از اون گذشته شما هنوز با زن جماعتی در نیوفتادید که پشیمون شدید!تفکر غلطتون رو گفتید،دیگران هم جواب دادن!
ولی کلا!دارین خیلی اشتباه میکنید!خیلی از دخترا هستن که تو زمینه گیم از پسرا خیلی سر ترن!نمیگم همه!میگم خیلی ها!
نگران نباش توهین ایشون گزارش شد.
بحث رو خارج نکنید لطفا. این جور پست ها همیشه تایپیک رو منحرف میکنه.

وای وای وای.......................................................:hurted::no::crying::crying1:
بابا تا کی می خواین علکی بحث کنید چرا ایرانی ها اینجوری هستن و همه داریم توی عصر حجر زندگی می کنیم :hurted:
بابا توی جوامع بشری همه برابر هستن کی اینو می فهمیم خدا میدونه:confused::confused::confused::confused::-"ه؟؟؟؟؟؟؟؟
همه مثل هم هستن و ارزش همه برابره نه مرد - نه زن - نه پسر و نه دختر همه یکسان هستن
بحث یه چیز دیگست شما در مورد چی حرف می زنید
ببخشید زیاد شد حرفام من هم نظر خودمو در مورد سن بگم؟
به نظر من ESRB هر چی می گه درسته همه جا یه قانونی داره و همه باید تابع قانون باشن و اینها همه نشات گرفته از COPY RIGHT هستش اگه رعایت بشه تخلفات هم میاد پایین اگه پشت یه پک بازی زده میشه 7+ به بالا پس مطمئنن یه چیزی می دونن که این رو زدن
ای کاش مدیرا یه فکری در مورد سن کاربر ها می کردن طرف 12 سالشه میاد یه چیزایی می نویسه آدم میگه ای کاش کله خودمو گاز بگیرم
پیروز و سر بلند باشید همتون%%%

خو عجب تاپیک های جنجالی زده میشه :دی

خو واسه ایرانی جماعت سن مهم نیست مهم اینه که بازی کنه و تیتراژ پایانی بازی رو ببینه و خودش رو گیمر حساب کنه! :laughing:
من خودم برای 2 تا خواهر زاده هام واسه بازی کردن خیلی سخت میگیرم و نمیگذارم هر بازی رو بشینن بازی کنن! همیشه هم سره این قضیه با خواهرم دعوا دارم :دی حالا شانس آوردیم روی wii همچین بازی خشونت باری هم عرضه نمیشه :دی همش mario اینا هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or