آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوری زدم !
ولی تا میومدم یکی رودانلود کنم پست بعدی زده میشد و یه ورژن بالاتر :d !
بعد مثل اینکه یکی از اساتید قراره آموزش تنضیمات GoW رو یزاره ! منم خیلی ممنون میشم این کارو کنید !
و لابلاش هم بگید که کدوم ورژن پلاگینها و نرمافزارش هم باید دان بشه :d !

مرسی ...

اره ولی قبلا هم اموزشش گذاشته شده رفیق
شما با قدیمی ها هم کار کن خیلی بد نی
من خودم gow رو بازی کردم

با سلام
لطفا دوستانی که بازیها رو با 30 فریم اجرا کردند مشخصات سیستمشون و تنظیمات برنامشون رو بذارن تا بدونیم از چه پلاگینی استفاده کنیم.
با تشکر
سلام .شما دوستان چرا تاپیک چگونگی اجرای بازی های مختلف رو نمیخونید؟ بخدا اگه اونو بخونید به کلی از سوالاتتون جواب داده میشه ! .

سلام .شما دوستان چرا تاپیک چگونگی اجرای بازی های مختلف رو نمیخونید؟ بخدا اگه اونو بخونید به کلی از سوالاتتون جواب داده میشه ! .

عزیز من الان فصل امتحانات و من فرصت گشت زنی تو تاپیک ها رو ندارم و سوالی رو هم که پرسیدم برای برادر کوچکترم بود که اسرار داره الان بازیهای پلی 2 بازی کنه . اگه وقت داشتم مطمئن باش همچین سوالی رو که جوابش با گشت زدن تو فروم ها مشخص میشه رو نمیپرسیدم.
خدانگهدار

آخرین ویرایش:
با سلام
لطفا دوستانی که بازیها رو با 30 فریم اجرا کردند مشخصات سیستمشون و تنظیمات برنامشون رو بذارن تا بدونیم از چه پلاگینی استفاده کنیم.
با تشکر

الان با این تغییراتی که در pcsx2 اومده 30 فریم کمه ;) و گرفتن فربم بالا بستگی به بازیت هم داره کدوم بازی رو میخوای تا تنظیمات بدم

دوری زدم !
ولی تا میومدم یکی رودانلود کنم پست بعدی زده میشد و یه ورژن بالاتر :d !
بعد مثل اینکه یکی از اساتید قراره آموزش تنضیمات GoW رو یزاره ! منم خیلی ممنون میشم این کارو کنید !
و لابلاش هم بگید که کدوم ورژن پلاگینها و نرمافزارش هم باید دان بشه :d !

مرسی ...

عزیز من ده بار تنظیمات GOW1 رو گزاشتم به لینک زیر برو

سلام دوستان
در بازی SmackDown Vs Raw 2009 وقتی میگه press Start Bottun هنگ میکنه.
مشکل از چیه ؟از ورژن 396_PPr366 استفاده میکنم.

ببینم شما یا یه مشکل که پیدا میکنی سریع pm میدید بابا یه خورده تلاش کنید تنظیمات بده؟

الان با این تغییراتی که در pcsx2 اومده 30 فریم کمه ;) و گرفتن فربم بالا بستگی به بازیت هم داره کدوم بازی رو میخوای تا تنظیمات بدم
سلام
بازی تکن تگ و متال گیر 3
سیستم:cpu:4 gig dual core amd
ram:2 gig 666
vga:512 ati radeon 4670
سیستمم چطوره برای اجرای بازیها؟فریم ریت قابل بازی رو میده یا نه؟
ممنون از زحمتت ( راستی من آخرین نسخه Gsdx رو دان کردم ولی وقتی اجراش میکنم میگه باید Direct x ت رو آپگرید کنی در صورتی که من آخرین نسخه ی دیرکت ایکس 9 رو دارم . اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم.)
:blushing:

آخرین ویرایش:
سلام
بازی تکن تگ و متال گیر 3
سیستم:cpu:4 gig dual core amd
ram:2 gig 666
vga:512 ati radeon 4670
سیستمم چطوره برای اجرای بازیها؟فریم ریت قابل بازی رو میده یا نه؟
ممنون از زحمتت ( راستی من آخرین نسخه Gsdx رو دان کردم ولی وقتی اجراش میکنم میگه باید Direct x ت رو آپگرید کنی در صورتی که من آخرین نسخه ی دیرکت ایکس 9 رو دارم . اگه یه توضیحی بدی ممنون میشم.)

سیستم شما که عالی عزیز ولی شما هم مثل نمیتونی از GSDX SSSE3 استفاده کنی چون فقط با CPU اینتل میشه و فرقی نمیکنه با این سیستم راحت میتونی به فریم دلخوات برسی
در مورد DIRTEX شما باید جدیدترین ورژن زو از خود سایت MICROSOFT دان کنی یعنی باید
مانه ماه DECUMBER یا NOVAMBER یا AGUEST رو دان کنی تا درست بشه ;)

سلام مشخصات سیستم من اینه:
cpu:amd 5000 64x2 dual
ram:2g
گرافیک:geforce 9500GT forsa
من به اندازه کافی صفحات رو گشتم ولی لطف کنید کلیه پلاگینهای و بایوسهای جدید رو برای اجرای تیکن 5 بزارید فقط نام بردن فایلها کافیه+تنظیمات

سیستم شما که عالی عزیز ولی شما هم مثل نمیتونی از GSDX SSSE3 استفاده کنی چون فقط با CPU اینتل میشه و فرقی نمیکنه با این سیستم راحت میتونی به فریم دلخوات برسی
در مورد DIRTEX شما باید جدیدترین ورژن زو از خود سایت MICROSOFT دان کنی یعنی باید
مانه ماه DECUMBER یا NOVAMBER یا AGUEST رو دان کنی تا درست بشه ;)
سلام
آخرش درست و حسابی جواب ما رو ندادی:cheesygri
گفته بودی اسم بازیها رو ببرم تا شما تنظیماتش رو لطف کنید و بگید
تکن تگ و متال گیر 3
اگه میشه تنظیمات این دو بازی رو بگید.بعد بگید از کجا هم دان کنم.
با تشکر ;)

سلام مشخصات سیستم من اینه:
cpu:amd 5000 64x2 dual
ram:2g
گرافیک:geforce 9500GT forsa
من به اندازه کافی صفحات رو گشتم ولی لطف کنید کلیه پلاگینهای و بایوسهای جدید رو برای اجرای تیکن 5 بزارید فقط نام بردن فایلها کافیه+تنظیمات

مثل اینکه کسی نیست جواب منو بده این سایت مدیر نداره تا رسیدگی کنه.

مثل اینکه کسی نیست جواب منو بده این سایت مدیر نداره تا رسیدگی کنه.

شما از pcsx2 9.5 pg 886 که master عزیز در صفحه قبل گزاشته استفاده کن و از gsdx 1.14 و از
پلاگین صدای zerospu و اینم از لینک بایوسام
http://www.4shared.com/file/57954441/a852a63e/PS2_Bios_30004R_V6_Pal.html
http://www.4shared.com/file/51477630/24ab0e6b/ps2biosscph77001usa2006v220.html
http://www.4shared.com/file/44078971/61fcc1bd/scph10000.html
از بازیتم image بگیر و در قسمت cpu frame limit رو روی VUSKIP بزار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or