آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فرهاد جان سلام
هر چی گشتم FF X رو پیدا نکردم, خلاصه با کلی جستجو FF XII را گیر آوردم. این هم
(با skip mode ها اصلا حال نمی کنم!)
Speed Hack: هنوز روش کار نکردم ولی تیک دومی باعث افزایش فریم ریت و کاهش noise های صدا تو دمو ها میشه. یکی مانده به آخری هم که مربوط به دمو های همین بازی هست باعث کاهش سرعت بازی میشه!:mad:

شرح Performance: بازی بدون هیچ مشکلی ران میشه تو دمو اول با تنظیماتی که در بالا گفتم, بین 50 تا 60 فریم می گیریم:cheesygri ولی صدا نویز داره و هی ریپ می زنه!!!!!!!!:(
توی منوی اولیه با 60 فریم بدون هیچ مشکل و نویزی کار میکنه.:love:
دموی intro بازی بعد از new game همون مشکل صدا رو داره!
بعد از فیلم, راوی بدون هیچ مشکلی نطقشو شروع میکنه:-"
بعد از سخنرانی جناب راوی و اجرای اولین دموی 3D تازه افت فریم ها شروع میشه! این دمو بین 30 تا 35 فریم پلی میشه!
حالا وارد بازی شدیم: در حالت نرمال 25 فریم, در حالتی که دوربین دور میشه و رو به ساختمان شروع به دویدن می کنم بین 20 تا 22 فریم, وقتی بر می گردم و به سمت دریا می روم سرعت خوب میشه بین 45 تا 50 فریم!
در مورد تنظیمات GSDX9 هم باید بگویم: رزولیشن 85*768*1024 (با حالت Windows از نظر سرعت تفاوتی نداره) , پیکسل شیدر 3 , ف ی ل ت ر none , کیفیت تکسچر هم 1024*1024 (وقتی nagtive رو روشن می کنم 2 , 3 فریمی بیشتر تاثیر نداره ولی کیفیت رو خیلی پایین میاره!) , همچنین گزینه های texture fi lt er ing و آخری سمت راست (یادم نیست چی بود :confused: ) را نیز فعال کرده ام.
فرهاد جان بقیش با تو:blushing: لطفا تنظیمات speed hack و gsdx رو برام بنویس. اگه یه patch مناسب هم داری لینک دانلودشو بی زحمت پست کن. مشکل نویز صدا تو دمو ها هم خیلی اذیتم می کنه:((
می خواهم یه جوری تنظیم بشه که بتونم بین 45 تا 50 فریم به طور متوسط (الان 25 تا 30 فریمه!:( ) بگیرم. اگه لازمه بگو CPU رو اور کنم.
هنوز با zero gs کار نکردم لطفا اگه ممکنه تنظیمات اون و تیک هایی که باید بزنم رو هم بنویس!:biggrin1:

با تشکر فراوان از شما جناب kolange_edalat2001 عزیز تر از جان:love:
speed_hack.JPG
AMIR جان مرسی از لطفت تعجب میکنم شما با پلاگین SSSE3 GSDX.1.10 چطور 30 فریم میگیری شما اول در قسمت SPEED HACK بالا گزاشتم عمل کن بعدا میگم اینها هر کدوم چی کار میکنند دوم اینکه در قسمت پلاگین ZERO GS سه تیک اول رو بزن و حتما FAST UPDATE رو روشن کن به شما 10 فریم میده بعد در قسمت خود GSDX.1.10 شما D3D INTERNAL RES خودتو NATIVE کن روشن کن خودش با مانیتو مچ میشه اگه DX10 رو PC داری از GSDX10 رو بزار که بهتره نداری که هیچ در قسمت CPU FRAME LIMIT خودتوو به VU.SKIP انتقال بده در بازی شاد دچار SKIP بشی کات کات بره با دکمه F5 نوع INTERLACING خودتو عوض کن درست میشه در بازی FFXII هنوز هم در قسمت CG یا در برخی از INGAME مشکل صدا هست از پلاگین و خود برنامست در قسمت اول بازی شما همیشه دچار افت فریم میشید در جلو تر بهتر میشه البته اگه تنظسمات درست باشه شما اگه تنظیماتت درست باشه باید با این سیستم در بازی 45/50 فریم و در قسمت CG 80/70 فریم بگیری از بایوس JAPON استفاده کن در این بازی NLOOP HACK روشن باشه اگه با IMAGE بازی میکنی با برنامه DEAMON TOOLS بازیتو ران کن سرعت میگیری یه راه دیگه ایم هست که تا 10 فرم بیشتر بگیری که بعد میگم حتما اگه تونستی FFX رو بگیر و بازی کن اگه چیزی موند که نگفتم بگو نا کمکت کنم ;):love:

