آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما اول از بازیت image بگیر بعد در تنظیمات در قسمت cpu شما frameskip رو روی نرمال میزاری اعداد همه 0 باشن در ضمن تیک MTGS رو هم میزنی از این ورژن GSDX استفاده کن دان کن از اینجا
بعد در تنظیمات SPEEDHACK شما VUCYCLE رو تا اخر میبری جلو و روی X2 بزار فقط سه تیک وسط رو بزن در ADVANCED هم روی نرمال بزار دیدی مشکل کیفیت داره روی EXTRA بزار

همه ی این کارهایی که گفتین انجام دادم.
ولی باز هم در حین بازی سرعت خیلی پایینه .
باید چکار کنم؟
(برای بازی smackdown vs raw2009)

دوستان محض اطلاع بگم کسانی که آنتی ویروس دارن در جریان باشن که در صورت فعال بودن آنتی ویروس امکان کند شدن بازی ها هست . چون این بلا سر خود من اومد . پس بهتر اینه زمانیکه می خواید بازی کنید کلا ببندیتش;)

یه نرم افزار دارم واسه مدیریت بازی ها که تنظیمات هرچند تابازی که خواستین تو خودش سیو می کنه و با دابل کلیک بر روی هر بازی با تنظیمات خودش اجرا می شه.اگه کسی می خواد بزارم.:)در ضمن نرم افزار از این ساده تر پیدا نمیکنید.;)

یه نرم افزار دارم واسه مدیریت بازی ها که تنظیمات هرچند تابازی که خواستین تو خودش سیو می کنه و با دابل کلیک بر روی هر بازی با تنظیمات خودش اجرا می شه.اگه کسی می خواد بزارم.:)در ضمن نرم افزار از این ساده تر پیدا نمیکنید.;)
چرا معطلی بذار روش کارش

اولا تشکر یادتون نره چون نرم افزار مثل این به این راحتیا گیر نمیاد
دوما شرمنده معطل شدین.خواستم بی خو دی زحمت نکشم
حالا شروع کار
اول باید یکی از این ها رو دانلود کنید
برای Pcsx2 0.9.7
برای Pcsx2 0.9.6
بعد Microsoft .NET Framework 2.0 رو نصب می کنید اینو باید خودتون داشته باشین .
برای اجرای این برنامه باید پوشه ی inis در محل نصب شبیه ساز باشه چون در Pcsx2 0.9.7 می شه جاشو تو اولین اجرا تغییر داد بعد برنامه رو در محل شبیه ساز نصب می کنید و بعد فایل Setting.xml در پوشه ی configs در محل نصب شبیه ساز رو به وسیله ی notepad باز مکنید و یه قسمت داره که محل شبیه ساز رو مشخص کرده و خط سومه که به این صورت هم هستش
<pcsx2Path>C:\</pcsx2Path>
و شما باید به جای قسمت مشخص شده محل نصب شبیه ساز رو بنویسید.
مثلا \G:\Pcsx2

سلام
میشه به این مشکل من جواب بدین . جانه من پاسخ بدین . من وقتی هر بازی Ps2 رو در برنامه ی Pcx 2 بازی می کنم مثل Devil may cry 3 و mortal kombat shaolin monks و crash bandicoat . در تمام این بازی بازی من با slowmotion میادش اما وقتی God of war 2 رو بازی می کنم . این مشکلا به وجود نمی یادش لطفا کمک کنید .

