این 3053 که واقعا چیز ستمیه . پر از باگه . گرافیکشم کنده . من از ورژن 2864 تا 3053 همه ریلیزا رو تست کردم . 2994 تاحالا بهترینهداداش این نرم افزار روی سیوهای با پسوند max توی 3053 ارور میده . اما توی سیوهای 2994 درست کار می کنه!!!
تیک disable frame rate limit رو بزن . تو بعضی از بازیا اسلو موشن میکنه بازیومن همه این کارارو انجام میدم شاید اون بالا frame رو 50-60 بازی کنه ولی ولی slomotion تورو خدا کمک کنید دارم کلافه میشم
ببین اولا من نیومدم اگه بری تاپیک رو بخونی میبینی که من از اول تو کار امولاتور ها وبازیهای با اون ورژن های اولیه کار میکردیم که اصلا کسی نمدونست بازی های ps2 رو pcاجرا میشه.........شما اومدی میگی برید تو کار XBOX360 یا PS3 .اونم تو این تاپیک که مربوط به شبیه ساز هست بعد میگی برو کنسول بخر
در تمامی ورژنهای شبیه ساز این بازی down of dream oni مشکل داره و همینطور هست مشکل از emulator هستسلام به همه
من یه مشکلی دارم با ایننرم افزار اینه که بعضی جا های بازی صفحه اینجوری میشه
بعضی مواقع هم نوشته ها هست
البته تو گیم پلی مشکلی نیست
اگه میشه یه جوری راهنمایی کنین اگه به پلاگینی چیزی نیاز هست لینکش رو هم بدین
یک سوال دیگه
gran turismo 4
وقتی با سخت افزار گرافیک میام به شروع مسابقه که میرسه ارور معروف send error برای امولیتور میاد
اما وقتی با نرم افزار میام اونجا رو رد می کنه و طبق معمول خیلی کنده . من به اجبار تا شروع مسابقه از سافت استفاده می کنم بعدش خود مسابقه ها رو از هارد
آیا روشی هست برای برطرف شدن این قضیه؟
راستی ورژن 3053 کلا یخورده کندتر از بقیه به نظر میرسه!
بستگی داره چه کیفیتی بخای ! وگرنه تموم این بازیارو میتونی فول فریم و حتی آور فول فریم بازی کنی .تنظیمات بازیهای زیر
teken5
mortal combat aragodden
fifastreet2
def jam fight
pes2010
با ورژنهای جدید ممنون
کدام بازیها فول فریم اجرا میشونند
این آخریه هم (3113 0.9.7 ) همینجوره . مثل 3053 . پلاگین ویدئوش مشکل داره و کنده .
نمی دونم مگه تست نمی کنن خودشون ؟ تازه هی دارن بدترش میکنن .
ببین اولا من نیومدم اگه بری تاپیک رو بخونی میبینی که من از اول تو کار امولاتور ها وبازیهای با اون ورژن های اولیه کار میکردیم که اصلا کسی نمدونست بازی های ps2 رو pcاجرا میشه.........
در ضمن تاپیک شبیه سازها ست ولی دارم پیشنهاد میگنم به بقیه که برن به جای ارتقای سیستم یه کنسول جدید بگیرن شما خودشو ناراحت نکن