آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز شما باید بایوس رو بهش معرفی کنی بیوسهات رو بریز تو پوشه بایوس بعد دوباره امتحان کن درست میشه اگر بایوس نداری تو پست اول هست میتونی دان کنی
شرمنده- به پست اول نگاه ننداخته بودم!بایوس اولی خرابه! -به غیر از بایو بقیه رو هم باید دانلود کنم؟پلاگین و غیره ....؟؟؟؟؟

سلام.من چطوری میتونم بازی SILENT HILL:ORIGINS رو با PCSX2 V.9.6 اجرا کنم؟:surrender
silent_hill_origins.jpg

با اون ورژن کامل نمیشه ولی با آخرین ورژن یعنی9.7 که حجمشم 12 مگ هست بازی کاملا قابل بازیه و خیلی هم روان اجرا میشه

من میخوام gow1&2 رو بازی کنم از اول بگین چیا رو دانلود کنم...مرسی

یه با معرفت پیدا شه منی که اولین باره با این برنامه دارم کار میکنمو که هنوزم نتونستم یه بازیو اجرا کنم{میدونم زحمت کشیدم}رو راهنمایی کنه من فقط 3 بازیو میخوام اجرا کنم:SILENT HILL:ORIGIN و SILENT HILL:SHATTERED MEMORIES و SMACKDOWN VS RAW 2010 همین سه تا
silent%20hill.png
silent-hill-shattered-memories-tp_1483078494144837714.png
0075291946200_100X100.jpg
.فقط هم به خاطر سری سایلنت هیل که حیفه اگه این دو تارم مثل اون پنج تا{SH.12345 } بازی نکنم.کشتی کجم به خاطر اینکه برا پی سی نمیادو عقده ای شدم.:((.لطفا یه با معرفت بگه چیا دانلود کنم{از کجا} و چجوری اجرا کنم بازیو.پله پله..به خاطر این کار بزرگ که هر کی برام انجام بده دکمه سپاسو اگه پیدا کنم!هر جا اسمشو ببینم میزنم.

شرمنده- به پست اول نگاه ننداخته بودم!بایوس اولی خرابه! -به غیر از بایو بقیه رو هم باید دانلود کنم؟پلاگین و غیره ....؟؟؟؟؟

نه شما سعی کن دو سه تا دان کنی از بایوسها بیشتر هم شد بهتر نیازی به دان کردن پلاگینها نیست ورژن 9.7 خودش جدیده

• Like
Reactions: Genesis
من میخوام gow1&2 رو بازی کنم از اول بگین چیا رو دانلود کنم...مرسی
شما PCSX2 9.7 رو از اینجا اول از همه دان کن پیشنهاد میکنم 12MG رو دان کنی چون پلاگینهاش کاملتر هست نیاز به بایوس داری که در پست اول هست
میشه لینکشو بدی
pcsx2-beta-1888.7z
یه با معرفت پیدا شه منی که اولین باره با این برنامه دارم کار میکنمو که هنوزم نتونستم یه بازیو اجرا کنم{میدونم زحمت کشیدم}رو راهنمایی کنه من فقط 3 بازیو میخوام اجرا کنم:SILENT HILL:ORIGIN و SILENT HILL:SHATTERED MEMORIES و SMACKDOWN VS RAW 2010 همین سه تا
silent%20hill.png
.فقط هم به خاطر سری سایلنت هیل که حیفه اگه این دو تارم مثل اون پنج تا{SH.12345 } بازی نکنم.کشتی کجم به خاطر اینکه برا پی سی نمیادو عقده ای شدم.:((.لطفا یه با معرفت بگه چیا دانلود کنم{از کجا} و چجوری اجرا کنم بازیو.پله پله..به خاطر این کار بزرگ که هر کی برام انجام بده دکمه سپاسو اگه پیدا کنم!هر جا اسمشو ببینم میزنم.

دوست من شما قبل از هر چیز مشخصات سیستمت رو بگو و بعد اینکه اگر pcsx2 9.7 رو ذان نکردی از اینجا دان کن تا برسیم به بقیه ماجرا این بازیها کاملا قابل اجرا هستند
http://pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta

شما سیستمتون چی هست با یک CPU دو هسته ای می تونی بازیها رو با قریم بالا اجرا کنی تو تنظیمات 2186 Speed hack شما روی x2 و VUcycle رو تا اخر ببر جلو سه تیک وسط رو هم بزن در ضمن تو قسمت cpu شما تیک MTGS رو هم بزن از بازیت حتما IMAGE بگیر ;)

vga:ATI Radeon HD 4550
CPU:intel cpu dual core e5300 2.6
ram:2gb
این کار هایی هم که گفتید کردم ولی بازم نشد.
سرعت هنوز پایینه.
به نظر شما pcsx 2 9.7 بهتر نیست؟

silent%20hill.png
من سایلنت اوریجین رو راحت رو مد هاردویر با 2994 اجرا کردم
شترد مموری هم رو سافت با همین برنامه اجرا میشه بدون مشکل . فقط فریم ریت گاهی پایین میاد .نصب هم نمیخاد . اکسترکت و اجرا
http://www.4shared.com/file/OpzVUEqN/PCSX2PS2Emulatorrls2994.html

kolange_edalat2001 عزیز. من اون 12 مگابایتیرو الان دانلود کردم.مشخصات سیستم:RAM:3G و VGA:GTX 275 و CPU:CORE2 E7500 2.93GHz .راستی از توجهت ممنون رفیق.:biggrin1:

