آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همگی .من بازی تیکن 5 رو با سرعت 20 فریم اجرا میکنم چه طوری میشه به فریم بیشتری برسم؟ (هم پچشو دارم هم اپدیتم ) اینم سیستم گرافیک 7950gx2
cpu 5000 amd doul cor 64 bit
رم 2 گیگ

من براي moetal kumbat deadly alliancf رمزي ميخوام كه همه زمين ها و ادم ها و لباس ها ازاد بشه يا پولم زياد بشه كه بتونم ادم و... بخرم.باتشكر:blushing:

:cool: بیا این مموری کاردو برات تبدییل کردم ببین کدومش بدرت میخوره سیو ای دیگه ای ام هست :exclaim:
چیزه دیگشونم خواستی باز کنم بگو تاروف نکن :shifty::arrowd:

Attachments

سلام به همگی .من بازی تیکن 5 رو با سرعت 20 فریم اجرا میکنم چه طوری میشه به فریم بیشتری برسم؟ (هم پچشو دارم هم اپدیتم ) اینم سیستم گرافیک 7950gx2
cpu 5000 amd doul cor 64 bit
رم 2 گیگ

20 که خیلی پایینه با چه ورژنی کار میکنی ؟ تنظیماتت چیه؟ این patch رو یه بار گزاشته بودم بازم
میزارم برای تکن 5 هست ;)

Attachments

20 که خیلی پایینه با چه ورژنی کار میکنی ؟ تنظیماتت چیه؟ این patch رو یه بار گزاشته بودم بازم
میزارم برای تکن 5 هست ;)
با اخرین ورژن390pprev100
تنظیماتم هم خوبه همان طور که شما وبقیه دوستان گذاشتین وتجربه ای که خودم با جابه جا پلانگ ها داشنم گذاشتم
تو خود بازی(راندش) 20 فریم میگیرم اما منوها وانتخاب کرکتر 50 فریم (بالاوپایین)
بعضی بازی ها رو خوب اجرا میکنم اخریش همون بازی ناروتو بود که شما سیوشو رو زحمت کشیدین ساختین 60 فریم متغیر اجرا میکنم
حالا بگید چی کارکنم سرعتم بیشتر بشه پچ رو هم داشتم

:cool: بیا این مموری کاردو برات تبدییل کردم ببین کدومش بدرت میخوره سیو ای دیگه ای ام هست :exclaim:
چیزه دیگشونم خواستی باز کنم بگو تاروف نکن :shifty::arrowd:

خيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلي ممنون ميشه بگيد چطور اين كارو ميكنيد؟:confused:

میزارم برای تکن 5 هست ;)

و يه سوال ديگه اينكه از پچ ها چگونه بايد استفاده كرد؟؟؟من بدون پچ بازي تكن5 رو با 30 فريم اجرا ميكنم.البته سيستمم قديميه.

و يه سوال ديگه اينكه از پچ ها چگونه بايد استفاده كرد؟؟؟من بدون پچ بازي تكن5 رو با 30 فريم اجرا ميكنم.البته سيستمم قديميه.

PATCH رو کپی کن تو فولدر پتچ خودش اوتومات عمل میکنه

:blushing:اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم اول اینکه من Pcsx2 0.9.4 رو دانلود کردم بعد فایل بیوس وبعد پلاگین بعد تنظیمات پیکربندی که توی یک عکس بود رو انجام دادم بعد CD فوتبال پلیستیشن2 رو داخل دودی رایترم گزاشتم بعد Pcsx2 0.9.4 رو اجراکردم بعد به گزینه FILEرفته وبعد RUN CD\DVDرو زدم بعد یک فایل که توی دیوی دیم هست رو نشون میده اسم فایل DNAS300.IMG هست بعد از انتخاب این فایل این ارور رومیده ERROR OPENING GS PAUGIN لطف کن راه نمایم کن .در ضمن این رو برای پسرم میخوام منوکچل کرده هی مگه تو قول دادی اگه قبول بشم برام PS2میخری .من فعلا وضع مالی خوبی ندارم اگه یه کمک به من کنی ممنون میشم:(

