آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما احتمالا سیو بازیهاتون داخل درایوی که ویندوز بوده(مثلا تو Documents and Settings) بوده و با نصب مجدد ویندوز سیو هاتون پریده

نه تو قسمت مموریه شبیه ساز بوده ...تو یه درایو دیگه ....چرا با این پیقام رو به رو میشم؟خطای فراخوانیه کارت حافظه
مگه نباید لود هام بیاد؟ چرا قبلا درست بود مثلا یکی از بازی ها رو کلنگ جان زحمت تبدیل سیوش رو به فایل مموری کشیدن (درست بود) اما الان وقتی اون ها رو میزارم قسمت مموری با این ارور مواجه میشم.جالبه وقتی تو قسمت مموری دو تا فایلو پاک میکنم دیگه با این ارور رو به رو نمیشم......ولی به محض گزاشتن دوباره این دو فایل مموری با این ارور رو به رو میشم وسیوام لود نمیشن....:((

آخرین ویرایش:
سلام من نمیدونم چطوری سیو درست کنم توضیح بدبد مرسی
ی چیز دیگه اینکه توی بازی فاینال فانتزی 12 بعضی از حرفها دیده نمیشند

آخرین ویرایش:
آقا من آخرین شبیه ساز +بایوس+plugin+... رو میخام.:cheesygri البته در حدود 15...20 مگابایت.;)
فقط نگید که اول تایپیک است!:(

نه تو قسمت مموریه شبیه ساز بوده ...تو یه درایو دیگه ....چرا با این پیقام رو به رو میشم؟خطای فراخوانیه کارت حافظه
مگه نباید لود هام بیاد؟ چرا قبلا درست بود مثلا یکی از بازی ها رو کلنگ جان زحمت تبدیل سیوش رو به فایل مموری کشیدن (درست بود) اما الان وقتی اون ها رو میزارم قسمت مموری با این ارور مواجه میشم.جالبه وقتی تو قسمت مموری دو تا فایلو پاک میکنم دیگه با این ارور رو به رو نمیشم......ولی به محض گزاشتن دوباره این دو فایل مموری با این ارور رو به رو میشم وسیوام لود نمیشن....:((

ذوست عزیز شما برنامرو باز کن به قسمت config و به memorycards برو رو reloadmcd کلیک کن
ببین save بازیاتو میشناسه؟ و اگه نشناخت رو select mcd کلیک کن و یه باز دیگه مموری بشناسون و بایوس هم عوض کن

سلام من نمیدونم چطوری سیو درست کنم توضیح بدبد مرسی
ی چیز دیگه اینکه توی بازی فاینال فانتزی 12 بعضی از حرفها دیده نمیشند

دوست عزیز درست کردن save یه خورده پیچیده است و سر فرصت اموزششو میزارم شما بازیی که میخوای بزار برات تبدیل میکنم . منظورت از بعضی حرفها دیده نمیشن نفهمیدم اگه منظورت زیر نویساشه از gsdx کاز کن

اگه می شه یه کمک هم به من بکنید من می خوام gow1,2 رو pc بازی کنم ولی نه میدونم از کدوم شبیه ساز بهتره استفاده کنم نه میدونم تنظیماتش چیه؟؟!!
اگه بهم کمک کنید ممنون میشم.

اگه می شه یه کمک هم به من بکنید من می خوام gow1,2 رو pc بازی کنم ولی نه میدونم از کدوم شبیه ساز بهتره استفاده کنم نه میدونم تنظیماتش چیه؟؟!!
اگه بهم کمک کنید ممنون میشم.

شما میتونید gow1 رو با pc بازی کنید ولی gow2 رو فعلا نه
شما برنامه ها و پلاگین و بایوس جدید رو میتونید از امضای فرهاد جان دان کنید

یعنی واقعآ gow1 رو بدون مشکل اجرا میکنه؟

من که gow1 رو بازی کردم منتاها چون سیستمم خیلی بالا نبود نتونستم فریم بالایی بگیرم ولی تونستم بازی کنم وکمی هم جلو رفتم
فرهاد جان این بازی و کرده و کلی هم جلو رفته
در ضمن تنظیمات خیلی مهم هست تو این شبیه ساز

آقا من آخرین شبیه ساز +بایوس+plugin+... رو میخام.:cheesygri البته در حدود 15...20 مگابایت:blushing:
please.........................................................................................................................please

آقا من آخرین شبیه ساز +بایوس+plugin+... رو میخام.:cheesygri البته در حدود 15...20 مگابایت.;)
فقط نگید که اول تایپیک است!:(

شما به صفحات قبل و یا داخل امضای فرهاد جان برید همه چیز هست

آقا من آخرین شبیه ساز +بایوس+plugin+... رو میخام.:cheesygri البته در حدود 15...20 مگابایت:blushing:
please.........................................................................................................................please

من که به شما گفتم به صفحات قبل و امضای فرهاد جان مراجعه کن ولی باز شما همون سوال قبلیتونو پرسیدید;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or