البته دختر یا پسر بودنم مهمه
خدارو شکر تو این سایت دختر نداریم:laughing:
البته در همین لحظه یکی از دختر های سایت داره بیانات پر شور شما رو میبینه .البته دختر یا پسر بودنم مهمه
خدارو شکر تو این سایت دختر نداریم
یه بو هایی برده بودم از این راز کلن ممد. با این حال فرمایشات کاملا درسته حتی مثال . اسم نمیبرم اما یه زمانی کاربر دختری اینجا فعالیت روزانه داشت . عضو تحریریه بود . فکر میکنم چرخی تو تاپیک خاطرات کنسول بزنی خاطرات دوران ابتدایی و بازی کردنش رو پیدا کنی که نگی مثلا همین چند ساله به بازی جذب شده .چه ربطی داره ؟
ما توی کلن ممد یک زمانی دختر هم داشتیم .. اصولا خانم ها از یک دیدگاه دیگه همه چیز رو میبینند که میتونه خیلی کمک کنه .. مثلا در بازیهای ادونچر برخی مواقع شده که یک راه حلی رو بسیار زور زدیم تا پیدا کنیم .. یکی میاد میگه چرا فلان کار رو نمیکنید خیلی تابلوئه .
خوب این چیز عجیبی نیست . یه مار بزارن جلو یه بچه در اولین برخور حسی بهش نداره .نگو که دیگه دارم از خنده میمیرم. من 10 سالم بود sient hill 2 & resident evil 2 & (بعضی نسخه های دیگر ایول که یادم نیست) رو تمو کردم! هیچ ترس و وحشتی هم نبود!
این جور بازیا مقدمه برخورد جدی تر در آیندست انگار که یه کاری رو زودتر انجام داده باشی که مسلما وقتی مدتی بگذره تو اون کار خبره میشی! اگر من اونموقع بازی نمیکردم الان چه میدونستم بازی سنتر و دارینوس و گیمر لند و .... چیه؟!:arrowd:نقل قول:
نگو که دیگه دارم از خنده میمیرم. من 10 سالم بود sient hill 2 & resident evil 2 & (بعضی نسخه های دیگر ایول که یادم نیست) رو تمو کردم! هیچ ترس و وحشتی هم نبود!
خوب این چیز عجیبی نیست . یه مار بزارن جلو یه بچه در اولین برخور حسی بهش نداره .
زمانی که سوم راهنمایی بودم دیوانه وار شیفته متال گیر بودم . اما بهم اجازه نمیدادن تا اونو بازی کنم . خوشحالم که اون موقع نزاشتن این بازی رو انجام بدم چون وقتی سنم بیشتر شد درکش کردم . حتی همین ایولی که میگی.
یادمه اون دوران ملت کل کل میکردن که من این بازی رو تموم کردم یا اون بازی رو . اما هیچی نمیفهمیدن فقط تموم میکردن. به خودم میگفتم عجب بازیخورایی هستن این ایرانیا . بدون اینکه یه کلمه اینگلیسی بفهمن همینجوری تموم میکنن.
نمیدونم بازی مگه جزو سرگرمی ها نیست اگه قرار باشه بچه 7 ساله سایلنت هیل بازی کنه مثلا سرگرم شده .؟
پس من حتما دارم اشتباه میکنم که با یه بچه 2 ساله نشستم ماریو ..جزیره یوشی بازی میکنم:biggrin1: . خیلی هم سرگرم میشه کلی هم دو نفری میخندیم :biggrin1:
از این برداشت های داغون نکنید. لطفا
:confused:اوه اوه دخترام شاخ شدن ببخشید غلط کردم از قدیم گفتن با زن جماعت نباید در افتاد
نگران نباش توهین ایشون گزارش شد.:confused:
اصولا کلمه شاخ شدن اصلا قشنگ نیست!
از اون گذشته شما هنوز با زن جماعتی در نیوفتادید که پشیمون شدید!تفکر غلطتون رو گفتید،دیگران هم جواب دادن!
ولی کلا!دارین خیلی اشتباه میکنید!خیلی از دخترا هستن که تو زمینه گیم از پسرا خیلی سر ترن!نمیگم همه!میگم خیلی ها!
البته نه همه ی بازی ها هم بچه کوچولو بازی ترسناک ببینه غش می کنه هم پیرمرد99 harry potter بازی کنه چیزی سر در نمی آرهاز x شروع ميكنن تا لب گور گيم بجوي !:biggrin1: