آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تنظیمات بازیهای زیر
teken5
mortal combat aragodden
fifastreet2
def jam fight
pes2010
با ورژنهای جدید ممنون

سلام به همه
من یه مشکلی دارم با ایننرم افزار اینه که بعضی جا های بازی صفحه اینجوری میشه

1da5fd105318b18f1dce2d66a9375587.jpg

بعضی مواقع هم نوشته ها هست

66c1c9969124ff42ecf80f09e4764e6c.jpg

البته تو گیم پلی مشکلی نیست
اگه میشه یه جوری راهنمایی کنین اگه به پلاگینی چیزی نیاز هست لینکش رو هم بدین

آخرین ویرایش:
داداش این نرم افزار روی سیوهای با پسوند max توی 3053 ارور میده . اما توی سیوهای 2994 درست کار می کنه!!!
این 3053 که واقعا چیز ستمیه . پر از باگه . گرافیکشم کنده . من از ورژن 2864 تا 3053 همه ریلیزا رو تست کردم . 2994 تاحالا بهترینه:love:

من همه این کارارو انجام میدم شاید اون بالا frame رو 50-60 بازی کنه ولی ولی slomotion تورو خدا کمک کنید دارم کلافه میشم:((
تیک disable frame rate limit رو بزن . تو بعضی از بازیا اسلو موشن میکنه بازیو
بعد از این کار اگه دیدی بازی زیادی سریع شد فقط با تنظیمات اسپید هک درستش کن .

شما اومدی میگی برید تو کار XBOX360 یا PS3 .اونم تو این تاپیک که مربوط به شبیه ساز هست بعد میگی برو کنسول بخر :-"
ببین اولا من نیومدم اگه بری تاپیک رو بخونی میبینی که من از اول تو کار امولاتور ها وبازیهای با اون ورژن های اولیه کار میکردیم که اصلا کسی نمدونست بازی های ps2 رو pcاجرا میشه.........
در ضمن تاپیک شبیه سازها ست ولی دارم پیشنهاد میگنم به بقیه که برن به جای ارتقای سیستم یه کنسول جدید بگیرن شما خودشو ناراحت نکن
:p

PCSX2 0.9.7 beta released!

After more than a year since the last stable 0.9.6 release and 8 months since the last beta release of PCSX2, the new beta version is finally ready!
The most notable change is the all new GUI powered by wxWidgets, but the amount of improvements in this release is really amazing
smile.gif

This 0.9.7 release is marked as unstable/beta, meaning it still has some known bugs and unimplemented features but it is fully supported by the PCSX2 team. For more info, check the included readme file.

Without further delay, here's the extensive changelog:

• New GUI based on wxWidgets working on a separate thread
  • microVU, an all new VU0/VU1/COP2 recompiler
  • VIF rewritten and a new Vif Unpack recompiler
  • IPU improvements, many more videos now play perfectly
  • Stable full screen operation with GSdx
  • Alt+Enter Hotkey for real-time fullscreen/window mode switching
  • Many new emulation options, complete with tooltips
  • New MTGS, much more efficient and compatible
  • New BIOS skipping method, more compatible and correct
  • New Host File System Support
  • Turbo/Slow motion settings for the frame limiter
  • On the fly changing of settings and plugins
  • Threaded Saving/Loading states, so it does not pause gameplay
  • Built in ISO reader with a recently used ISO list
  • Suspend / Resume emulation safely and fast
  • Simplified plugin configuration dialog, with more options
  • Full DVD9 game support (for example God of War, Xenosaga, Gran Turismo 4 etc)
  • First time configuration wizard
  • Settings stored in your User documents folder by default to prevent Vista / Windows 7 permission issues
  • New Game database detects the game you run, displays compatibility info, and auto applies special game fixes/patches if needed
  • Cheats are now separate from patches, cheats can be placed in the "cheats" folder and enabled/disabled from pcsx2's file-menu
  • Many important plugin updates, GSdx has many bugs and memory leaks fixed, SPU2-X makes dozens of games boot which never did before
  • And a huge amount of improvements and bug fixes which we don't remember anymore

This time the distribution will be a bit different. There are 3 versions, the full installer, the web installer and the binary. We highly recommend people to use our torrents to lower the load of our server and for faster distribution. You will need a torrent client such as utorrent to download them.

