برنامه ایرادی نداره مشکل از net framwork هست حالا تو اینتر نت یه سرچ کن از جای دیگه ای دانلودش کن ولی تو تنها کسی هستی که میگه کار نمیکنه من اموزشش رو تو پست اولم گذاشتم ببین رو سیستم من داره کار میکنهببخشید ولی بازم نشد
برنامه دیگه ای نیست
برنامه ایرادی نداره مشکل از net framwork هست حالا تو اینتر نت یه سرچ کن از جای دیگه ای دانلودش کن ولی تو تنها کسی هستی که میگه کار نمیکنه من اموزشش رو تو پست اولم گذاشتم ببین رو سیستم من داره کار میکنهببخشید ولی بازم نشد
برنامه دیگه ای نیست
واسه jtagامده ولی واسه کنسول عادی هنوز نه ولی میاد امد میزارمآقا اگه mod tool, dead rising 2 رو داری می زاری دستت درد نکنه.
از این که راهنمایی کردی ممنونم بیا بقلم >:d<ها کو چطورییی؟ واسه mw2 فقط singelesh میتونی هک کنی onlinesh باید jtag داشته باشی اینم باز با modio هستش برو تو قسمت game mod tools -بعد برئ رئ گزینه mw2 همه تغییراتو بده تمام کشد save کن تغییرات رو بعد با مدیو سیو بازی mw2 رو rehash and rasing کن بعد بریزش رو usb بازیرو اجرا کن فقط راستی وقتی بازی رو اجرا میکنی باید سیو گیمی که تغییر دادیش رو کنسولت باشه هاا
بچه ها این سوال منو جواب بدین دیگه ای بابابچه ها یه سوال اگه مثلاً تو mw2 ضد ضربه بشیم یا تیر بینهایت و این جور چیزا مگه کسی نمیفهمه ؟ بعد در ضمن اگه چند نفر این کارو کنند چی ؟ اون موقع که هیچکی نمیمیره که ؟ بازی چه جوری تموم بشه پس ؟
الان گلیچ مپ mw2 چی کار میکنه ؟
این گلیچ برای مولتی پلیر MW2 نیست فقط برای سینگل پلیرهبچه ها این سوال منو جواب بدین دیگه ای بابا
نشد. موقع لود بازی قفل میکنه.چکار کنم؟من تا حالا همه بازی هارو گیلیچ کردم چیزیم نشده 3ساله نمیدونم اما من واسه همه mod tools رو انجام دادم کسی چیزیش نشده ولی achiviment خطری هستش. دوست داشتی استفاده کن در ضمن پست قبلیم رو تحصیح کردم دوست عزیز این روشی که گذاشتم قبلا واسم جواب میداد ولی الان نه نمیدونم چرا خودت یه امتحان کن ببین واسه خودت میشه یانه که اگه نشد یه فکری بحالش کنم اخه بازی ها ابدیت میشن ان یکم کار منو مشکل میکنه