آیا به نظر شما گیمر ها افراد عصبی هستند ؟

آیا به نظر شما بازی های ویدیویی بر اعصاب گیمرها تاثیر م

• مجموع رای دهنده‌ها
    331
تا اینجا رای ها به گزینه های نظرسنجی خیلی نزدیک به هم بوده ..... باید خیلی بیشتر توی این نظرسنجی شرکت بشه تا با اختلاف یکی از گزینه ها نسبت به سایر گزینه ها به یه نتایجی برسیم ....
خواهش من از کاربران محترم اینه که با تعصب به گزینه ای رای ندن !! مثلا اینایی که گزینه خیر رو انتخاب میکنن دلایل قانع کننده خودشون رو بیان کنن تا ما هم استفاده ببریم ...... مرسی کلی

میدونی چیه... اگه آدم واقعا از گیم لذت ببره، نه! بعضی گیمر ها هستن مثلا به خاطر ضعیف بودن Watch Dogs نسبت به GTA به زمین و زمان بد و بیراه میگن! آخه برادر من چرا مقایسه میکنی؟ حالا که بازی رو خریدی، بشین بازی کن و لذتشو ببر دیگه! اعتراض هم داری بگو ولی ریلـــــــکس! طرف فقط گیم بازی کنه و اصلا هم به فکر لذت بردن از بازی کردن نیست! گیمر ها دو دسته اند: اونایی که لذت میبرن و اونایی که در عین بازی کردن لذت نمیبرن.
همه چی به اون "لذت"ـــه برمیگرده... اگه بردیش (لذت رو میگم) دلیلی برای عصبانیت نیست ولی اگه نه که اعصاب خط خطیه!

من که اعصابم خوبه فقط بعضی وقتا به سازندها فحش های ناموسی میدم.البته بعضی وقتام که گیم نت میرم کد میزنم به اونایی که کمپ می کنن هم فحشهای +50سال میدم.تازه بر و بچ مخابراتم زیاد فحش میدم واسه پینگ عالی.با خارجی ها هم که بازی میکنم فحش های خواهر و مادر میدم مث اینکه واسشون مهم نیست اصلا بی ناموسا. یه بارم که دکتر رفتم چن تام باره دکتر کردم.و......

سلام به نظرم بله گیم اعصاب آدم هارو بهم میریزه . روی اعصاب اونها تاثیر میزاره
اما اگه بازیایی که خشونت ندارن رو مثلا روزی بیشتر از 2 ساعت بازی نکنیم تاثیرات بد خیلی کم میشن اما بازم به صفر نمی رسن
امیدوارم کسی با این لینک با تعصب و خشونت برخورد نکنه
یه سخرانی از دکتر عباسی هست درباره اینترنت و بازی و .....
تو یه قسمتش درباره اینکه بازی sims باعث خودکشی دختران می شه صحبت میکنه (خیلی جالبه اگه می تونید هر دو قسمت رو دانلود کنید)
نصر تی وی - دکتر عباسی - زندگی دوم در فضای مجازی 1 - گزارش های تصویری - تولیدات نصر - ویدیو

به نظر من که نه این بستگی به خود فرد داره

اگه ادم واقعا از گیم لذت ببره چه دلیلی داره ادم عصبی بشه ؟

مثلا فرض كنيم يكي منتظر "دزد" بوده و با شوق و ذوق خريده و بعد با يك epic fail مواجه شده
موقع بازي قطعا عصبي ميشه
در واقع به ما ربطي نداره عصبي شدن بلكه به بازي ساز ها ربط داره :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

من تا حالا مقاله پدر مادر داری رو نخوندم که ثابت کنه گیمینگ تاثیر منفی روی رفتار آدم میزاره. شخصا هم توی بازی کردن آرامش دارم چون اگر نداشته باشم بد بازی میکنم. بخاطر همین اگر اتفاقی برام افتاده باشه و عصبانی باشم میرم آهنگ گوش میکنم و دست به بازی نمی زنم.
البته یه فرقی رو متوجه شدم و اون اینه که من با مردن و باختن و دوباره امتحان کردن هیچ مشکلی ندارم و درواقع برای من جزوی از شیرینیه بازیه ولی میدونم خیلی ها واقعا مشکل دارن با این موضوع. دوستایی دارم که روحیه باخت توی منچ رو هم ندارن چه برسه به یه بازی مثل Bloodborne :d

به نظر من که نه این بستگی به خود فرد داره

اگه ادم واقعا از گیم لذت ببره چه دلیلی داره ادم عصبی بشه ؟

دقیقا به نظر من اگر کسی واقعا سر گیم عصبی میشه شاید کلا گیمینگ سرگرمی مناسبی برای اون شخص نباشه. توی مسابقات حرفه ای وقتی پای کلی پول در میونه بازیکنا پشت سیستم کاملا خونسردن ولی اینجا توی گیم نت سر هیچی فحش ناموس رو میکشن به همدیگه.

مثلا فرض كنيم يكي منتظر "دزد" بوده و با شوق و ذوق خريده و بعد با يك epic fail مواجه شده
موقع بازي قطعا عصبي ميشه
در واقع به ما ربطي نداره عصبي شدن بلكه به بازي ساز ها ربط داره :d

اونجور مواقع آدم disappointed میشه نه عصبی :d
آدم باید یه خورده واکنش های عاطفیش رو کنترل کنه. :d نه ولی جدا از شوخی. اگر آدم سر اینکه یه بازی اونی نیست که میخواست عصبی بشه پس وقتی یکی رو که دوست داشت از دست بده یا کسی بهش خیانت بکنه میخواد چیکار کنه ؟

به نظر من به جای عصبی باید گزینه های دیگه ای رو قرار داد. من خودم تا حدود بیست سالگی شدید از بازی لذت میبردم, الان غیر ازبازی آنلاینی مثل بتلفیلد بازی های دیگه رو مخن. نمیدونم کلا با بازی آفلاین دیگه حال نمیکنم یه حس تنهایی بهت دست میده وقتی با هوش مصنوعی میجنگی. آنلاینم که خب بخوای نخوای عصبی و اسبی و غیره میشی وقتی پینگت رو 400 باشه.
این بود نظر بنده در مورد اعصاب ما گیمر ها:d

سلام
من عصبی‌ام؟ مـــــــــــــن عصبی‌ام؟ من عــــــــــــصـــــــــــبی‌ام؟
کی گفته من عصبی‌ام؟ نشونم بدینش می‌خوام با همین دستام ...
35at179.gif

گیمر = موجودی عصبی، وحشی، معتاد، بیکار، علاف ....
تو تمام گیمرها حداقل یکی از فاکتور های بالا هست.

دوست عزیز قرار نبود توهین بشه به کسی ها :)
کلا نمیشه از تاثیر گیم روی روان گیمر ها گذشت همینطوری که یکی از دوستانمون کفتن به طور مثال اگه یک گیمر بیاد هر روز چند ساعت بدون وقفه بره یه بازی اکشن رو بازی کنه شما مطمئن باشید یه صحنه هایی از بازی همیشه جلوی طرف هست مطمئنا یه بازخورد هایی هم داره که یکیش عصبانیت که به شخصه همچین افرادی رو کم ندیدم ولی هستن کسایی هم که واقعا تاثیر این موارد روشون بسیار کمه و راحت باهاش کنار میان خیلی هم اروم هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or