آموزش Glitch در Live

این مورد هم همون خطراتی که ذکر شده رو داره؟ مثل بن شدن پروفایل و ...
من تا حالا همه بازی هارو گیلیچ کردم چیزیم نشده 3ساله نمیدونم اما من واسه همه mod tools رو انجام دادم کسی چیزیش نشده ولی achiviment خطری هستش. دوست داشتی استفاده کن در ضمن پست قبلیم رو تحصیح کردم دوست عزیز این روشی که گذاشتم قبلا واسم جواب میداد ولی الان نه نمیدونم چرا خودت یه امتحان کن ببین واسه خودت میشه یانه که اگه نشد یه فکری بحالش کنم اخه بازی ها ابدیت میشن ان یکم کار منو مشکل میکنه

آخرین ویرایش:
اقا این که نامردیه مسلمه من ماه ها زندگیمو برای rdr گذاشتم تا چند بار پرستیژکنم وهمین طور برای بازی های دیگه
دیگه انگیزه برای بازی ندارم اما این کارو هم نمیکنم چون نامردیه
)x:([-x

ازاونجایی که اموزش ها داره تکراری میشه من دیگه فقط mod tools و اگرم gmd بود میزارم دوستان طبق اموزش های قبلی عمل کنن راهها یکی هستش فقط برنامه عوض میشه اینم mod tools بازی borderlands که بریا لانچ کردن برنامه باید به اینترنت وصل باشید لینک دانلود http://www.4shared.com/file/w-GY0YuN/Borderlands_Save_Editor.html سیو بازی رو با این رنامه باز کنید تغییرات دلخواه رو بدید بعد تغییرات رو save کنید.سپس با برنامه modio سیو را باز کرده و rehash and resing کنید وسیو رو سر جای قبلی در usb خود بگذارید.level بازی تاجایی که را داره بالا میره اسلحه هایی که در اختیار دارید و همچنین پول بازی رو میشه زیاد و کم کرد تمام قدرت های کارکتر هارم تا اخر بازمیشه کرد

هک DLC و arcad game و gamertag MW2
لینک
http://hobo.moddingup-v2.com/EzGt/

خیلی وقتا هنگام بازی mw2 دیدید افرادی با اسامی عجیب جلوی شما ظاهر میشوند .مثلا دربین نوشته های گیمرتگشون از دکمه های دسته xbox استفاده شده .شما با این برنامه میتوانید اسم گیمرتگ خودرا عوض کرده و به هر رنگی که خواستید دربیاورید
اموزش
گیمر تگ خودرا با این برنامه باز کنید.سپس به قسمت add بروید هر رنگ وشکل و حروفی که میخواهید اضافه کنید سپس اگه بار اول هست که این کار را میکنید به قسمت option رفته و در قسمت moded profaile number عدد 1 را بزنید.برای بار دوم اگه خواستید اینکار را انجام دیهید و عدد 2 و..... حالا به قسمت save رفته و گزینه save text را بزنید یه پوشه ایجاد میشه که گیمرتگ جدید در ان است حالا گیمرتگ رابا برنامه modio باز کرده و rehash and resing کنید.سپس با برنامه usb xtaf کل پوشه را به قسمت cotent انتقال بدهید.حالا با گیمرتگ جدیدی که ساختید وارد xbox live شوید و بازی را اجرا کنید وقتی می خواهید وارد بخش مالتی پلیر mw2 میشوید یه پیغام میبینید که ازتون میخواد گیمرتگتونو عوض کنید شماهم با گیمر تگ اصلی میایید بالا حالا اسم گیمر تگ شما عوض شده .سوالی بود هستیم حاصل کار اینه
http://www.4shared.com/photo/ZsATVadg/SNC00065.html
SNC00065.html

یه مطلب خیلی مهم
تازگی ها یه تاپیکی زده شده که بازی های arcad و DLC هارو واسه دانلود گذاشته
شما با همین برنامه می توانید اگه از live بازی arcad یا dlc خریداری کردید یک گیمرتک جدید ساخته و همراه با بازی یا dlc مورد نظر انرا به دوستان خود یا سایت بازی سنتر هدیه بدهید .من اینکارو خیلی وقت پیش بلد بودم اما بنا به دلایلی نمیشد اموزش بدم.حالا دیگه بچه ها هرکس dlc و بازی arcad جدید خریداری کرد از همین روش که گفتم میتونه دوستاش رو خوشحال کنه بازیای جدید توراه است اگه کسی کمک خواست حتما اموزش دقیق تر رو بش میگم

آخرین ویرایش:
اموزش leve100 gow2
اول این gpd را که خودم ساختم دانلود کنید http://www.4shared.com/file/4FocI54s/4D53082D.html سپس گیمرتگ خودتونو با برنامه Usb Xtaf Gui به کامپیوتر انتقال دهید سپس با برنامه Le_Fluffie_App گیمرتگ رو باز کنید .(دوستان مراحل کار مثل گلیچ halo reach هستش دیگه واسه هک ازطریق gpd اینطور کامل توضیح نمیدم)به گزینه content رفته بعد ان یه لیست از gpd های گیمرتگ بشما داده میشه شما روی gpd بازی gow2 رفته که بانام 4D53082D.gpd مشخص شده است روی ان راست کلیک کرده و گزینه replace faile رفته و حالا gpd ای را که دانلود کردید رو انتخاب میکنید حال روی فیلد سمت راست که security هست بروید گزینه fix را زده برنامه را ببندید حال با برنامه Xbox 360 Hash Block Calculator گیمرتگ خود را باز کنید روی گزینه calculate hash blocks کلیک کرده عملیات که تمام شد گیمر تگ خودرا با برنامه Usb Xtaf Gui سر جای خود قرار بدید .حالا برای بالا امدن تو محیط بازی نباید xbox به اینترنت وصل باشه برید تو بازی و تو مد horde بازی قرار بگیرید حالا بازیرو شرو کنید وقتی وارد بازی شدید xbox خودرا وارد محیط live کرده که رنک شما upload شه.

