بچه ها بذارین یه چیزی بگم ! خیالتونم راحت کنم عمرااااااااااااااااااااااااااا شبیه ساز مصله PS2 کار کنه ! 100 سال طول میکشه 2 تا بازیرو درستو حسابی اجرا کنه الان کم موند بشه 7 سال شرمآورده باباااااااااا ! اه !
قابل توجه شما دوست عزیز باید عرض کنم من خودم به شخصه با همین PP rev 97 تونستم تو بازی Final Fantasy 12 به طور متوسط 50 فریم بگیرم!
البته تو بعضی از لوکیشن ها به 140 فریم هم رسید!!! (البته پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از تند شدن بازی, در قسمت CPU سرعت را روی Limit و 60 فریم بذارید)
این اولین بار بود که تونستم با یکی از PP Rev ها سرعت بیشتری نسبت به X3 بگیرم!:cheesygri
البته اگه تا عرضه نسخه کامل (1.0.0) یا حداقل 0.9.5 صبر کنید, مطمئن باشید این شبیه ساز خواهد توانست اکثر بازی های PS2 رو با همین سیستم های فعلی به خوبی PS2 اجرا کنه! (این رو بهتون قول می دهم
)
این هم یه شات از بازی FFXII رو سیستم خودم:
این هم تنظیمات Rev 97 (و همچنین Rev 96 ) برای بازی FFXII و خیلی بازی های دیگر:
Gamefix:
Speed Hacks:
البته روشن کردن EE/IOP X3 ممکن است دو سه فریمی به سرعت بازی اضافه کنه ولی باعث میشه دمو ها خیلی کند اجرا بشه!
Advanced Optins:
البته دقیقا نمی دونم این گزینه ها چه کار می کنند و به چه دردی می خورند! اگه یکی از دوستان لطف کنند یه توضیحی بدهند سپاس گذار می شویم! :blushing:
ما بقی تنظیمات رو هم تو پست های قبلی گذاشتم. در ضمن اگه کارت گرافیک DX10 دارید توی ویستا بهتر فریم می گیرید! (بر خلاف سایر بازی های PC )
این را هم اضافه کنم که فعالیت گروه Pcsx2 در این چند ماه اخیر, بسیار بیشتر از قبل شده و هر روز دارن چند تا REV جدید از برنامه رو بیرون میدن! که اگه همین جور ادامه پیدا کنه, فکر کنم تا چند ماه دیگه شاهد نسخه کامل (در اینجا منظور 0.9.5 می باشد!) این شبیه ساز باشیم!:biggrin1:
موفق باشید