اینم از تنظیمات ZERO GS یه نکته هر تغییر در ZERO GS در GSDX هم اسر داره :love:
zerogs_config.JPG

دوستان منو یه راهنمای میکنید:
من سیستمم 1.6 ram:1.256,geraphic:64,cpu:,میتونم بازی onimusha : dawn of dreams بازی کنم رو این سیستم.؟
اگه CPU شما DUAL CORE باشه اره وکر نه نمیشه با این سیستم ان دو بازیو انجام داد

اینم از ورژن PCSX2 9.5 390 PP 64 که در قسمت SPEED HACK تغییرات بسیاری کرده ولی هنوز از سازگاری خبری نیست ;):love: :cool:

Attachments

kolang جان من میخوام بازی رو از روی dvd اجرا کنم .و اومدم پلاگین cddvdrom رو p.e.o.p.s گذاشتم. حالا که اجرا میکنم ارور میده.( error opening cdvd plugin )
یه عکس از تنظیمات پلاگین هم میزارم ببین مشکل از چیه؟
http://s3.supload.com/free/1-20080828070504.jpg/view/

البت تنظیمات گرافیک ، صدا ،دی وی دی رام رو اصلا تغیر ندادم .
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنی.:blushing:

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون فرهاد جان:love: تنظیمات speed hack واقعا مفید بود و من الان می تونم با 45 تا 60 فریم با zero gs و 40 تا 50 فریم با gsdx (به غیر صحنه هایی که بعدا می گویم) خیلی راحت بازی کنم! :excited:
ولی یه چند تایی مشکل هنوز وجود داره:
zero gs 0.97.1 با کمک اون پچی که تو چند تا پست قبل تر دادی بهتر فریم میده! (نیازی به فعال کردن تیک ها نیست و خود پچ موقع اجرا, اونایی که لازمه (fast update , resolve hack 2 و full 16 bit) رو فعال میکنه;) ) البته اون چهار تا تیک اول مشکل درست میکنه و باعث میشه یه مدت که بازی کنی برنامه هنگ کنه!:(
عیب دیگه ای که zerogs داری اینه که گرافیک پایین تری نسبت به gsdx داره!
نکته بعدی اینکه Gsdx گرافیک به مراتب بالاتری داره ولی تو بعضی صحنه ها افت فریم شدید (حدود 25 فریم!) داره و فکر کنم علتش به سایه زنی مربوط میشه چون صحنه های مذکور با zero سایه داری ولی تو Gsdx نه!:eek: (مثلا دموی اول بازی - مبارزه با قول اول - صحنه کشته شدن king و چند تا سکانس دیگه این جوری میشه ولی در جاهای دیگه بالای 50 فریم میده:(. تو zero gs اصلا چنین مشکلی نیست! راستی تو هم همچنین مشکلی داشتی یا نه؟)
مشکل دیگه نویز در صدای دمو هاست که با تعویض پلاگین صدا غیر از PEOPS SPU2 1.9.0 یا روشن کردن treat mode تو همین PEOPS SPU2 1.9.0 این مشکل تا حدودی حل میشه ولی صدا خود بازی دچار مشکل میشه!:confused: (راستی نسخه جدید تر PEOPS SPU2 نیومده؟)
حالا یه چند تا شات از setting هام میزارم:
پلاگین ها:
5ee198036b.jpg

Speed Hacks (اینو یادم رفت بگم اگه sync hack x3 روشن باشه باید synk hack x2 رو خاموش کرد تا فریم بیشتری بده ولی خود همین x3 درسته که باعث افزایش سرعت میشه ولی سرعت پخش فیلم ها رو تو svn 390 کاهش می داد که البته با این نسخه جدید (pp rev 64) که شما گذاشتید این مشکل هم رفت شد ولی عیب این svn جدید اینه که نوشته های بازی رو نشون نمیده! می دونی چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟)
8bde1d7466.jpg

این هم تنظیمات GSDX9 (راستی لینک نسخه Gsdx10 رو هم داری؟ )
2e76559517.jpg

راستی یادم رفت بپرسم این نرم افزار (Pcsx2 0.9.5 beta) نسخه 64 بیتی هم داره؟
اگه یه چند تا patch و cheat جدید از بازی رو بزاری دیگه حسابی خجالتمون دادی!:blushing:
با سپاس فراوان

kolang جان من میخوام بازی رو از روی dvd اجرا کنم .و اومدم پلاگین cddvdrom رو p.e.o.p.s گذاشتم. حالا که اجرا میکنم ارور میده.( error opening cdvd plugin )
یه عکس از تنظیمات پلاگین هم میزارم ببین مشکل از چیه؟
http://s3.supload.com/free/1-20080828070504.jpg/view/