آقا من برنامه Le_Fluffie_App رو دانلود کردم ولی هرچی رو برنامه کلیک میکنم باز نمیشه:-/

هک achiviment و اضافه کردن چند هزار بازی به گیمرتگ خود
برنامه های مورد نیاز Le_Fluffie_App و فایل gpd اینم لینک دانلود
http://www.4shared.com/file/qJLvy2CG/gpds.html
اموزش
گیمر تگ خودرا بر روی pc اورده وبا برنامه
Le_Fluffie_Ap باز کنید سپس به قسمت پرو فایل رفته و روی گزینه add game profaile کلیک کنید پنجره ای باز میشود به قسمت faile رفته و add faile را انتخاب کنید حالا اون gpd هایی رو که گذاشتم واسه دانلود را انتخاب کنید هر gpd یک بازی کامل است(حریص بازی در نیارید یه 1000 تا وردارید کافیه دلتونم خواست همه رو وردارید )پس از انتخاب gpd ها ok را بزنید اکنون بازی ها وارد گیمرتگ شدند حالا دو حالت واسه شما وجود داره یا درجا همه achivment هارو باز کنید از گزینه unlocked all یا هر بازی ای را که دوست دارید انتخاب کنید سپس به قسمت achivment رفته و دونه دونه achivment های دلخواه رو باز کنید برای اینکار روی گزینه lock رفته حالا دو حالت وجود دارد unlocked oflfine و unlocked online که برای unlocked onlin شما تاریخ وزمان نیز میتونید به achivment هاتون بدید هر achivment را که باز کردید save achivment را بزنید کارتون که تمام شد به قسمت security رفته و گزینه fix را بزنید حالا گیمر تگ خودرا با برنامه usb xtaf سر جای خود قرار دهید achivment های خیلی زیاد وتابلو ممکنه کار دستتون بده من achivment هام 108600 اما چیزیم نشده ولی مراقب باشید

دوستان برنامه ها هیچ اشکالی ندارن همه رو خودم تست کردم باید 3 net framwork v یا v4 روی سیستم شما نصب باشه

خوب چرا زود تر نگفتی من ویندوز xp دارم و روی ویندوز ایکس پی net framework
وجود نداره و باید از سایت microsoft دانلود کرد
ممنون از راهنماییت

واسه bad company 2 چی داری ؟
آون که خوراک منه 1هفته بازیش کردم تا 2ماه پیش نفر اول ایران بودم الان بعد ماهها بازی نکردن شدیم 3وم برای اینک0ار باید حد اقل 3نفر باشید .یکیتون بره مد بازی squad ruash رو سرچ کنه بازیی باید پیدا کنید که یا فقط خودتون توش باشید یا حد اقل 1نفر اونوقت دوستاتون رو به بازی دعوت کنید وقتی وارد بازی شدن دوستاتون شما از بازی میرید بیرون و همون مد وهمون map رو سرچ میکنید شما وارد بازی دوستاتون میشید با این تفاوت که شما هم تیمی اونا نیستید . حالا اون دونفر از دوستان شما مد MEDIC را انتخاب میکنن شما هم یکی از دوستان خود را میکشید و و دوست دیگرتون اونرو زنده میکنه اینکارو تاجایی ادامه میدید که کسی که MEDIC است برای زنده کردن دوست خود امتیازی نگیرد .حالا جای کسی که میمیره و زنده میکنه عوض میشه شما ان یکی دوست خود را میکشید و دوستی که تاحالا داشت میمرد دیگریرا زنده میکند این کارو همیت طور ادامه بدید 10 روزه maximom level میشید این گلیچ ساخت خودمه ها .این بازی MOD TOOLS ندا ره چون امتیازای بازی از سرور میاد

خوب چرا زود تر نگفتی من ویندوز xp دارم و روی ویندوز ایکس پی net framework
وجود نداره و باید از سایت microsoft دانلود کرد
ممنون از راهنماییت
جااان چرا میزنی؟؟؟ اخه واسه من اگه اجرا نشه یه ارور میاد که میگه net framwork باید روی سیستم نصب باشه .حالا که دیدم اکثرا مشکل دارن تو پست اول این مطلب رو متذکر شدم.

ویرایش: درخواست اعتبار اخطار داره.

Last edited by a moderator:
جااان چرا میزنی؟؟؟ اخه واسه من اگه اجرا نشه یه ارور میاد که میگه net framwork باید روی سیستم نصب باشه .حالا که دیدم اکثرا مشکل دارن تو پست اول این مطلب رو متذکر شدم.

ویرایش: درخواست اعتبار اخطار داره.
ببخشید ولی بازم نشد
برنامه دیگه ای نیست:(:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or