ميتوني پاك كنيسلام.
اگر اکانت یکی دیگرو روی دستگاهم اکتیو پرایمری کنم و طرف پسوورد اکانتو عوض کنه...میشه بعدا راحت اکانتو دیلیت کرد یا حتما باید قبل از پاک کردن اکانتو دی اکتیو کنیم؟؟
ميتوني پاك كني
الان امتحان کردم..خواسم اکانتو پاک کنم یه پیغام داد که باید قبل از پاک کردنش اکانتو دی اکتیو کنی...بله رو زدم و اررور داد که باید از همون اکانت ساین این بشی و دی اکتیو کنی. چکارکنم؟
کسی نیست؟
پست اول همين تاپيك رو بخونسلام دوستان
من بازی آنچارتد 4 را دیجیتالی خریدم و رو اکانت و پروفایل خودم نصب کردم میشه به دوستم هم برم بزنه رو کنسولش ؟؟؟
ممنون میشم دقیق مراحل کار را برام بگید
سپاس فراوان
سلام.سلام دوستان
من بازی آنچارتد 4 را دیجیتالی خریدم و رو اکانت و پروفایل خودم نصب کردم میشه به دوستم هم بدم بزنه رو کنسولش ؟؟؟
ممنون میشم دقیق مراحل کار را برام بگید
سپاس فراوان
سلام و خسته نباشید. من خیلی مطالعه کردم اکثر صفحه هارو اما چندتا سوال خیلی مهم برام پیش اومد.
من دوتا اکانت دارم.یکی A ک اصلی هستش و B که PSN هست و share دادم به دوستم رامین... حالا سوال:
1-من یه بازی رو خریدم و میخوام به دوستم رامین هم share کنم.و در آخر هم طبق آموزشاتون من اکانت B رو ک PSN داره دی اکتیو کردم و اکانت دوستمو اکتیو کردم و با موفقیت share کردیم .حالا بعدش اگه هر بازی جدید یا پلاس بخوایم بخریم باید منی ک اولین بازیو خریدم و دی اکتیو کردم اکانت B ک PSN داره رو باید بازی جدید رو بخرم یا دوستم؟ یعنی اگ بازی جدید بخوایم بخریم من باید بخرم یا دوستم؟ و اگ من بخرم خود به خود بازی برای رامین هم share میشه؟یعنی کافیه برم تو اکانت B که PSN دارم و بازی جدیدو بخرمو دانلود کنمو باز برگردم اکانت A که اصلیه و بازی کنم.درسته؟?رامین هم میتونه دانلود کنه و بازی کنه درسته؟
2-وقتی Share کردیم یک بازی رو,ازین ببعد چه کارایی باید بکنیم تا شیرینگ بهم نخوره؟مثلا دوستم نباید تو اکانتی ک اکتیو کردیم بره یا پسوردشو عوض کنه؟یا من نباید با اکانت B ک psn توشه بازی کنم یا پسووردشو عوض کنم؟
3-من میخوام دوستم بازی رو داشته باشه اما پلاس بخرم و اون پلاس رو نداشته باشه .یعنی میشه اکانت جدیدی به نام C بسازم و از اونجا پلاس بخرم اما به دوستم ندم و نداشته باشه؟ یعنی میشه اکانت C رو بسازم و پلاسش کنم و به رامین ندم و بتونم با اکانت A بازی کنم؟محدودیت داره؟
4-من میتونم هم بازی فیزیکی بخرم و هم بازی دیجیتالی...مثلا به بازی تو هاردمه با دیجیتالی با دوستم share کردیم و یه بازی رو میخوام دی وی دیشو داشته باشم
.
.
.
خواهشااا جواب بدین کامل چون سوال خیلیا هستش.فداتون منتظرم
1-منظورم اینه که با اکانت B بازی میخرم و share دادم...اکانت A اکانت معمولی هستش..منظورمو گرفتی؟
.
2-سوال مهم اینه که از کدوم اکانت باید بازی بخریم؟از اکانت B که تو کنسول من اکتیو نیست و اولین بار من بازی خریدم یا از اکانتی ک تو کنسول رامین اکتیوه ؟؟یا فرقی نداره؟بذا راحت تر بپرسم:یعنی از کنسول خودم بخرم یا رفیقم از کنسولش بگیره یا فرقی نداره؟
.
3-در مورد اکانت سومی ک برای پلاس بخوام بسازم و تو میگی مشکلی نداره,اونوقت یه مشکلی به نظر میاد.خب اکانت سوم رو باید active as primary بکنم و در نتیجه برای اکانت B هم قابل استفاده میشه..غیر اینه؟
.
4-سوال اخر اینه ک کسی ک اکانت رو share میده و Deactive میکنه اکانتشو,آیا فقط باید رو همین اکانت بازی کنه؟یا میتونه رو اکانت A و C هم بازی کنه؟
.
مرسی برای پاسخ گوییت دمت گرم داداش ... اشاره خوبی به این نکته ظریف کردی ک به رامین نمیدم