hosein me
کاربر سایت
درود نه ترکیبی نیست خودش پلاس داشته و بازی را خرید دقیقا میشه توضیح بدید باید چیکار کنیماگه اکانت دوستت از این ترکیبی هاست امکان شر کردن واسه دو نفر رو نداره
درود نه ترکیبی نیست خودش پلاس داشته و بازی را خرید دقیقا میشه توضیح بدید باید چیکار کنیماگه اکانت دوستت از این ترکیبی هاست امکان شر کردن واسه دو نفر رو نداره
داخل قسمت setting تو بخش psn وارد میشید و گزینه ی activate as your primary ps4 رو میزنید (اول اکانت دوستتون رو روی کنسولتون وارد کنید بعد این کارهارو انجام بدید).درود نه ترکیبی نیست خودش پلاس داشته و بازی را خرید دقیقا میشه توضیح بدید باید چیکار کنیم
نه بابا چه بن شدنیآقا این قضیه بن شدن نداره که؟
چون سونی گفته اگر دو نفر رو یه کنسول بازی میکنن!
ینی حالا اگر من رو یه کنسول دیگه آن بشم و اون یکی هم با اون اکانتش آن بشه ممکنه تو بن وِیو( اگر بدن) بن بشه اکانت؟
نه عزیزدوستان یه سوال من و دوستم میخوایم یه بازی اشتراکی الان بخریم با اکانت دوستم خریدم
الان اکانتش رو دستگاه من اکتیوه
میخوام بدونم بعد از اینکه دانلود کردم بازیو اکانتو دی اکتیو کنم برگردونم به صاحبش؟؟؟؟ بعد دیگه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
ای بابانه عزیز
اگر دی اکتیو کنی بازی هات قفل میشن
شما میتونی ۱۶ تا اکانت روی کنسولت همزمان اکتیو کنی!!!!!ای بابا
خب اگرم دی اکتیو نکنم بازیایی که تو پروفایل خودم دارم قفل میشن که ..... یعنی نمیشه اینجوری که هر دو طرف داشته باشن هر کیم اکانتش رو دستگاه خودش اکتیو باشه؟؟
پس در واقع این کار یه جور دور زدنه دیگه کار استانداردی نیست
من نمیدونستم اینجوریه این که خیلی مسخرست پس این همه ادم اشتراکی بازی میخرن یه کدومشون همیشه باید انلاین باشه؟؟؟؟
مرسینه بابا چه بن شدنی
این حرفا نیست
من خودم دارم به روش شیر بازی میکنم
اکانت خودم رو روی کنسول برادرم شیر کردم و اون خیلی راحت داره بازی میکنه حتی همزمان با هم فیفا انلاین میزنیم
روش شیر بازیها بین دونفر خصوصا اینکه به همدیگه اعتماد داشته باشن خیلی روش خوبی هست و هزینه خرید بازیها هم نصف میشه
حتی میشه پلاس رو هم به همین روش شیر کرد یعنی یکی بخره و با دوستش استفاده کنه
اصلا هم خبری از بن شدن نیست
اصلا داستان شیر بازیها بر روی کنسول داستان مفصلی داره و هدف سونی این بوده که اعضای یه خانواده بتونن از بازیهای همدیگه به طور مشترک استفاده کنن
شما هم اگه به دوستت اعتماد کامل داری بازیهات رو با اون شیر کن ولی خب اگه اینکار رو بکنی از این به بعد باید اکانت شما روی کنسول دوستت اکتیو باشه و دوستت براحتی میتونه افلاین بازی کنه ولی شما برای انجام بازیهایی که خریدی باید حتما به نت متصل باشی تا لیسانس بازی چک بشه
با تشکر
این اکانت ظرفیت ۳ هست و برای بازی باید انلاین باشی و تروفی توی اکانت خودت ثبت نمیشهسلام دوستان من يك اكانت gta vازكسي گرفتم كه خودش ميگه نفر٢بوده ولي گزينه اي براي اكتيو كردن وجودنداره داخل قسمت psnباطرف صحبت كردم ميگه من ١سال دارم همينجوري بااكانت بازي ميكنم واصلااكتيونكردم،حالابه نظرتون اين اكانت ظرفيت چندم هست؟وايابه نظرتون امكان بن شدن داره يانه كه پس بدم بازي رو؟
دوست عزیز اینقدر نگران نباش حداقل ۴۰ درصد بچه های اینجا دارن اینجوری بازی میکننمرسی
آقا لینکی هست که بگه این کار آفیشال سونیه؟
ینی خود سونی گفته باشه؟
چون اون شخص پسر خالمه پ اعتماد مشکلی نداره
فقط یکم حساسه باید حتما یچی آفیشالا باشه براش
این PSX download helper چی؟ اینم آفیشاله؟
اگر با دلار قانونی بخره مشکلی نیست باید ظرفیت ۲ بخریوستان خواهشن دقیق راهنمایی کنید .
من اکانت psn برام خیلی مهمه اصلا نمیخوام بن بشه تا حالا هم به هیچ عنوان بازی اشتراکی نخریدم .هرچی دنبال این ولفنشتاین منظورم دی ال سی جدیدش هست گشتم به صورت فیزیکی جایی نیست اینه که الان مجبورم بصورت اشتراکیشو بخرم فروشنده میگه خیالت راحت اصلا بن شدن اینجور چیزا درکار نیست میخواستم از شما بپرسم این کار بن شدن داره یا نه با توجه به اینکه من میخوام با اکانت اصلی خودم این بازیرو انجام بدم تا تروفیهاش لحاظ بشه؟ آیا احتمال بن شدن هست حتی احتمال کم؟
دوستان، شرمنده یک سوال
کسی که یک اکانت داره، و ریجن اکانتش یک هست ولی کشورش رو برزیل زده میتونه شیر کنه و کسی مثل من که ریجن اکانتم یک هست اما کشور آمریکا ازش استفاده کنم؟
کلا تفاوت ریجن و کشورها مهمه؟