این روش دیگه واس ویتا جواب نمیده ؟ یا مشکل از منه ؟
یعنی دمت گرم.امروز با روش شما روی ویتا بازی ریختم.دیگه داشتم دیوونه میشدم.4 ساعت مدام روش های مختلف رو می رفتم ولی باز ویتا خودش دانلود می کرد مشکل هم فقط یه جا بود اونهم اینجا که من لینکی که در ps3prox helper باید کپی میشد رو همون لینکی رو کپی می کردم که موقع دانلود بازی در دانلود مننجر استفاده می کردم ولی شما گفتی موقع ریختن بازی به کنسول لینکی که درps3prox helper باید کپی بشه رو دوباره از log در ps3prox به دست بیارید و پس از به دست اوردن فایل ps3prox.xml و جایگزین کردن با فایل قبلی و سپس بستن ps3prox و دوباره باز کردن اش و رفتن به سربرگ replace file و resume کردن دانلود در کنسول بازی از کامپیوتر به کنسول انتقال پیدا می کنه که همینطور هم شد.تنها تفاوتش با سایر دوستان این بود که کسی نگفته بود لینکی که به helper باید وارد بشه رو دوباره از نو و از log باید به دست بیاریم و نه همون لینک قدیمیمون رو دوباره استفاده کنیم.دوستان من امروز از این برنامه دوباره استفاده کردم وسالمه برای اپدیت بازی ها هم میشه ازش استفاده کرد
روشهم خیلی ساده است
1-اول به کمک ps3prox لینک فایل رو میگیرید و با دانلود منجر دانلودش میکنید(تا اینجا ساده است)
2-بعد از دانلود فایل دوباره ps3prox رو به ویتا کانکت میکنید . در ویتا فایل دانلودی رو که pause کردیدی دوباره resume میکنید در قسمت log یه لینک ظاهر میشه با دقت از ابتدایhttp تا انتهای vb لینک رو کپی میکنید اگر در هین کپی کردن فاصله های بیشتر یعنی space رو کپیکنید کار خراب میشه
3-برنامهps3prox helper رو اجرا میکنید لینک که کپی کرده اید رو در قسمت URL پیست میکنید سپس رو ی دکمهی cay nerd کلیک کرده و ادرس فایل دانلودی رو بهش میدید سپس روی دکمهی bay life کلیک کرده تا یک فایل PS3Prox.xmlبه شما بدهد
4-این فایل رو در پوشهی ps vita که معمولا در Documents میباشد ریپلیس(جایگزین) کنید
5-برنامهی ps3prox رو ببندبد و دوباره اجرا کنید و دوباره به ویتا کانکت شوید و از داخل ویتا فایل دانلودی رو ریزوم کنید
6- اگر سرعت دانلود پایین بود چند بار دانلود رو resume & pause کنید باز اگر به نتیجه نرسیدید دانلود رو pause کنید سپس داخل برنامه ps3prox درقسمت replace file روی جدول دوبار کلیک کرده و گزینهی اپدیت رو بزنید ودوبارresume کنید و اگر باز هم به نتیجه نرسیدید دوباره از اول کار هارو انجام بدید
حتما به نتیجه میرسید:d
ممنون منم تست کردم جواب دادشیعنی دمت گرم.امروز با روش شما روی ویتا بازی ریختم.دیگه داشتم دیوونه میشدم.4 ساعت مدام روش های مختلف رو می رفتم ولی باز ویتا خودش دانلود می کرد مشکل هم فقط یه جا بود اونهم اینجا که من لینکی که در ps3prox helper باید کپی میشد رو همون لینکی رو کپی می کردم که موقع دانلود بازی در دانلود مننجر استفاده می کردم ولی شما گفتی موقع ریختن بازی به کنسول لینکی که درps3prox helper باید کپی بشه رو دوباره از log در ps3prox به دست بیارید و پس از به دست اوردن فایل ps3prox.xml و جایگزین کردن با فایل قبلی و سپس بستن ps3prox و دوباره باز کردن اش و رفتن به سربرگ replace file و resume کردن دانلود در کنسول بازی از کامپیوتر به کنسول انتقال پیدا می کنه که همینطور هم شد.تنها تفاوتش با سایر دوستان این بود که کسی نگفته بود لینکی که به helper باید وارد بشه رو دوباره از نو و از log باید به دست بیاریم و نه همون لینک قدیمیمون رو دوباره استفاده کنیم.
اینم بگم وقتی ps3prox رو باز کردید تا لینک بروز رو از log بگیرید بعد از رفتن به سربرگ log یه بار فایل دانلودی در کنسول رو resume و دوباره pause کنید تا لینک مورد نظرتون ظاهر بشه وگرنه اگه resume نکنید لینک فایل دانلودی نمایش داده نمیشه.
دوستان کسی لینک برنامه PS3Prox Helperرو داره لینک پست اول از کار افتاده
لینک ps3prox نمیخوام اشتباه نشه
یه پهلونی نیست منو راهنمایی کنه