آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با تشکر از شما کلنگ جان!:love: امروز حتما تست می کنم!
ولی یه چیزی gsdx اپشن هک کردن نداره, واسه همین همیشه سرعتش پایین تر از Zero GS بوده! مطمئنی جواب میده؟:confused: (60 فریم می خواهما!!!!!!!:eek:)

کلنگ جان تستش کردم! svn390 با tekken 5 مشکل داره! بعد از نمایش لوگوی namco و اون صحنه مبارزه فضایی صدا هست ولی تصویر سیاه میشه:( (تو نسخه 377 این مشکل نبود) در ضمن از روی فریم ها هم باید بگم فرقی نکرده تو منو ها 60 - تو خود بازی 7 تا 20 فریم با اور کلاک cpu نهایتا 30 فریم!:sick:
این هم مشخصات سیستم:
CPU: Intel Dual Core E2140 1.6 ghz - Over Clock 2.66 ghz
VGA: Geforce 8600 GT 512 mb ddr2
RAM: 2 Gb ddr2 667 Dual Channel

gsdx جدید هم از نظر گرافیکی بهتر شده ولی از نظر سرعت فرقی نکرده!:(
اصلا تو بچه ها anyone ای بوده tekken 5 رو راحت رو 60 فریم اجرا کنه یا نه؟ اگه بوده مشخصات سیستم و تنظیماتش رو بگه! (بی زحمت:blushing:) اگه هم نبوده میشه بگید امیدی هست یا نه؟:((
یه سوال دیگه هم داشتم:
می خواستم بدونم کدوم نسخه های فینال فانتزی رو با توجه به سیستم من راحت رو 60 فریم میشه بازی کرد؟ کدوم یکی قشنگ تره؟ و همچنین زک , کلود و سفیروت تو کدوم ورژن ها هستند؟
با تشکر فراوان:love:

واسه من پیغام Language میده !! هر چی هم میزنم نمیره ! یعنی اصلا هیچ دکمه ای کار نمیکنه.
مشکل از کجاس؟:blushing:
این هم یه عکس از چیزی که میگم:

دوست من این عکس یعنی این که شما در موقعه بازی پلاگین cdrom روی cdvdnull drive گزاشتی یا هم موقعه بازی از قسمت run execute میکنی اگه بیشتر توضیح بدی کمکت میکنم ;)

view

آخرین ویرایش:
کلنگ جان تستش کردم! svn390 با tekken 5 مشکل داره! بعد از نمایش لوگوی namco و اون صحنه مبارزه فضایی صدا هست ولی تصویر سیاه میشه:( (تو نسخه 377 این مشکل نبود) در ضمن از روی فریم ها هم باید بگم فرقی نکرده تو منو ها 60 - تو خود بازی 7 تا 20 فریم با اور کلاک cpu نهایتا 30 فریم!:sick:
این هم مشخصات سیستم:
CPU: Intel Dual Core E2140 1.6 ghz - Over Clock 2.66 ghz
VGA: Geforce 8600 GT 512 mb ddr2
RAM: 2 Gb ddr2 667 Dual Channel

gsdx جدید هم از نظر گرافیکی بهتر شده ولی از نظر سرعت فرقی نکرده!:(
اصلا تو بچه ها anyone ای بوده tekken 5 رو راحت رو 60 فریم اجرا کنه یا نه؟ اگه بوده مشخصات سیستم و تنظیماتش رو بگه! (بی زحمت:blushing:) اگه هم نبوده میشه بگید امیدی هست یا نه؟:((
یه سوال دیگه هم داشتم:
می خواستم بدونم کدوم نسخه های فینال فانتزی رو با توجه به سیستم من راحت رو 60 فریم میشه بازی کرد؟ کدوم یکی قشنگ تره؟ و همچنین زک , کلود و سفیروت تو کدوم ورژن ها هستند؟
با تشکر فراوان:love:

