آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دو تا خبر جدید در مورد گروه PCSX2

1 - گروه بعد از چندین سال بالاخره صاحب سایت مستقل شدن و به صورت جدا از سایت NGEMU به صورت مستقل شروع به کار کردن + کلی تشکر از Bobbi و کسانی که در سایت NGEMU ازکارشون پشتیبانی کردن و فضا در اختیارشون قرار دادن
این هم ادرس سایت جدیدشون

2 - خبر دوم هم اینکه یک (در واقع یک انشعاب از ورژن اصلی) ویرایش جدید از این شبیه ساز با اسم Pcsx2 Playground دادن بیرون .
هدف گروه هم از این ویرایش این هست که 1 - با کمک توسعه دهندگان و کاربران مشکلات این شبیه ساز تو سایت اعلام بشه و گروه در ویرایش ها جدید تر اون رو رفع کنند چون تو فروم قبلی دست گروه اینقدر باز نبود 2 - به گفته گروه چون اونها تمام بازی ها رو در اختیار ندارند کاربرای که اون بازی ها رو دارند می تونند بازی خودشون رو با این شبیه ساز اجرا کنند و اگر مشکلی داشت به گروه بگن که در ویرایش بعدی اصلاح بشه

بیشتر حدفشون این بوده که یک خط مستقیم بین کاربران و توسعه دهندگان با گروه ایجاد بشه تا مشکلات این شبیه ساز چه از لحاظ سازگاری چه سرعت بازی شناسای بشه و سریع رفع بشه

این ویرایش جدید شامل جدیدترین پلاگین ها هست (فقط بایوس نداره) و یک سر اصلاحیه هل و بهبودهای کرده از این قراره

Added Features
Improved Frameskip/VU-skip
Extra VU/FPU Flags are Supported
Different VU/FPU Clamping
More Speedhacks
Special Game Fixes Section
Advanced Options Section
Various Optimizations/Fixes
فکر نکنم نیاز به ترجمه اش باشه

سیستم مورد نیاز هم

system Requirements
Minimum:
Windows/Linux OS
CPU that supports SSE2 (Pentium 4 and up, Athlon64 and up)
GPU that supports Pixel Shaders 2.0
512mb RAM

Recommended:
Windows Vista 32bit/64bit
CPU: Intel Core 2 Duo @ 3.2ghz or better
GPU: 8600gt or better
1gb RAM (2gb if on Vista)
لینک دانلود حجم 3 مگ

یک خبر فرعی دیگه هم اینکه (تقریبا برای 10 روز پیشه) یکی از مدیران سایت GeneralEmu با خواهر Refraction (فکر کنم همه کسانی که داستن این شبیه ساز رو دنبال می کنند بشناسنش) ازدواج کره

اینم یک سری عکس از مراسم ازدواجشون
امیدوارم خوشبخت بشن

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

این هم دو تا کلیپ از مراسم عروسیشون
کلیپ اول
کلیپ دوم

اقا ممنون از خبر ها و لینک مخصوصا خبر اخری که جالب بود ولی نه عکس های مراسم لود میشن نه فیلم ها دان میشن

اگه میشه یه لینک سالم بزار . بازم ممنون

اقا ممنون از خبر ها و لینک مخصوصا خبر اخری که جالب بود ولی نه عکس های مراسم لود میشن نه فیلم ها دان میشن

اگه میشه یه لینک سالم بزار . بازم ممنون
لینک ها سالم هستند
از پیلتر کن استفاده کن

سلام به همگی عیدتون مبارک یه کمک میدین چرا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم وقتی وارد برنامه میشم با پیقام خطای باز خوانیه کارت حافضه رو به رو میشم (سیوام لود نمیشن مثلا تیکن 5 همه کارکتر هاش ازاد بود اما دیگه لود نمیشن) ((لازم به ذکره که قبل از ویندوز عوض کردن از انتی ویروس اوست استفاده کردم که برنامم رو به دلیل ویروسی بودن پاک کرد ومن مجبور شدم از اول همه رو دانلود کنم)) :(
واین که چرا وقتی وارد بازی میشم تیک گرافیکی(پرش زیاد ) دارم و بعد از 20 دقیقه بازی با دونت سنت رو به رو میشم؟:((
(همه چیزمم اپ دیته از پلانگ ها و نسخه های جدید گرفته تا داریتاکس ها ودرایور هام......((البته از درایور اصلیه کات گرافیکم دیگه اسفاده نمیکنم چون مال سال 2006 است ممکنه از اون باشه ؟یعنی با درایور های جدید اینودیا مشکل پیدا کردم؟پس چرا ویندوز قبلیم مشکلی نداشتم؟)

آخرین ویرایش:
سلام به همگی عیدتون مبارک یه کمک میدین چرا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم وقتی وارد برنامه میشم با پیقام خطای باز خوانیه کارت حافضه رو به رو میشم (سیوام لود نمیشن مثلا تیکن 5 همه کارکتر هاش ازاد بود اما دیگه لود نمیشن) ((لازم به ذکره که قبل از ویندوز عوض کردن از انتی ویروس اوست استفاده کردم که برنامم رو به دلیل ویروسی بودن پاک کرد ومن مجبور شدم از اول همه رو دانلود کنم

شما احتمالا سیو بازیهاتون داخل درایوی که ویندوز بوده(مثلا تو Documents and Settings) بوده و با نصب مجدد ویندوز سیو هاتون پریده

سلام به همگی عیدتون مبارک یه کمک میدین چرا از وقتی ویندوزم رو عوض کردم وقتی وارد برنامه میشم با پیقام خطای باز خوانیه کارت حافضه رو به رو میشم (سیوام لود نمیشن مثلا تیکن 5 همه کارکتر هاش ازاد بود اما دیگه لود نمیشن) ((لازم به ذکره که قبل از ویندوز عوض کردن از انتی ویروس اوست استفاده کردم که برنامم رو به دلیل ویروسی بودن پاک کرد ومن مجبور شدم از اول همه رو دانلود کنم)) :(
واین که چرا وقتی وارد بازی میشم تیک گرافیکی(پرش زیاد ) دارم و بعد از 20 دقیقه بازی با دونت سنت رو به رو میشم؟:((
(همه چیزمم اپ دیته از پلانگ ها و نسخه های جدید گرفته تا داریتاکس ها ودرایور هام......((البته از درایور اصلیه کات گرافیکم دیگه اسفاده نمیکنم چون مال سال 2006 است ممکنه از اون باشه ؟یعنی با درایور های جدید اینودیا مشکل پیدا کردم؟پس چرا ویندوز قبلیم مشکلی نداشتم؟)
بیعضی وقتاذ speed hack ها باعث این اتفاقت میشن . البته بیلد های مختلفغ هم باعث این مشکلات میشن ! هم بیلدت رو عوض کن و هم اسپید هک ها رو دستکاری (اول همشو غیر فعال کن ببین چی میشه ) بعد دوباره تلاش کن ببین بهت جواب میده یا نه . اگه نه دوباره بگو ببین چی میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or