تاپیک جالبیه و خوبه که بالا اومد .
خوب این بازی ها به خودی خود اثار منفی میذارن در دراز مدت . اوایل ممکنه احساس کنی خیلی با چیزای باحالی طرفی ولی بعد یه مدت متوجه میشی این قدر در این بازی ها و زیرمجموعه هاشون غرق شدی که دنیای واقعی رو فراموش کردی .
خب تا این جا که من میدونم خیلی از کاربرا تو این انجمن به خصوص کاربرایی که مدت هاست این جان ، خیلی بیش تر از کاربرای دیگه وابسته هستن به گیم و کنسول و ... و خب مواقعی هم پیش میاد تو همین انجمن که بر اساس پست ها میشه فهمید رفتار اون شخص چه طوره .
تو زندگی خودمون هم ممکنه این قدر این بازی ها تاثیر بذارن که به کل خانواده رو فراموش کنیم ! من کسانی رو میشناسم که به خاطر گیم رسما خانوادشون رو فراموش کردن و یا حتی به خاطر بازی جدید مرخصی میگیرن
در مورد اعصاب هم کامل میشه تو بازی های انلاین مخصوصا بازی هایی مثل cs و battlefield دید ! یادمه تو cs در سرور های ایرانی ، تا اتفاقی می افتاد از خانواده تا جد آباد طرف رو به فحش میکشیدن ! که چرا این قدر فلانی و چرا این قدر ضایع بازی میکنی و ...
البته یه مورد هم برای خودم خیلی پیش اومده که وقتی تو خونه ازم کاری رو میخوان انجام بدم ، به سرعت عصبی میشم .
حالا این عصبی شدن یه بحثه ! تو موارد قبل اشاره کردم به جنبه های دیگه قضیه .
یا مثلا در زمینه درسی این قضیه تاثیر منفی داره ! ما گیمر درسخون نداریم قاعدتا . چون گیمر فردیه که از همه وجودش مایه میذاره واسه گیم و کسی که فقط یه pes میزنه اونم کم نمیشه گیمر خطابش کرد !!
به طور کلی ، واقعا گیم چیزیه که وقتی وابستش بشی ، یا دیگه نمیتونی فراموشش کنی یا فراموش کردنش خیلی سخته ! این بازی ها میتونن هم اثر مثبت داشته باشن طبق خیلی از مقالاتی که در فضای مجازی هست و هم جنبه منفی ولی این جنبه منفی خیلی تاثیرش بیش تر از جنبه مثبت هست . به خاطر همین واقعا پیشنهاد میدم سعی کنین از بازی ها یکم فاصله بگیرین
کسانی که وابستن ( از کلمه اعتیاد استفاده نمیکنم چون واقعا کلمه قشنگی نیست به نظرم ) به بازی ها چند روز کلا pc رو روشن نکنید
اینو یادم رفتم بگم که به جز عصبی بودن ، گیمر ها معمولا از بودن تو جمع زیاد خوششون نمیاد ! یه چند روز کلا از خونه فاصله بگیرید و با فامیلتون یا دوست هاتون جمعی برید برای تفریح هایی مثل گشتن تو طبیعت و یا ورزش هایی مثل فوتبال و ... ! باور کنید تا وقتی به این شکل زندگی کنید اصلا دیگه فراموش میکنید بازی ها رو
) من خودم این قضیه رو امتحان کردم و واقعا هم جواب گرفتم
ولی خب چون عواملی باعث میشه تا نتونم خیلی با افراد دیگه باشم دوباره به اغوش گرم بازی ها برگشتم
به عنوان نکته اخر ، اگه نمیتونید تو جمع باشید حداقل یه مقدار مناسب در روز با کامپیوتر و تبلت و ... کار کنید و وقت هم واسه کتاب ها به خصوص رمان بذارید که انصافا ده ها برابر این دم و دستگاه ها می ارزه .
دقیقا
نمونش هم تو cs ایران ! تا وقتی کل اعضا بازی بلد نباشن و هر اشتباهی کنن یا میخندن همه با هم یا بازی یاد میگیرن ! یکم کسایی که بازی بلدن تو سرور پیداشون میشه ، سر کوچک ترین اشتباهی از کلمات بی معنی استفاده میکنن یا فحش میدن به طرف و خانوادش
من الان دو ساله حتی سعی هم نکردم تو سرور های ایرانی برم و کلا بازی انلاینی که میکنم از شبکه های معروفی مثل استیم و origins و psn هست . قبل این دو سال خیلی بازی میکردم ولی اخر سر نتیجه گرفتم بدبختیه سراغ این جور بازی ها جایی که ایرانی جماعت زیاده برم