Windows:
Full installer [12.0mb]: Torrent | Googlecode direct dl
Web installer [2.88mb]: Torrent | Googlecode direct dl
Binaries [2.92mb / 7zip]: Torrent | Googlecode direct dl

(NOTE: Full installer includes Microsoft Visual C++ Redistributables, which is ideal for offline installs of PCSX2. Web installer optionally fetches the Redists from Microsoft.com, if your computer doesn't already have them installed.)

Linux binary [3.1mb]: Torrent | Googlecode direct dl

• Like
Reactions: Farh@d
سلام به همه
من یه مشکلی دارم با ایننرم افزار اینه که بعضی جا های بازی صفحه اینجوری میشه

1da5fd105318b18f1dce2d66a9375587.jpg

بعضی مواقع هم نوشته ها هست

66c1c9969124ff42ecf80f09e4764e6c.jpg

البته تو گیم پلی مشکلی نیست
اگه میشه یه جوری راهنمایی کنین اگه به پلاگینی چیزی نیاز هست لینکش رو هم بدین
در تمامی ورژنهای شبیه ساز این بازی down of dream oni مشکل داره و همینطور هست مشکل از emulator هست

یک سوال دیگه
gran turismo 4
وقتی با سخت افزار گرافیک میام به شروع مسابقه که میرسه ارور معروف send error برای امولیتور میاد
اما وقتی با نرم افزار میام اونجا رو رد می کنه و طبق معمول خیلی کنده . من به اجبار تا شروع مسابقه از سافت استفاده می کنم بعدش خود مسابقه ها رو از هارد
آیا روشی هست برای برطرف شدن این قضیه؟
راستی ورژن 3053 کلا یخورده کندتر از بقیه به نظر میرسه!

یک سوال دیگه
gran turismo 4
وقتی با سخت افزار گرافیک میام به شروع مسابقه که میرسه ارور معروف send error برای امولیتور میاد
اما وقتی با نرم افزار میام اونجا رو رد می کنه و طبق معمول خیلی کنده . من به اجبار تا شروع مسابقه از سافت استفاده می کنم بعدش خود مسابقه ها رو از هارد
آیا روشی هست برای برطرف شدن این قضیه؟
راستی ورژن 3053 کلا یخورده کندتر از بقیه به نظر میرسه!

این آخریه هم (3113 0.9.7 ) همینجوره . مثل 3053 . پلاگین ویدئوش مشکل داره و کنده .

نمی دونم مگه تست نمی کنن خودشون ؟ تازه هی دارن بدترش میکنن .:(

تنظیمات بازیهای زیر
teken5
mortal combat aragodden
fifastreet2
def jam fight
pes2010
با ورژنهای جدید ممنون
کدام بازیها فول فریم اجرا میشونند

تنظیمات بازیهای زیر
teken5
mortal combat aragodden
fifastreet2
def jam fight
pes2010
با ورژنهای جدید ممنون
کدام بازیها فول فریم اجرا میشونند
بستگی داره چه کیفیتی بخای ! وگرنه تموم این بازیارو میتونی فول فریم و حتی آور فول فریم بازی کنی .
تو قسمت ویدئو پلاگین تنظیماتی مثل رندرینگ مود (که دایزکت ایکس 9 باشه یا 10 ) و ریزولشن و تکسچر تو سرعت مهم هستند . قسمت اسپید هک هم که جای خود داره . میتونی سرعتو بالا ببری . در کل همین تو بازیایی که نوشتی میتونی 80 فریم بر ثانیه هم بگیری .(با کیفیت متوسط )

سلام من میخوام سیستممو ارتقا بدم میخواستم بدونم آیا CPU CORE I5فول فریم میشه؟(60فریم)
بعد مثلا اگه یه بازی تو خود PS2در30فریم اجراشه در شبیه ساز با 60فریم اجرا میشه؟

این آخریه هم (3113 0.9.7 ) همینجوره . مثل 3053 . پلاگین ویدئوش مشکل داره و کنده .

نمی دونم مگه تست نمی کنن خودشون ؟ تازه هی دارن بدترش میکنن .:(

سلام دوستان.این 0.9.7.3113 ورژن جدید و رسمی سایت PCSX2.NET هست که بعد از 8 ماه از انتشار PCSX2 0.9.6 بالاخره ورژن رسمیش اومد.این ورژن خیلی پیشرفت کرده و خیلی از مشکلاتش حل شده که در پست قبل به انگلیسی کامل و واضح توضیح داده و نیازی ندیدم که به فارسی توضیح بدم و ماشالا دوستان دیگه خودشون اپدیتن.:cheesygri
دوستان ورژن ستاپ که 12 مگ هست رو دانلود کنن که C++ 2008 و 2010 همراهش هست و باید حتما نصب بشه...

