آموزش Glitch در Live

سلام به همه به لطف خدا بنده شاغل شدم جمعه ها سر میزنم به این تاپیک.ببخشیدا.واسه بازی red.d.r.d باید بگم که منم امتحان کردم جواب نداد .اما میتونید برید تو قسمت extera game save برنامه modio و سیو بازیرو دربیارید و rehash and resing کنید .دوستانی که گلیتچ بازن به بقیه کمک کنید.بای فعلا

گیمر تگ خودرا بر روی pc اورده
کدوم فایل هستش.من میارمش با Le Fluffie هم بازش میکنم.ولی برنامه کرش میکمه.net frw 4.0 هم دارم.

روی گزینه add game profaile کلیک کنید پنجره ای باز میشود به قسمت faile رفته و add faile را انتخاب کنید حالا اون gpd هایی رو که گذاشتم واسه دانلود را انتخاب کنید
چیزی به اسم اد فیل وجود نداره اینجا!!!!!!

سلام به همه به لطف خدا بنده شاغل شدم جمعه ها سر میزنم به این تاپیک.ببخشیدا.واسه بازی red.d.r.d باید بگم که منم امتحان کردم جواب نداد .اما میتونید برید تو قسمت extera game save برنامه modio و سیو بازیرو دربیارید و rehash and resing کنید .دوستانی که گلیتچ بازن به بقیه کمک کنید.بای فعلا

می شه یکی منو کمک کنه؟
من تو فرزا فقط پول نیاز دارم تا ماشین بخرم. احتیاجی به لول و ... ندارم. فقط پول یکی راهنمایی کنه و لطفا دقیق بگه چیکار کنم و چه برنامه هایی می خوام؟ با لینک

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

می شه یکی منو کمک کنه؟
من تو فرزا فقط پول نیاز دارم تا ماشین بخرم. احتیاجی به لول و ... ندارم. فقط پول یکی راهنمایی کنه و لطفا دقیق بگه چیکار کنم و چه برنامه هایی می خوام؟ با لینک

کسی نبود؟

می شه یکی منو کمک کنه؟

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

کسی نبود؟

ترو خدا یکی راهنمایی کنه. من ماشین می خوام. (فقط یکی راهنمایی اضافه کردن پول رو بده. لول پیش کش.)

می شه یکی منو کمک کنه؟

کسی نبود؟

آقا نخواستیم کسی منو راهنمایی کنه خودم دارم مثل آدم پول در میارم تو فرزا.

می شه یکی منو کمک کنه؟

کسی نبود؟

آقا Naruto.ir شما اوومی یه تاپیک باز کردی رفتی؟ کسی نیس جواب بده؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or