البت تنظیمات گرافیک ، صدا ،دی وی دی رام رو اصلا تغیر ندادم .
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنی.:blushing:

ببینم شما تا حالا با این شبیه ساز بازی رو ران کردی دوم اینکه شما عکس از error بزار نه config برنامه

از بابت پلاگین ممنون امیر جان در مورد بد نشون دادن zero gs اینه که این پلاگین هنوز update نشده و بیشتر روی سازگار کردن بازیها کار کرده الان zero داره روی صدا کار میکنه و این ورژن قدیمی تره از gsdx هست pcsx2 داره بیشتر gsdx کار میکنه در مورد FFXII بعد از کشته شدن KING اونجا برای منم افت فریم داشت با مشکل صدا البته این برای ورژن قدیمیه PCSX2 هست
من CPU AMD 3600 64 BIT هست و من فقط میتونم با SSE2 بازی کنم :(و به خاطر همین کمی ا
فت داشتم ;) در مورد PATCH و CHEAT بگو برای چه بازیهایی رو مخوای بزارم :love:;)

نکته مهم

دوستان یه چیزی بگم در مورد این PCSX2 این برنامه سازگاریش رو فقط با CPU INTEL درست کردن و سرعت در INTEL بالاتر از AMD هست و پلاگینهای GSDX SSSE3_SSE4.1 فقط با CPU INTEL CORE DU QUARD یا DDUAL CORE میاد AMD بازا نمیتونن مثل من بیچاره :biggrin1:

خواهش می کنم فرهاد جان! اگه ممکنه پچ جدید همین ffxii رو می خواستم که با gsdx هم سازگاری داشته باشه. میشه بگی این شبیه ساز نسخه 64 بیتی هم داره یا نه؟ اگر داره بی زحمت لینک دانلودش هم بزار:biggrin1: (آخه بعضی پلاگین ها 64 بیتی هستند و تو این ورژن نمایش داده نمی شوند!:( )
در ضمن sse3 چندان تفاوتی با sse2 نداره , در حد 2 - 3 فریم! (شاید چون cpu من ضعیفه این جوریه!:( )
موفق باشی

پروژه شبیه ساز PSP هم داره به اخر میرسه JPCSP progress! که برنامه نویسای PCSX2 دو ماه
روش دارن کار میکنن که روزای اخرش رو به سر میکنه

خواهش می کنم فرهاد جان! اگه ممکنه پچ جدید همین ffxii رو می خواستم که با gsdx هم سازگاری داشته باشه. میشه بگی این شبیه ساز نسخه 64 بیتی هم داره یا نه؟ اگر داره بی زحمت لینک دانلودش هم بزار:biggrin1: (آخه بعضی پلاگین ها 64 بیتی هستند و تو این ورژن نمایش داده نمی شوند!:( )
در ضمن sse3 چندان تفاوتی با sse2 نداره , در حد 2 - 3 فریم! (شاید چون cpu من ضعیفه این جوریه!:( )
موفق باشی

بیا امیر جان این دوتا MEMORY CARD بازی FXII هست ماله خودمه :love: و همراه یه PATCH برات میزارم اینام کد ای جدیده ببین کدومش بدردت میخوره بریز در مورد 64 بیتی 9.4 رو دادن بیرون ولی خیلی باگ داشت با وینوز 64 بیتی هم [/B]خوب اجرا نشد کنسل شد ;)

Attachments

آخرین ویرایش:

بیا امیر جان این دوتا MEMORY CARD بازی FXII هست ماله خودمه :love: و همراه یه PATCH برات میزارم اینام کد ای جدیده ببین کدومش بدردت میخوره بریز در مورد 64 بیتی 9.4 رو دادن بیرون ولی خیلی باگ داشت با وینوز 64 بیتی هم [/B]خوب اجرا نشد کنسل شد ;)

خیلی ممنون فرهاد جان!:love:
یه سوال دیگه هم داشتم: به نظرت image بازی رو فشرده کنم بهتره یا همین جوری بازی کنم؟ در ضمن بهترین پلاگین image کدومه؟
حسابی انداختیمت تو زحمت:blushing: ایشالله بتونیم جبران کنیم!:smile:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or