شما PCSX2 9.7 رو از اینجا اول از همه دان کن پیشنهاد میکنم 12MG رو دان کنی چون پلاگینهاش کاملتر هست نیاز به بایوس داری که در پست اول هست

pcsx2-beta-1888.7z

دوست من شما قبل از هر چیز مشخصات سیستمت رو بگو و بعد اینکه اگر pcsx2 9.7 رو ذان نکردی از اینجا دان کن تا برسیم به بقیه ماجرا این بازیها کاملا قابل اجرا هستند
http://pcsx2.net/downloads.php?p=publicbeta
من اون 12 مگابایتیرو الان دانلود کردم.مشخصات سیستم:RAM:3G و VGA:GTX 275 و CPU:CORE2 E7500 2.93GHz .راستی از توجهت ممنون رفیق.:biggrin1:

با سلام خدمت دوستان
من لب تاپ dell inspiron 1564 با امکانات cpu : intel core i5 و ram : 4 GB DDR3 و vga :intel HD نرم افزار PCSX2 9.7 رو نصب کردم کارای تنظیماتشم انجام دادم کامل حالا خدمت همه دوستان 2 تا سوال داشتم : 1) این بر نامه روی لبتاپ من که میگن cpu ان چند هسته ای و واقعا قدرتمند هست به راحتی اجرا میشه ؟؟؟
2) من رفتم dvd winning eleven 10 رو برای ps2 خریدم اوردم گذاشتم توی لب تاپم و با همین برنامه بازش کنم که وقتی روی گرینه های Boot DVD File FULL و یا Boot DVD File FAST میزنم وارد browse میشه و بالاخره به فایلی میرسم که فایل مثلا ایمیج این dvd هست و اسمشم : IOPRP300 و جلوشم نوشته image file و وقتی روش میزنم ایراد میگیره و مینویسه : Root Directory not found ISO image حالا این مشکل رو چجوری حل کنم و بگید همه این دی وی دی های سونی 2 فایلاشون ISO نیست ؟ پس چیکارشون کنیم تا اجرا شن
خواهشششششش میکنم با عرض شرمندگی جواب سوالامو کامل بدبد البته با عرض هزاران بار تشکر و شرمندگی
شرمنده ام از اینهمه سوال یکجا اما شاید این مشکل من برای خیلیا پیش بیاد پس ممنون میشم راهنماییمون کنید ما مبتدی ها رو
با تشکر از همه دوستان

با سلام خدمت دوستان
من لب تاپ dell inspiron 1564 با امکانات cpu : intel core i5 و ram : 4 GB DDR3 و vga :intel HD نرم افزار PCSX2 9.7 رو نصب کردم کارای تنظیماتشم انجام دادم کامل حالا خدمت همه دوستان 2 تا سوال داشتم : 1) این بر نامه روی لبتاپ من که میگن cpu ان چند هسته ای و واقعا قدرتمند هست به راحتی اجرا میشه ؟؟؟
2) من رفتم dvd winning eleven 10 رو برای ps2 خریدم اوردم گذاشتم توی لب تاپم و با همین برنامه بازش کنم که وقتی روی گرینه های Boot DVD File FULL و یا Boot DVD File FAST میزنم وارد browse میشه و بالاخره به فایلی میرسم که فایل مثلا ایمیج این dvd هست و اسمشم : IOPRP300 و جلوشم نوشته image file و وقتی روش میزنم ایراد میگیره و مینویسه : Root Directory not found ISO image حالا این مشکل رو چجوری حل کنم و بگید همه این دی وی دی های سونی 2 فایلاشون ISO نیست ؟ پس چیکارشون کنیم تا اجرا شن
خواهشششششش میکنم با عرض شرمندگی جواب سوالامو کامل بدبد البته با عرض هزاران بار تشکر و شرمندگی
شرمنده ام از اینهمه سوال یکجا اما شاید این مشکل من برای خیلیا پیش بیاد پس ممنون میشم راهنماییمون کنید ما مبتدی ها رو
با تشکر از همه دوستان

بچه ها راستی اینم بگم کارت گرافیک من 128 intel HD هست که البته تا 1800 مگابایتم share میکنه
کسی نیست جوا من بنده خدا رو بده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or