شما اگه با ورژن بالا مشکل داری ورژن زیر رو دان کن که مال امروزه.ببین مشکلت حل میشه؟
در این ورژن در قسمت GAME FIXES گزینه SKIP MPEG HACK هم اضافه شده برای بازی هایی مثل GOW که دموهای بازی هنگ میکنه.

pcsx2-svn-r3129
RapidShare http://rapidshare.com/files/393493021/EmuCR-Pcsx2-r3129.7z.html

Megaupload http://www.megaupload.com/?d=32AAL78H

Hotfile http://hotfile.com/dl/45682519/0831fee/EmuCR-Pcsx2-r3129.7z.html

zshare http://www.zshare.net/download/76711449028625e4/

badongo.com http://www.badongo.com/file/23015659

uploading.com http://uploading.com/files/6362ee5b/EmuCR-Pcsx2-r3129.7z/

2shared http://www.2shared.com/file/8KjMqyme/EmuCR-Pcsx2-r3129.html

آخرین ویرایش:
ببین اولا من نیومدم اگه بری تاپیک رو بخونی میبینی که من از اول تو کار امولاتور ها وبازیهای با اون ورژن های اولیه کار میکردیم که اصلا کسی نمدونست بازی های ps2 رو pcاجرا میشه.........
در ضمن تاپیک شبیه سازها ست ولی دارم پیشنهاد میگنم به بقیه که برن به جای ارتقای سیستم یه کنسول جدید بگیرن شما خودشو ناراحت نکن
:p
[FONT=&quot] من فقط به عنوان پیشنهاد این را گفتم چون پلی 3 های جدید الان دیگه باز یهای پلی 2 رو هم اجرا میکنه و اگه برین اون رو بگیرین به صرفه تر استاز نظر اقتصادی و هم اینکه پلی 3 هم که دیگه الان آخرشه هم تجربه میکنیدمن چنتا بازی هاش رو دیدم واقا کفم برید مثه [/FONT]gow3 [FONT=&quot][/FONT]
Nba[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]و.....چون این طور که بوش هم میاد حالا حالا ها امولاتور برای این پلی 3 و 360 نمیاد[/FONT]
[FONT=&quot]حیف الان موقیتش رو ندارم وگرنه میگرفتم در کل این کار به نظر من بهتره تا با نرم افزار که مشکلات خاص خودش رو داره دستو پنجه نرم کنید البته مزیت های خودشم هم دارن امولاتور که نباید نادیده گرفته شود التبه نمیخوام اینو بگم که دست از امولاتور ها بردارید چون من خودم که عشق این کارو داشتم و از بازی های آتاری گرفته تا این آخری هارو مثه پلی 2 و گیم کیوب و [/FONT]
Wii
[FONT=&quot]رو هم کار کردم در کل تجربه خوبی هست روی پی سی تازه اون موقع که شروع کردیم به اجرای بازی های پلی 2 با اون برنامه اولیه ها واقعا خیلی مشکلتر بود و چقدر در دسر داشتیم در حال حاضر که گلاب شده اصلا این ورژن های جدید رو بگیر رو یه سیستم متوسط رو به خوب بزاری بدون تنظیمات راحت با فریم خوب و بدون مشکل گرافیکی میشه اجرا کرد سیستم های جدید هم که ماشالا همه 4 هسته ای و مشخصات عالی.....در کل من میگم پلی 2 دیگه داره برای شبیه سازی روی پی سی به اشباع نزدیک میشه مثه زمان پلی 1 که دیگه ورژن جدید براش نیومد ( البته گیم کیوب هم همینطور) چون الان دیگه معدود بازی مونده که اجرا نشه یا مشکل هنگ کردن داشته باشه[/FONT]
[FONT=&quot]من خودم به شخصه کلی باز ی هارو روی پی سی هم به پایان رسوندم و بازی هایی مثه کمبت شائولین وآیس ایج وگوست رایدر.....هم که اجرا نمیشدن هم حل شدن[/FONT]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or