:blushing:اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم اول اینکه من Pcsx2 0.9.4 رو دانلود کردم بعد فایل بیوس وبعد پلاگین بعد تنظیمات پیکربندی که توی یک عکس بود رو انجام دادم بعد CD فوتبال پلیستیشن2 رو داخل دودی رایترم گزاشتم بعد Pcsx2 0.9.4 رو اجراکردم بعد به گزینه FILEرفته وبعد RUN CD\DVDرو زدم بعد یک فایل که توی دیوی دیم هست رو نشون میده اسم فایل DNAS300.IMG هست بعد از انتخاب این فایل این ارور رومیده ERROR OPENING GS PAUGIN لطف کن راه نمایم کن .در ضمن این رو برای پسرم میخوام منوکچل کرده هی مگه تو قول دادی اگه قبول بشم برام PS2میخری .من فعلا وضع مالی خوبی ندارم اگه یه کمک به من کنی ممنون میشم:(

ببخشید اگه دیر شد دوست من شما در همین تایپیک PCSX2 9.5 رو هم دان کن که بهتر کار کنی
دوم اینکه وقتی CD بازی رو میزاری باید بری در قسمت تنظسمات CD و نوع CD ROM خودتو رو روی
پلاگینه P.E.Ops.S DVD بگزاری و و این ERROR یعنی شما برنامه گرافیک رو مشخص نکردی اگه عکس از تنظسماتت بزاری بهتر میتونم

PATCH رو کپی کن تو فولدر پتچ خودش اوتومات عمل میکنه

ok.اين پچ ها رو از كجا ميشه گير اورد؟ راستي از پچ هايي كه در قسمت پچ برنامه هست چگونه بايد استفاده كرد؟ اونا هم اتو كار ميكنند؟ اگه پچ هاي ديگه اي براي اجراي بهتر بازي هاي ديگه داري بذار يا اگه زيادن يه تاپيك در موردش بزني كه عاليه.

چرا شما می خواهید فوتبال پلی 2 (Pes یا Wining Eleven) رو با شبیه ساز اجرا کنید؟!
این بازی برای کامپیوتر هم release شده! خیلی وقته!!! (از نسخه 4 (2005) تا آخریش که PES 2008 هست)
این شبیه ساز بیشتر برای بازی هایی استفاده میشه که نسخه ی PC اون وجود نداره.
موفق باشید

:blushing:اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم اول اینکه من Pcsx2 0.9.4 رو دانلود کردم بعد فایل بیوس وبعد پلاگین بعد تنظیمات پیکربندی که توی یک عکس بود رو انجام دادم بعد CD فوتبال پلیستیشن2 رو داخل دودی رایترم گزاشتم بعد Pcsx2 0.9.4 رو اجراکردم بعد به گزینه FILEرفته وبعد RUN CD\DVDرو زدم بعد یک فایل که توی دیوی دیم هست رو نشون میده اسم فایل DNAS300.IMG هست بعد از انتخاب این فایل این ارور رومیده ERROR OPENING GS PAUGIN لطف کن راه نمایم کن .در ضمن این رو برای پسرم میخوام منوکچل کرده هی مگه تو قول دادی اگه قبول بشم برام PS2میخری .من فعلا وضع مالی خوبی ندارم اگه یه کمک به من کنی ممنون میشم:cheesygri سلام خدمت مدیر واعضا محترم من الان از سر کار اومدم و مخوام از لطف شما تشکر کنم . میخوام امشب با کمک مدیر محترم kolange_edalat2001 امشب این رو راه بندازم اگر فقط منو کمک کنی چون من اصلا در حد اماتور هم نیستم متشکرم . من فایلهی که توی سایت http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b بود همهشون رو ورداشتم . [URL="http://www.4shared.com/account/dir/6105988/4a9c059b/sharing.html?rnd=41"]1[/URL] حلا مخوام بدونم این فایل بیوس وپلاگین رو باید توی PCSX2 9.5 بریزم ولی فایل PCSX2 9.5 رو ندارم اگه میشه این فایل رو بزارید من منتظر جواب میمونم .متشکرم

دوست عزير همون طور كه اقا امير گفتن بيشتر فوتبال ها براي كامپيوتر اومده براي چي مي خواهيد با شبيه ساز اجراشون كنيد.

من مثالا فوتبالرو مثال زدم .این بچه صبح بلند میشه میره کلوپ بازی بعدش بازیهای کامپیوتر رودوست نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or