بالاخره كسي تونست ps2 رو به خوبي اجرا كنه.سيستم من اينه
cpu 5000 64 x2 dual core & Geforce 8400 512mb & 1g ram
هستش ايا با اين وضع باز اميدي هست؟
لطفا پلاگين هاي مربوط به اين سيستم رو قرار بديد.
:confused::confused::confused:
سلام امید جان! به فروم بازی سنتر خوش اومدی!:smile:
راستش هنوز نسخه 1 این نرم افزار نیومده و دوران آزمایشی خودش رو سپری می کنه!
ولی با اومدن آخرین نسخه ( یعنی 0.9.5 بتا ) به نسخه ی کامل خیلی نزدیک شده!:cheesygri
در مورد سیستمت باید بگم رمت کافیه و CPUت هم به علت دو هسته ای بودن (این نرم افزار برای اجرای روون حتما به یه CPU ی دو هسته ای نیاز داره!) خیلی بهت کمک می کنه ولی کارت گرافیکت مالی نیست! (من خودم هم قبلا 8400 داشتم و اصلا ازش راضی نبودم
) خوشبختانه این نرم افزار بر خلاف بازی های PC زیاد به کارت گرافیک وابسته نیست (البته اگه یه VGA قوی مثل 8800 gtx داشتی قضیه فرق می کرد!) و بیشتر روی سرعت cpu و تعداد هسته های اون مانور میده.
شما با این سیستم اگه آخرین پلاگین ها رو با تنظیمات درست نصب کنی باید بتونی بازی های Playable رو بالای 30 - 40 فریم بازی کنی! (البته 3D ها)
خب حالا بریم سر نصب نرم افزار:
شما ابتدا باید نسخه 0.9.4 رو با حجم حدودا 7 مگا بایت دانلود کنی.
http://www.pcsx2.net/files/11899
بعد از نصب نرم افزار و قبل از اجرای اون باید حتما آخرین نسخه DirectX رو ریخته باشی (دقت کن که در درایو ویندوزت در فولدر Windows\system32 حتما فایل d3dx9_36.dll وجود داشته باشه!)
بعد باید پلاگین های زیر رو از لینک زیر (که البته به وسیله ی دوست عزیزم فرهاد جان! جمع آوری شده) دانلود کنی و بعد از خارج کردن از حالت zip اونا رو تو پوشه ی plugin نرم افزار بریزی.
VGA Plugin:
GSdx 1.10 SVN
ZeroGS KOSMOS 0.97.1
http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=41
بعد شما باید BIOS مورد نیاز رو هم از لینک بالا دانلود کنی و در پوشه ی BIOS بریزی.
در آخر هم باید فایل 390X3pcsx2 رو که ورژن 0.9.5 نرم افزار هست از لینک بالا دانلود کرده و تو دایرکتری اصلی نرم افزار بریزی و برنامه رو هم با 390X3pcsx2.exe اجرا کنی! (البته نسخه های جدید تر هم توسط فرهاد جان(kolange edalat2001) و همچنین بنده حقیر تو همین تاپیک ارائه شده که به علت عدم سازگاری پیشنهاد می کنم الان از اونها استفاده نکنی! )
حالا برنامه رو اجرا کن (البته در هنگام اجرا نرم افزار برای اولین بار پیغامی مبتنی بر log off کردن ویندوز برای دسترسی به حافظه اصلی بیشتر ظاهر می شود که باید حتما Yes را بزنی!) و دقت کن که تنظیمات رو مثل عکس زیر انجام داده باشی:
البته چون CPUی شما AMD هست حتما در بخش گرافیک SSE2 رو انتخاب کن. یادت نره!
حالا در بخش Graphic دکمه configure رو بزن و اون رو هم مثل عکس زیر تنظیم کن:
در بخش sound هم همین کلید را زده و تمامی تنظیمات رو روی آخرین حالت بگذار و دقت کن که تمامی تیک ها خاموش باشند!
دسته ها رو هم هر جور که دوست داری تنظیم کن.
در بخش cdvdrom هم بعد از زدن کلید configure آدرس ایمچ بازی خود رو در قسمت Browse وارد کن (پیشنهاد می کنم برای گرفتن ایمج از نرم افزار Alcohol 120% یا نرو استفاده کنی)
دقت کن که BIOS حتما انتخاب شده باشد!
در قسمت Speed Hack (می تونی تو منوی setting پیداش کنی) هم مثل تصویر زیر عمل کن:
یه چیزی یادم رفت بگم اونم این که فایل های D3DX9_36.dll , D3DX9_37.dll , D3DX9_38.dll هم تو پوشه ی اصلی بازی هم تو پوشه ی system32 ویندوز وجود داشته باشند! (اگه هر کدوم رو نداری می تونی اون ها رو هم از لینک زیر دانلود کنی)
http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=41
اگه از ویندوز ویستا و DirecX 10 استفاده می کنی باید فایل D3DX10_38.dll رو از لینک بالا بگیری!
خوب دیگه همه چیز آمادست. می تونی نرم افزار را اجرا کنی!
امیدوارم مطالب بالا به دردت بخوره!
اگه مشکلی پیش اومد حتما مطرح کن.
موفق باشی