نه اصلا مهم نیست!
بستگی به علاقه و استعداد داره.همین.
البته یه چیزی هم هست ها!مثلا برای درست و با اطلاع بازی کردن به زبان هم نیاز هست.
مثلا بچه های فامیل ما که بازی میکنن آبجکتیو ها رو نمیخونن.حدسی جلو میرن!:laughing:
نميشه گفت اصلا مهم نيست!گيمرهاي بالاي ۱۰ سال خوب گيمر ترند ,همون طور كه مهسا گفت زبانشون جوريه كه بازي رو ميفهمن من خودم وقتي ۸ سالم بود و زبانم در حد ۰ خوب هيچي نميفهميدم و در نتيجه به شانس رو ميووردم!از ۱۰ به بالا يعني گيمر ولي خدايي وقتي ميبينم كه ۱ بچه ۵ ساله داره اطراف كنسول ميچرخه حالم بد ميشه!شما ها يك جوريتون نميشه?
اوو ، سن بالا ها بيشترند ، من يه مشتری داشتم 48 سالش بود ، با eye toy ps2 هم خيلی حال ميکرد
عشق rts هم زياد داشت
يکی ديگه فقط ميومد واسه دايی 30 سالش بازی ميبرد و از اين سيستما زياد داريم
ولی خوب يه زمانی ادم زده ميشه ديگه!
من فيفا باز هستم. 23 سالمه و يه رقيب 11 ساله دارم كه دهنمو آسفالت كرده. با هر تركيبي بازي ميكنم يا مساوي ميشيم يا اون ميبره. اون از 06 شروع كرد من از 98 . سن مهم نيست . استعداد داره بابا استعداد داره.
روزي كه رفتم x360 بخرم يه مرد حدود 48 50 ساله يك جوري resistans & gears of war رو از نظر گيم پلي و گرافيك تشريح كرد كه كرك و پرم ريخت . تا دو روز تو كف بودم. پيرمرد يك چيزايي رو تو گرافيك ديده بود كه عمرا به ذهن منو شما خطور نميكنه.
من فيفا باز هستم. 23 سالمه و يه رقيب 11 ساله دارم كه دهنمو آسفالت كرده. با هر تركيبي بازي ميكنم يا مساوي ميشيم يا اون ميبره. اون از 06 شروع كرد من از 98 . سن مهم نيست . استعداد داره بابا استعداد داره.
به نظر من سن هرچی پایین تر ادم زودتر یاد میگیره مثلا من12 سالمه بابامو داداشمو پسرداییهامو کل بچه های محل رو تو we11 صاف میکنم راستی کی میاد شرطی weیاpes هرتیمی که بگید و هرتکیبی که بگید میچنم هر بازی هم 10000 تومن شرط میبندم:laughing::laughing:
والا یه پسره ای توی محله ی ما هست دستاش به زور روی کیبورد جا میگیره ! میشینه فیفا07 بازی می کنه همرو میزنه تو فیفا !. خیلی کوچیکه فکر کنم دوم دبستان و اینا !
به نظر منم سن مهم نیست...بیشتر به این بستگی داره که طرف(حالا سنش هر قدرم که
می خواد باشه) از چه تیپ بازیی خوشش میاد . ممکنه که یه عده فکر کنن که مثلا
کوچک ترا از عهده ی فیفا بر نمیان ولی همون طور که خیلیا هم گفتن گاهی وقتا می بینی که رقیبت سنش نصف توه ولی عمرا بتونی ازش ببری:laughing:
سن بی تاثیر نیست!
ولی تجربه و تمرین و زبان بیشتر مهمه...ادم خنگ زیاد دیدم با تمرین بازیشون خوب شده:biggrin1:
ادمی هم دیدم اولین بار بشینه گیم بزنه بعد نیم ساعت غول بشه...
ولی کلا سن زیر 13-14 سال به نظرم هر چیم استعداد داشته باشه بازم توی بعضی از بازی ها گیر میکنه...(نمیگم ضعیفه! ولی به هر حال توی یه بازی مثل ابلیویون کف میکنه:biggrin1