سلام اگر ممکن بایوسی که تیکن 5 اجرا میکنه بزار هر کاری میکنم اجرا نمی یشه ممنون:
دوست عزيز ممنون از راهنمايتان من همه اين كارها رو كردم بازي كه داشتم اجرا مي كردم هم teeken5 هست از روي dvd rom ولي اولش خوب لود ميشه ولي موقعي كه پيغام سلكت رو مي ده وبعد مي خواد بره تو بازي ديگه صفحه سياه ميشه و هيچي نمياد.
بازی teken 5 بعضی رجیونهاش اجرا نمیشه بابا چرا این قدر سوالهای تکراری می پرسید گناه کلنگ عدالت چیه اومده اینجال براتون آموزش وتوضیح می زاره ولی بازم بعضی ها سوالات تکراری می پرسند باید برین توسایت pcsx2 ودر قسمت compatibility ببینید کدوم رجیون tekken 5 قابل اجراست
بازم این مطلبو نخونید وسوالات تکراری بپرسید
خواهش می کنم امید جان! من به شما گفتم می تونی بازی های Playable رو راحت بازی کنی (مثل Final Fantasy X ). تکن 5 جزء این دسته نیست! دو نسخه ژاپن و اروپا فقط Intro هستند و بعد از نمایش اون صحنه ی مبارزه فضایی صفحه سیاه می شود! اما نسخه ریجن USA بازی Ingame هست و با تنظیمات درست شاید بتونی با 15 تا 20 فریم (آخرش!) بازی کنی. (من خودم با کلی سر و کله زدن با سیستمم و همچنین آپشن های برنامه تونستم نهایتن تو بازی 30 فریم بگیرم! ) شما باید ابتدا از ریجن USA بازی ایمیج بگیری! (با DVD خیلی کند تر اجرا میشه!) و تو قسمت پلاگین از Cdvdrom از Linuzappz iso cdvd 0.7.0 استفاده کنی. دوم در قسمت گرافیک به جای GSDX از پلاگین Zero GS 0.97.1 استفاده کنی و تو قسمت setting اش گزینه های زیر رو تیک بزنی:
No color clamping
Fast Update
full 16 bit resolution
حالا بریم سراغ BIOS. شما باید حتما از BIOS ریجن USA استفاده کنی! بهترینش دو تای زیر هست:
USA v02.20 2006
USA v01.60 2002
خوب حالا باید بتونی بازی رو اجرا کنی (در ضمن تو قسمت مبارزه فضایی, وقتی می نویسه Press any key باید سریع start رو بزنی و اگه دیر بشه دیگه تو بازی نمیره! )
یه چیز خیلی مهم هم یادم رفت بهت بگم!:blushing: قبل از اجرای بازی تو منوی config گزینه ی CPU رو انتخاب کن. بعد در سمت چپ تمامی تیک ها رو علامت بزن. در سمت راست هم دایره ی دوم (Limit) رو انتخاب کن.
موفق باشی
با سلام.دوستاني كه در اجراي تكن 5 دچار مشكل هستند از بايوس هاي قديمي و ورژن 1.60 استفاده كنند.اين بازي با بايوس هاي جديد ورژن 2 و 2.20 اجرا نميشه. خيلي وقت پيش در تاپيك هاي گذشته هم به اين موضوع اشاره كرده بودم.
دوستاني كه اين مشكل رو داشتن همگي مشكلشون حل شده بود.بقيه دوستان هم تست كنند و هر كس كه مشكلش حل شد در همين تاپيك اعلام كند.
در اينجا هم اشاره كرده بودم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14727