[FONT="]سلام بر دو دوست عزیز مستر و فرهاد عزیز [/FONT]
[FONT="]میخام بگم تبدیل سیو ها خیلی آسانتر از این است یک برنامه است به اسم [/FONT]mymc-gui.exe[FONT="] که در واقع یک گشاینده مموری کارت است وشما میتونید تمام سیو های خود را در ان ببینید [/FONT]
[FONT="]بعد اینکه سیو ها را دانلود کردید با [/FONT]ps2save-builder[FONT="] آن را باز کرده بعد در این برنامه پوشه [/FONT]file[FONT="] را بازکرده وگزینه سیو از را بزنید پنجره ای باز میشود که شما در ان دو کار را با ید انجام بدهید اول فایلی را که باید در آنجا سیوتان ذخیره گردد را مشخص کنید بعدا در پایین در قسمت [/FONT]save az type[FONT="] گزینه [/FONT]x-port2(xps)[FONT="] را انتخاب کنید. [/FONT]
[FONT="]بعد برنامه [/FONT] mymc-gui.exe[FONT="]را باز کرده (در ابتدا از ما میپرسه که کدا ممکارت را میخاهید با زکنید یک یا دو شما یکی را حتما انتخاب کنید )ودر قسمت [/FONT]file[FONT="] گزینه [/FONT]import[FONT="] را انتخاب کرده و سیوی را که بوسیله [/FONT]ps2save-builder[FONT="] تبدیل کردهاید را انتخاب کنید اکنون سیو بر روی ممکارت شما نشسته است برنامه را ببندید و [/FONT]pcsx2[FONT="]را باز کنید و از بازی خود لذت ببرید .[/FONT]
[FONT="]آدرس دانلودممکارد منیجر[/FONT]
[FONT="]http://www.csclub.uwaterloo.ca:11068/mymc/[/FONT]
[FONT="]اول از همه باید یک مموری کارت فرمت شده که مستر جان درسایت قرار داده را دانلود کنید . وبه جای ممکارت خود قرار دهید.[/FONT]
[FONT="]از فرهاد جان نیز تقا ضا دارم تنظیمات خود در با زی ها را بطور کامل( بصورتی که [/FONT]
[FONT="]چند وقت پیش در یک سایت زاپنی دیدن می کردم دیدم بچه ها کار جالبی کرده بودند هرکسی که بازیی را انجام داده بود بصورت عکس وتنظیمات کامل در سایت بصورت آزاد که قابل دیدن برا ی همه بود قرار داده بود من بیش از 80بازی با تنظیماتش را دیدم ولی اکثر این بازی های زیبا در کشورمان پیدا نمی شوند)درسایت قرار دهد تا ما از معلومات شما استفاده کنم[/FONT]
[FONT="]آدرس سایت زاپنی یا چینی(فقط کافی است در گوگل تایپ کنید [/FONT][FONT="]396_[/FONT]X3_pcsx2
[FONT="]در ضمن برنامه [/FONT]ps2save-builder[FONT="] را مستر جان در سایت برای دا نلود قرار دادند
درضمن برای دانلو[/FONT]د mymc-gui.exe وقتیکه وارد سایتش شدید در قسمت پایین فقط Current Windows Releaseرا دانلود کنید