آموزش Glitch در Live

واسه hex کجاش پسورد میخواد؟؟ تو 4shared اسم برنامه رو بزن از یه لینک دیگه دانلود کن واسه من که پسورد نمیخواست .modio هم که باید microsaft net framework3.0 رو pc نصب باشه

برنامه modio رو فهمیدم مرسی
من برنامه دوم فایلشو دانلود کردم من منظورم مسئله دیگری بود منظورم اینه وقتی میخوام از حالت فشردهrar درش بیارم پسورد میخواد

لطفا طریقه گلیچ CoD MW2 را بگو:)
ها کو چطورییی؟ ;) واسه mw2 فقط singelesh میتونی هک کنی onlinesh باید jtag داشته باشی اینم باز با modio هستش برو تو قسمت game mod tools -بعد برئ رئ گزینه mw2 همه تغییراتو بده تمام کشد save کن تغییرات رو بعد با مدیو سیو بازی mw2 رو rehash and rasing کن بعد بریزش رو usb بازیرو اجرا کن فقط راستی وقتی بازی رو اجرا میکنی باید سیو گیمی که تغییر دادیش رو کنسولت باشه هاا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Johnny_23
اینم واسه بازی C4stleCr4ashers http://www.4shared.com/file/3yUFdval/4501d1277046767-castle-crasher.html برنامه هکشه.این بازی تغییرات رو gt انجام میده پس گیمرتگ خودرا با برنامه ای که گذاشتم باز کنید سپس گزینه هایی را که دوست دارید فعال کنید و همه کارکتر هارو باز کنید اخرین level 128 هست که میتونید بدید هر کارکتر رو که تغیر دادید save carecter رو بزنید و کارکتر بعدی رو انتخاب کنید کار که تمتم شد گزینه save رو بزنید بعد از گزینه file گزینه close profaile/final save رو بزنید بع با برنامه Xbox 360 Hash Block Calculatorکه گذاشتم واسه دانلود رو اجرا کنید ومثل هک halo reach همون عملیات رو انجام بدید بعد گیمرتگ رو روی usb ریخته و حال کنید

دوستان، درسته که این کار یک مدل تقلب هستش، ولی لطفا بذارید تایپیک روی موضوع آموزشی خودش بمونه و در این مورد اصلا بحث نکنید.

یک نکته را هم برای بقیه کسانی که این کار را میخواهند انجام بدهند بگم، در صورتی اینکه مایکروسافت دربیاره که شما تقلب کردید، تمامی گیمرپوینتهای شما (اچیومنتها) رو صفر میکنه و در خیلی از موارد پروفیل کاربری شما را از لایو بن میکنه، در این مورد ایمیلی از مایکروسافت میگیرید که نوشته به چه دلیلی اجازه ندارید دیگه با آن پروفیل توی لایو بازی کنید.
توجه داشته باشید که بن پروفیل با بن کنسول فرق میکنه.

اینه که آموزشهای اینجا را مثل هر آموزش دیگری مثل فلش کردن درایو و غیره با مسئولیت خودتان انجام میدهید.

دوستان، درسته که این کار یک مدل تقلب هستش، ولی لطفا بذارید تایپیک روی موضوع آموزشی خودش بمونه و در این مورد اصلا بحث نکنید.

یک نکته را هم برای بقیه کسانی که این کار را میخواهند انجام بدهند بگم، در صورتی اینکه مایکروسافت دربیاره که شما تقلب کردید، تمامی گیمرپوینتهای شما (اچیومنتها) رو صفر میکنه و در خیلی از موارد پروفیل کاربری شما را از لایو بن میکنه، در این مورد ایمیلی از مایکروسافت میگیرید که نوشته به چه دلیلی اجازه ندارید دیگه با آن پروفیل توی لایو بازی کنید.
توجه داشته باشید که بن پروفیل با بن کنسول فرق میکنه.

اینه که آموزشهای اینجا را مثل هر آموزش دیگری مثل فلش کردن درایو و غیره با مسئولیت خودتان انجام میدهید.
دوستان این حرف درسته اما من هک achiviment رو توصیه نمیکنم اما mod tools رو مایکروسافت نمیفهمه.هرچن که من achiviment هام تابلو هک شده اما باز بنم نکرده.ولی achiviment رو هک نکنید کلا جذابیت بازی رو میگیره mod tools یا edait game save هم بازی جذابیت خودشو داره هم مایکروسافت نمیفهمه

بچه ها من رفتم یکم live بزنم شب کامل میکنم همه چی رو bye
عزیزم من اجازه دادم این تاپیک باز باشه که شما یا بقیه مطالب آموزشی رو در اختیار دیگران قرار بدین. فضای چت روم در اختیارت نگذاشتما!! اگر تاپیک با همین سیستم صحبت بخواد ادامه پیدا کنه متاسفانه قفل می شه. یکمم منظم تر پست بزنی فکر کنم ملت بهتر متوجه بشن که فلان آموزشت در مورد چی هست.
دوستان این حرف درسته اما من هک achiviment رو توصیه نمیکنم اما mod tools رو مایکروسافت نمیفهمه.هرچن که من achiviment هام تابلو هک شده اما باز بنم نکرده.ولی achiviment رو هک نکنید کلا جذابیت بازی رو میگیره mod tools یا edait game save هم بازی جذابیت خودشو داره هم مایکروسافت نمیفهمه
دلیل صفر نشدنت فقط شانست بوده چون اگر دو نفر File Complain کنن اکانتت رو، اونوقت GSت صفر می شه و علامت cheater هم توی صفحه اکانتت ثبت می شه. از هر برنامه ای هم استفاده کرده باشی فرقی نداره.