شما اول در تنظیمات zero gs تنظیماتی که گزاشتمو انجام بذه بعد و اصلا در بازی کردن از overclock استفاده نکن بعد با پلاگین gsdx .10 استفاده کن noomlock رو روشن کن من خودم با 40 /45 بازی میکنم البته اینم بگم بازیهای تیکن در هر صورت در ingame از سرعت پایینی
برخوردار هست در مورد بازی راحت در مورد FF ها FFX FFXII FFX2 خیلی راحت میتونی بازی کنید من خودم با FFX خیلی حال کردم این شخصیته هم در FF 7 در PS1 هستند ورژن 390 خیلی نسبت به قبل کامل شده اشتباه نکنید
;):love:

براتون چندا patch بازی میزارم تیکن و gow 2 و silen hill origins که از leon عزیز تشکر مسکنم از ذادن این patch هراه FFXII میزارم البته هرکی PATCH بازی یا SAVE نیاز داره به تا بزارم ;)

Attachments

با تشکر از شما فرهاد جان عزیز:love:
این جور که معلومه باید tekken رو بی خیال بشم:(
تو سری FF کدوم سریع تر و روون تر اجرا میشه و کم تر ریپ میزنه؟:confused: (داستان قشنگ تری هم داره!)
من خودم تو فروم های ngemu که می گشتم دیدم FFX رو راحت با یه E6700 2.66 تا 120 فریم اجرا کرده بودند!:eek: (کلا این Pcxs رو FF خیلی مانور میده, چه تو PS1 چه تو همین نسخه )
حالا با این وجود فکر می کنید کدوم ورژن های FF رو با توجه به 1.6 بودن CPU می تونم نرم (بالای 50 فریم) اجراکنم؟:confused:
یه سوال دیگه هم داشتم. می خواستم بدونم این 6 تا Speed Hack هر کدوم دقیقا چه کاری ازشون بر میاد؟
اگه لطف کنی و تنظیم های ZeroGS , GSDX و speed hack رو واسه ی FF بزاری دیگه حسابی شرمندمون می کنی!:blushing:
توی GSDX9 1.10 یه بخشی هست که رزولیشین Texture ها رو میشه تنظیم کرد که defualt اش رو 1024 در 1024 گذاشته, به نظرت رو چند بزارم خوبه؟ (تو tekken رو 512*512 5 فریمی اضافه می کنه ولی کیفیت افتضاح میشه. رو 2048*2048 هم کیفیت فوق العادست ولی سرعت رو نصف میکنه!:( )
موفق باشی (امیر حسین)

فرهاد جان سلام
هر چی گشتم FF X رو پیدا نکردم, خلاصه با کلی جستجو FF XII را گیر آوردم. این هم توضیحات:
Version: 0.95 svn 390
GS Plugin: Gsdx9 1.10 sse3
Sound Plugin: PeopsSound 1.9
Disk mode: Image (not comperssed) nrg
CPU: All Option mode are Enable
(تمامی تیک ها رو فعال کردم)
Frame rate: Limit 60 fps
(با skip mode ها اصلا حال نمی کنم!)
Speed Hack: هنوز روش کار نکردم ولی تیک دومی باعث افزایش فریم ریت و کاهش noise های صدا تو دمو ها میشه. یکی مانده به آخری هم که مربوط به دمو های همین بازی هست باعث کاهش سرعت بازی میشه!:mad:

