خوب همونطور که می دونید سونی با قرار دادن serveripaddr اومده در فرم ویر های 2.10 به بالا روی ویتا و 4.40 به بالا روی ps3 برنامه های pr0xy مثل ps3prox رو بلاک کرده
در همین راستا یک برنامه ساده ای نوشتم برای این که مشکل انتقال فایل از pc به ویتا و ps3 حل بشه
شما همانند قبل فایل رو روی pc دانلود می کنید، بعد از تمام شدن دانلود فایل مراحل زیر را دنبال می کنید:
ابتدا مجددا ps3prox را باز کرده، دانلود را resume و pause کنید، لینک دانلود درون لاگ مشخص می شود مثل زیر:
لینک را کپی کرده به درون برنامه برده و در قسمت URL وارد کنید
سپس در کادر دوم مسیر فایل دانلود شده را وارد کنید، مثل زیر:
Code:
C:\Users\Arash\Documents\Downloads\LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg
حال در قسمت URL ای که وارد کردید مقدار جلوی serverIpAddr را کپی کرده و به جای آن XXX قرار دهید، مثال:
Code:
hxxp://ares.dl.playstation.net/cdn/EP9000/PCSF00143_00/LdTWRbDmSZGDZQCsjcwSnSUhrKbNcbSyCrAtqRUjvzHfyRwreanlirWeXwzxqIXh.pkg?country=gb&downloadId=20187dc4&q=5b0dc83a2e5321c3e2555c2c574f4767d87f6f0cd8a3f7b05e79f52df39476da&[B]serverIpAddr=XXX[/B]&downloadType=vb
حال مقداری که کپی کردید را درون کادر IP قرار دهید و مقدار جلوی آخرین نقطه را پاک کنید، مثال:
Code:
208.44.23.90 تبدیل می شود به:
208.44.23.
حال بر روی bay life! کلیک کنید، بعد از مشاهده پیغام TSM در محلی که برنامه قرار دارد فایل ps3prox.xml تولید شده است، حال برنامه ps3prox را بسته، فایل ps3prox.xml را به محلی که در حال حاضر فایل فعلی ps3prox.xml قرار دارد انتقال دهید، ps3prox را باز کنید و طبق مراحل همیشگی پیش بروید و لذت ببرید
می دونم برنامه user friendly نیست، من خودم حال این کارارو ندارم یک چیزی نوشتم کار خودم راه بیفته فعلا گفتم شیر کنم تا بقیه هم استفاده کننید، برنامه هم beta,alpha هرچی می خواید اسمش رو بزارید :d
Code:
http://uploadtak.com/images/e43_PS3Prox__Helper_0.rar
cya nerd