یه موضوعی رو هم به صورت کلی برای همه بگم:
یسری از دوستان اعتراض کردن که این جور تاپیک های آموزش هک اکانت و glitch درست نیست در سایت باشه و باعث ترویج روش های نادرست و تقلب بخصوص در بازی های آنلاین می شه. البته از جهاتی درست هم می گن چون واقعاً کسایی که از این روش ها بخصوص در محیط آنلاین استفاده می کنند باعث خراب کردن بازی می شن.
خود من به عنوان کسی که واقعاً به گرفتن اچیومنت به صورت واقعی علاقه دارم و روشون وقت می گذارم اصلاً از افرادی که پروفایلشونو gltich می کنن یا به قول این دوستمون از mod tools استفاده می کنند خوشم نمیاد. ولی این روش ها خوب یا بد توی اینترنت به وفور یافت می شه و با یک سرچ ساده می شه پیداشون کرد. اینجا هم انجمنی هست که انواع روش های کپی خور کردن و هک کردن کنسول با نرم افزار های مختلف توش آموزش داده شده پس این موضوع هم جدا از اونا نمی تونه باشه.

پست اول این تاپیک ویرایش شده و یسری موارد رو بهش اضافه کردم که قبل از استفاده از آموزش ها توصیه می کنم همه بخونن.

عزیزم من اجازه دادم این تاپیک باز باشه که شما یا بقیه مطالب آموزشی رو در اختیار دیگران قرار بدین. فضای چت روم در اختیارت نگذاشتما!! اگر تاپیک با همین سیستم صحبت بخواد ادامه پیدا کنه متاسفانه قفل می شه. یکمم منظم تر پست بزنی فکر کنم ملت بهتر متوجه بشن که فلان آموزشت در مورد چی هست.
گفتم که اینترنتم امروز خراب شده .چشم سعی میشه منظم شه:d

سلام.
چند مورد رو توی بازی red dead:redemption بخش مالتی پلیر اگه میتونی راهنمایی کنید:
1- پرواز کردن تو هوا چطوریه؟
2- غلط زدن دوبار پشت سر هم
3- رسیدن از لول 1 به 50
ممنون

اموزش leve100 gow2
برای اموزش تصویری گلیتچ احتیاج هستش که رنک شما 35 به بالا باشه روش قبلی رو microsaft جلوش رو گرفته با روش hex editor میخوام یاد به دم که 100 درصد عملی رنک خودم رو 1 کردم 34 که شد اموزش رو میزارم

آخرین ویرایش:
سلام.
چند مورد رو توی بازی red dead:redemption بخش مالتی پلیر اگه میتونی راهنمایی کنید:
1- پرواز کردن تو هوا چطوریه؟
2- غلط زدن دوبار پشت سر هم
3- رسیدن از لول 1 به 50
ممنون
اون با gtag هستش البته بعضی هاو که میبینید یه لحظه رو هوا هستن مال لگه بازی هستش یه لحظه لگ میزنه اینجور میشه مورد بعدی هم همینطور اما رسیدن به level 50 و باز شدن همه قابلیت های بازی mod tools میخواد
اموزش level 50 و باز شدن همه قابلیت های بازی red dead
سیو بازی و optionsبازی خودرا با برنامه Usb Xtaf Gui روی کاپیوتر خود ریخته سیو این بازی با این نام .RDR2SAVE0.SAVاست و سیو option بازی هم با RDR2OPTIONS.SAV نام هستش را با این برنامه باز کنید
http://www.4shared.com/file/g2eKZzbx/RDE.html سپس تغییراتی رو که دلخواهتون هست انجام بدید اول سیو بازی RDR2SAVE0.SAV را با برنامه باز کنید بعد گزینه unlock all in-game cheat رو بزنید که از شما سیو option بازی رو میخواد .تغییرات را save کرده حالا با برنامه modio هر دو سیو را باز کرده و rehash and resing رو بر روی دو پرو فایل انجام بدید حالا با برنامه Usb Xtaf Gui هر دو پرو فایل را سر جای خود قرار داده و تمام

آخرین ویرایش:
اون با gtag هستش البته بعضی هاو که میبینید یه لحظه رو هوا هستن مال لگه بازی هستش یه لحظه لگ میزنه اینجور میشه مورد بعدی هم همینطور اما رسیدن به level 50 و باز شدن همه قابلیت های بازی mod tools میخواد
اموزش level 50 و باز شدن همه قابلیت های بازی red dead
سیو مالتی پلیر و optionsبازی خودرا با برنامه Usb Xtaf Gui روی کاپیوتر خود ریخته سیو این بازی با این نام RDR2MPSAVE.SAV است ومالتی پلیر بازی هم RDR2OPTIONS.SAV نام هستش را با این برنامه باز کنید
http://www.4shared.com/file/g2eKZzbx/RDE.html سپس تغییراتی رو که دلخواهتون هست انجام بدید اول سیو مالتی پلیر را با برنامه باز کنید بعد گزینه unlock all in-game cheat رو بزنید که از شما سیو option بازی رو میخواد .تغییرات را save کرده حالا با برنامه modio هر دو سیو را باز کرده و rehash and resing رو بر روی دو پرو فایل انجام بدید حالا با برنامه Usb Xtaf Gui هر دو پرو فایل را سر جای خود قرار داده و تمام
این مورد هم همون خطراتی که ذکر شده رو داره؟ مثل بن شدن پروفایل و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or