من براي moetal kumbat deadly alliancf رمزي ميخوام كه همه زمين ها و ادم ها و لباس ها ازاد بشه يا پولم زياد بشه كه بتونم ادم و... بخرم.باتشكر:blushing:
سلام به همگی .من بازی تیکن 5 رو با سرعت 20 فریم اجرا میکنم چه طوری میشه به فریم بیشتری برسم؟ (هم پچشو دارم هم اپدیتم ) اینم سیستم گرافیک 7950gx2
cpu 5000 amd doul cor 64 bit
رم 2 گیگ
با اخرین ورژن390pprev10020 که خیلی پایینه با چه ورژنی کار میکنی ؟ تنظیماتت چیه؟ این patch رو یه بار گزاشته بودم بازم
میزارم برای تکن 5 هست
بیا این مموری کاردو برات تبدییل کردم ببین کدومش بدرت میخوره سیو ای دیگه ای ام هست :exclaim:
چیزه دیگشونم خواستی باز کنم بگو تاروف نکن :shifty::arrowd:
20 که خیلی پایینه با چه ورژنی کار میکنی ؟ تنظیماتت چیه؟ این patch رو یه بار گزاشته بودم بازم
میزارم برای تکن 5 هست
و يه سوال ديگه اينكه از پچ ها چگونه بايد استفاده كرد؟؟؟من بدون پچ بازي تكن5 رو با 30 فريم اجرا ميكنم.البته سيستمم قديميه.
:blushing:اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم اول اینکه من Pcsx2 0.9.4 رو دانلود کردم بعد فایل بیوس وبعد پلاگین بعد تنظیمات پیکربندی که توی یک عکس بود رو انجام دادم بعد CD فوتبال پلیستیشن2 رو داخل دودی رایترم گزاشتم بعد Pcsx2 0.9.4 رو اجراکردم بعد به گزینه FILEرفته وبعد RUN CD\DVDرو زدم بعد یک فایل که توی دیوی دیم هست رو نشون میده اسم فایل DNAS300.IMG هست بعد از انتخاب این فایل این ارور رومیده ERROR OPENING GS PAUGIN لطف کن راه نمایم کن .در ضمن این رو برای پسرم میخوام منوکچل کرده هی مگه تو قول دادی اگه قبول بشم برام PS2میخری .من فعلا وضع مالی خوبی ندارم اگه یه کمک به من کنی ممنون میشم
PATCH رو کپی کن تو فولدر پتچ خودش اوتومات عمل میکنه
:blushing:اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم اول اینکه من Pcsx2 0.9.4 رو دانلود کردم بعد فایل بیوس وبعد پلاگین بعد تنظیمات پیکربندی که توی یک عکس بود رو انجام دادم بعد CD فوتبال پلیستیشن2 رو داخل دودی رایترم گزاشتم بعد Pcsx2 0.9.4 رو اجراکردم بعد به گزینه FILEرفته وبعد RUN CD\DVDرو زدم بعد یک فایل که توی دیوی دیم هست رو نشون میده اسم فایل DNAS300.IMG هست بعد از انتخاب این فایل این ارور رومیده ERROR OPENING GS PAUGIN لطف کن راه نمایم کن .در ضمن این رو برای پسرم میخوام منوکچل کرده هی مگه تو قول دادی اگه قبول بشم برام PS2میخری .من فعلا وضع مالی خوبی ندارم اگه یه کمک به من کنی ممنون میشم