فرهاد جان سلام
هر چی گشتم FF X رو پیدا نکردم, خلاصه با کلی جستجو FF XII را گیر آوردم. این هم
(با skip mode ها اصلا حال نمی کنم!)
Speed Hack: هنوز روش کار نکردم ولی تیک دومی باعث افزایش فریم ریت و کاهش noise های صدا تو دمو ها میشه. یکی مانده به آخری هم که مربوط به دمو های همین بازی هست باعث کاهش سرعت بازی میشه!
شرح Performance: بازی بدون هیچ مشکلی ران میشه تو دمو اول با تنظیماتی که در بالا گفتم, بین 50 تا 60 فریم می گیریم:cheesygri ولی صدا نویز داره و هی ریپ می زنه!!!!!!!!
توی منوی اولیه با 60 فریم بدون هیچ مشکل و نویزی کار میکنه.
دموی intro بازی بعد از new game همون مشکل صدا رو داره!
بعد از فیلم, راوی بدون هیچ مشکلی نطقشو شروع میکنه
بعد از سخنرانی جناب راوی و اجرای اولین دموی 3D تازه افت فریم ها شروع میشه! این دمو بین 30 تا 35 فریم پلی میشه!
حالا وارد بازی شدیم: در حالت نرمال 25 فریم, در حالتی که دوربین دور میشه و رو به ساختمان شروع به دویدن می کنم بین 20 تا 22 فریم, وقتی بر می گردم و به سمت دریا می روم سرعت خوب میشه بین 45 تا 50 فریم!
در مورد تنظیمات GSDX9 هم باید بگویم: رزولیشن 85*768*1024 (با حالت Windows از نظر سرعت تفاوتی نداره) , پیکسل شیدر 3 , ف ی ل ت ر none , کیفیت تکسچر هم 1024*1024 (وقتی nagtive رو روشن می کنم 2 , 3 فریمی بیشتر تاثیر نداره ولی کیفیت رو خیلی پایین میاره!) , همچنین گزینه های texture fi lt er ing و آخری سمت راست (یادم نیست چی بود :confused: ) را نیز فعال کرده ام.
فرهاد جان بقیش با تو:blushing: لطفا تنظیمات speed hack و gsdx رو برام بنویس. اگه یه patch مناسب هم داری لینک دانلودشو بی زحمت پست کن. مشکل نویز صدا تو دمو ها هم خیلی اذیتم می کنه
می خواهم یه جوری تنظیم بشه که بتونم بین 45 تا 50 فریم به طور متوسط (الان 25 تا 30 فریمه!
) بگیرم. اگه لازمه بگو CPU رو اور کنم.
هنوز با zero gs کار نکردم لطفا اگه ممکنه تنظیمات اون و تیک هایی که باید بزنم رو هم بنویس!:biggrin1:
با تشکر فراوان از شما جناب kolange_edalat2001 عزیز تر از جان