شرح Performance: بازی بدون هیچ مشکلی ران میشه تو دمو اول با تنظیماتی که در بالا گفتم, بین 50 تا 60 فریم می گیریم:cheesygri ولی صدا نویز داره و هی ریپ می زنه!!!!!!!!:(
توی منوی اولیه با 60 فریم بدون هیچ مشکل و نویزی کار میکنه.:love:
دموی intro بازی بعد از new game همون مشکل صدا رو داره!
بعد از فیلم, راوی بدون هیچ مشکلی نطقشو شروع میکنه:-"
بعد از سخنرانی جناب راوی و اجرای اولین دموی 3D تازه افت فریم ها شروع میشه! این دمو بین 30 تا 35 فریم پلی میشه!
حالا وارد بازی شدیم: در حالت نرمال 25 فریم, در حالتی که دوربین دور میشه و رو به ساختمان شروع به دویدن می کنم بین 20 تا 22 فریم, وقتی بر می گردم و به سمت دریا می روم سرعت خوب میشه بین 45 تا 50 فریم!
در مورد تنظیمات GSDX9 هم باید بگویم: رزولیشن 85*768*1024 (با حالت Windows از نظر سرعت تفاوتی نداره) , پیکسل شیدر 3 , ف ی ل ت ر none , کیفیت تکسچر هم 1024*1024 (وقتی nagtive رو روشن می کنم 2 , 3 فریمی بیشتر تاثیر نداره ولی کیفیت رو خیلی پایین میاره!) , همچنین گزینه های texture fi lt er ing و آخری سمت راست (یادم نیست چی بود :confused: ) را نیز فعال کرده ام.
فرهاد جان بقیش با تو:blushing: لطفا تنظیمات speed hack و gsdx رو برام بنویس. اگه یه patch مناسب هم داری لینک دانلودشو بی زحمت پست کن. مشکل نویز صدا تو دمو ها هم خیلی اذیتم می کنه:((
می خواهم یه جوری تنظیم بشه که بتونم بین 45 تا 50 فریم به طور متوسط (الان 25 تا 30 فریمه!:( ) بگیرم. اگه لازمه بگو CPU رو اور کنم.
هنوز با zero gs کار نکردم لطفا اگه ممکنه تنظیمات اون و تیک هایی که باید بزنم رو هم بنویس!:biggrin1:
این رو هم یادم رفت بگم ریجن بازی USA هست و الان هم با بایوس USA 2002 کار می کنم. (البته Japan 2000 و Euro 2004 رو هم دارم)
مشخصات سیستم رو قبلا نوشتم ولی دوباره می نویسم:
CPU Intel Dual Core E2140 1.6 GHz SSE3 1 mb Catch
VGA Gigatron Geforce 8600 GT DDR2 512mb
Ram 2 Gb DDR2 667 Dual Channel
(OS Windows XP 64bit (Vista 32 Also Available
چیز دیگه هم اگه لازم بگو بنویسم
با تشکر فراوان از شما جناب kolange_edalat2001 عزیز تر از جان:love:

آقا امیر عالیه اگه اینجوریه پس منم میتونم بازی کنم چون سیستممون کپ همدیگس(البته کارت گرافیک من یکم قوی تره) . دمت گرم از فردا منم میرم تو کارش.

آخرین ویرایش:
دوستان منو یه راهنمای میکنید:
من سیستمم 1.6 ram:1.256,geraphic:64,cpu:,میتونم بازی onimusha : dawn of dreams بازی کنم رو این سیستم.؟

آقا امیر عالیه اگه اینجوریه پس منم میتونم بازی کنم چون سیستممون کپ همدیگس(البته کارت گرافیک من یکم قوی تره) . دمت گرم از فردا منم میرم تو کارش.

شهاب:biggrin1: جان موفق باشی:cool: میشه بگی کارت گرافیک چیه؟
تو هم فعلا تنظیمات من رو انجام بده تا ببینیم چی میشه! یه چیز جالب این که اول بازی سرعت از 30 فریم بالاتر نمی رفت ولی یکم که جلو تر رفتم و لوکیشن عوض شد تا 40 - 45 فریم هم رسید و بعد از کشتن قول اول (Boss) بازی و وارد شدن به داخل ساختمان به 55 و مرز 60 فریم هم رسید:eek:
البته بدیش اینکه از 40 پایین تر که میاد سرعت راه رفتن به صورت محسوسی کم میشه و یخورده میره رو اعصابم!:mad: ولی اشکال نداره, ff از این بدتر (منظور کندتر) هم بود می ارزه بازی کنم:love:
یادت نره گزارش کارت رو بنویسی;)
موفق باشی

فرهاد جان کماکان منتظر راهنمایی های شما هستیم:cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or