آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام . اینم آخرین شبیه سازو پلاگین ها :(عزاداری همه قبول )
خبر خوب اینکه . اکثر پلاگین ها آپدیت شدن (امیدوارم همشون بهتر از قبل کار کنند (هنوز تست نکردم. تازه ریلیس شده دارم دنلود میکنم) ) و خبر خوبتر دیگه اینکه آخر سر این ZeroGs دوست داشتنی هم بروز شد .
خوب برید دنلود کنید . مارم دعا کنید (خصوصا تو عزاداریهاتون . یا حق )
PCSX2 Playground rev 563.7z
PG rev 563 Linuz Iso CDVD 0.8.0.7z
PG rev 563 SPU2GHz 1.9.0.7z
PG rev 563 ZeroGS 0.97.1.7z
PG rev 563 ZeroSPU2 0.4.6.7z
rev 888 GSDX 1.13.7z
(در مورد Cep برادر کوچیکترم با این نرم افزار کار کرده . اومد میپرسم ازش بهت خبر میدم .اون خیلی راحت ازش استفاده میکرد.)

(در موردآموزش سیو . هم فرهاد عزیز فیلم این بخش رو تو یک تاپیک گذاشتن ( سه چهار تا تاپیک زیر همین تاپیک هست. آموزش کامل تبدیل سیو ...)

ممنون بابت اپدیت های جدید
راستی رفیق قضیه چیه؟؟وقتی رو اپدیت ها(پلاگین) کلیک میکنم برا دانلود ازم پسورد و ایمیل میخواد اخه قبلنا یه راست میرفت برا دانلود

ممنون بابت اپدیت های جدید
راستی رفیق قضیه چیه؟؟وقتی رو اپدیت ها(پلاگین) کلیک میکنم برا دانلود ازم پسورد و ایمیل میخواد اخه قبلنا یه راست میرفت برا دانلود
نباید اینطور باشه !! اگه مشکلی دارید میتونی از لینک زیر دنلود کنی :http://www.mediafire.com/?sharekey=7fca78fdb0a44cfe7069484bded33bcd9fa8e18519d90623

نباید اینطور باشه !! اگه مشکلی دارید میتونی از لینک زیر دنلود کنی :http://www.mediafire.com/?sharekey=7fca78fdb0a44cfe7069484bded33bcd9fa8e18519d90623

اره دیگه نمیدونم چرا اینطوری شده
راستی رفیق داخل این لینکی که جدید دادی میشم ولی این پلاگین جدیدایی که گذاشتیو ندیدم
اخه من با اون سایت قبلی که شما و ایت قبلا میدادید کار کردم زیاد با این اشنایی ندارم

کسی از این اپدیت جدیدا استفاده کرده؟؟
کاراییش خوب شده نسبت به قدیماااااا

سلام از این پس خدا بخواد اپهای جدید رو دز اینجا میزارم البته 4shared.com هم هست ;)
kolange.persiangig.com
یه دعوت نامه پرشیان گیگ رو هم دارم میخوام بدم به یکی

سلام از این پس خدا بخواد اپهای جدید رو دز اینجا میزارم البته 4shared.com هم هست ;)
kolange.persiangig.com
یه دعوت نامه پرشیان گیگ رو هم دارم میخوام بدم به یکی

امیدوارم;)
مگه قبلا هم همن کارو نمیکردی؟؟؟؟
توضیحات فراموش نشه;)
راستی منو دعوت کن

سلام دوستان
در بازی SmackDown Vs Raw 2009 وقتی میگه press Start Bottun هنگ میکنه.
مشکل از چیه ؟از ورژن 396_PPr366 استفاده میکنم.

با سلام
لطفا دوستانی که بازیها رو با 30 فریم اجرا کردند مشخصات سیستمشون و تنظیمات برنامشون رو بذارن تا بدونیم از چه پلاگینی استفاده کنیم.
با تشکر

با سلام
لطفا دوستانی که بازیها رو با 30 فریم اجرا کردند مشخصات سیستمشون و تنظیمات برنامشون رو بذارن تا بدونیم از چه پلاگینی استفاده کنیم.
با تشکر

بیشتر به تنظیمات و سیستم بستگی داره رفیق
البته پلاگین هم تاثیر حودشو داره

ماشالله انقدر فایل تو این چند صفحه آخر پیدا میشه که ... :d !
دوستان من میخوام فقط God Of War رو با شبیه ساز بازی کنم ! (شاید بعدا MGS) کدوما رو باید دانلود کنم؟ میشه یه لینکی از همشون بزارید ؟ من خود نرمافزارش رو هم ندارم ! تنظیماتش رو هم بلد نیستم ! کلا عرب عربم :d
کمکی کنید ممنون میشم ...

آخرین ویرایش:
ماشالله انقدر فایل تو این چند صفحه آخر پیدا میشه که ... :d !
دوستان من میخوام فقط God Of War رو با شبیه ساز بازی کنم ! (شاید بعدا MGS) کدوما رو باید دانلود کنم؟ میشه یه لینکی از همشون بزارید ؟ من خود نرمافزارش رو هم دارم ! تنظیماتش رو هم بلد نیستم ! کلا عرب عربم :d
کمکی کنید ممنون میشم ...

رفیق شما تو صفحات قبل یه گشتی بزن سوالات و جواب های داده شده رو بخون تا فوله فول بشی
برنامه هم هست در صفحات قبل سوا کن جدا کن:biggrin1:

دوری زدم !
ولی تا میومدم یکی رودانلود کنم پست بعدی زده میشد و یه ورژن بالاتر :d !
بعد مثل اینکه یکی از اساتید قراره آموزش تنضیمات GoW رو یزاره ! منم خیلی ممنون میشم این کارو کنید !
و لابلاش هم بگید که کدوم ورژن پلاگینها و نرمافزارش هم باید دان بشه :d !

مرسی ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or