ببین پلاگین ویذئو رو دایرکت ایکس 9 و هاردویر . تنظیمات اسپید هک رو هم هر دو تا شو تا ته ببر ( یعنی رو درجه ی 3 ) و همه ی تیک های صفحه ی اسپید هک هم خورده باشه . تنظیم قسمت کامپایلرVU رو هم روی Super VU هر دوتاشو . اینا آخرین سرعت رو بت میدن . اگه بازم نشد نهایتا باید رزولشن رو پایین بیاری ( تو همون قسمت ویدئو پلاگین ) مثلا 480 در 320 .
در هر حال کیفیت بازی با این کارا پایین میاد ولی سرعت قاعدتا باید درست بشه

مشکل اینه:بالای برنامه فریم بسیار خوب ولی داخل بازی اسلوموشن
گه بازم نشد نهایتا باید رزولشن رو پایین بیاری ( تو همون قسمت ویدئو پلاگین ) مثلا 480 در 320 .
نه نشد:confused::((:blushing:

سلام.دوستان اگه در گرفتن جدیدترین ورژنها مشکل دارن از این لینک استفاده کنند که خودم که هر ورزنی رو تغییراتی خوبی داشته که دان میکنم به اینجا انتقال میدم و سعی میکنم مداوم اپدیت نگهش دارم.

http://rapidbaz.com/folder:6r3:PC+Emulators.html

برای راحتی دوستان لینک در امضا هم هست.
از فرهاد جان هم میخوام که با رسمی شدن ورژن 0.9.7 صفحه اول رو اپدیت کنه (لینک ها خیلی قدیمی هستن) و اگه هم صلاح دیدن این لینک هم در صفحه اول قرار بدن.مرسی

سلام
من بیشتر بازیها رو اجرا می کنم و تقریبا مشکلی نیست اما چند تا عنوان هست با هاشون مشکل دارم:
بازی Neo Contra: که تا مرحله اول می خواد شروع بشه هنگ میکنه.
بازی The Mummy Returns: تا گزینه new game رو انتخاب میکنم هنگ میکنه.
بازی Beyond Good and Evil: تصاویر افتضاحند!
بازی Enter the Matrix: که همون اول تا آرم آتاری میاد هنگ میکنه!
بازی Gun و Eragon: نوارهای راه راه در بازی و یا تصاویر افتضاح! روی software تقریبا درست میشه ولی سرعت پایینه.

راه حلی هست؟پیشاپیش ممنون از لطفتون.

نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001
شما اول از بازیت image بگیر بعد در تنظیمات در قسمت cpu شما frameskip رو روی نرمال میزاری اعداد همه 0 باشن در ضمن تیک MTGS رو هم میزنی از این ورژن GSDX استفاده کن دان کن از اینجا
بعد در تنظیمات SPEEDHACK شما VUCYCLE رو تا اخر میبری جلو و روی X2 بزار فقط سه تیک وسط رو بزن در ADVANCED هم روی نرمال بزار دیدی مشکل کیفیت داره روی EXTRA بزار

همه ی این کارهایی که گفتین انجام دادم.
ولی باز هم در حین بازی سرعت خیلی پایینه .
باید چکار کنم؟
(برای بازی smackdown vs raw 2009

جواااااااببببببببببببببببب بدین

دوستان -لطفا کل لینکهایی که باید دانلود کنم تا براحتی GOW I-II اجرا بشه رو بزارید توی یه پست -ممنون-چنتا بازی دیگه هم میخوام اجرا کنم که بعدا میپرسم:smile:

مشکل اینه:بالای برنامه فریم بسیار خوب ولی داخل بازی اسلوموشن
گه بازم نشد نهایتا باید رزولشن رو پایین بیاری ( تو همون قسمت ویدئو پلاگین ) مثلا 480 در 320 .
نه نشد:confused::((:blushing:
تو قسمت GS تیک disable frame limit رو بزن . اینو یادم رفت بگم
بعد از این کار اگه دیدی سرعت بازی خیلی زیاد شد با تنظیمات اسپید هک میتونی سرعتو کم کنی .

آخرین ویرایش:
ببخشید من تو بعضی از بازی ها فریم پایینی میگیرم. با این که بالای امولاتور نوشته فریم 59 ولی در اصل فریم پایین تر از این حرف هاست. بازی shadow of colossus رو چه جوری میشه اجرا کرد؟
silent hill shatterd memory مشکل گرافیکیش حل شده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or