آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اها راستی نوشتی اینرم توضیح بده که نوشتی موقع اجرا 2 تا گزینه هست من اصلا نفهمیدم منظورتو
موقع کدوم اجرا ؟ کجاش؟ کدوم گزینه ها؟
تو قسمت فایل 2 گزینه:
1.boot cdvd(fast)
2.boot cdvd(full)
منظور پلاگین dvd بود نه گرافیک
البته بگم این میتونه از خش دار بودن دیسکات باشه
یه دیسک سالم امتحان کن

اها اونارو هر دو رو تست کردم فایدن نداشت بازم نمیومد
پلاگینا رو هم همه رو تست کردم gigaherz linuz ....
امروز میرم یه dvd میگیرم تست میکنم
من برای بازیای توی سبک hitman maxpayne alpha protocole واسه اینجور بازیا چه تنظیماتی بکنم بهتره؟ جون دادا رامون بنداز دیگه
راستی 60 فریم که من دارم قشنگ عین خود ps2 پخش میکنه دیگه؟؟؟؟ راستی برنامم جدیدترین ورژن و جدیدترین پلاگیناشه

اها اونارو هر دو رو تست کردم فایدن نداشت بازم نمیومد
پلاگینا رو هم همه رو تست کردم gigaherz linuz ....
امروز میرم یه dvd میگیرم تست میکنم
من برای بازیای توی سبک hitman maxpayne alpha protocole واسه اینجور بازیا چه تنظیماتی بکنم بهتره؟ جون دادا رامون بنداز دیگه
راستی 60 فریم که من دارم قشنگ عین خود ps2 پخش میکنه دیگه؟؟؟؟ راستی برنامم جدیدترین ورژن و جدیدترین پلاگیناشه
linuz واسه اجرای بازی با image شما باید با gigaherz واسه اجرا با dvd اجرا کنی مطمن شو که dvd ت
تو همون درایوی که gigahez روش تنظیمه فکر کنم همین جدید ترینه

الان روی گیگا هرز گزاشتم فرقی نکرد باید برم سی دی نو بخرم تست کنم اینا حتی نمیشه از روشون ایمیج بگیری چه برسه به بازی
نگفتی مشه همه بازیارو اجرا کرد؟؟؟ 60 فریم چجوریاست؟؟

الان روی گیگا هرز گزاشتم فرقی نکرد باید برم سی دی نو بخرم تست کنم اینا حتی نمیشه از روشون ایمیج بگیری چه برسه به بازی
نگفتی مشه همه بازیارو اجرا کرد؟؟؟ 60 فریم چجوریاست؟؟

بستگی داره که بخای چه بازی رو اجرا بکنی.
اول خودت بازی ران بکن دیدی مشکلی داشت بازی بیا بگو
ولی الان دیگه بهترین بازی ها مثل god of war1&2 اجرا میشن من خودم god of war1&2 با همین نسخه تموم کردم ترجیحا وقتی dvd جدید خریدی یه دور pcsx2 رو پاک کن دوباره برو تنظیمش کن چونکه خوذت گفتی بر اثر دست کاری زیاد این مشکل پیش اومد الان دیگه میدونی باید چه کار کنی.
خود pc این همه بازی باهال جدید داره چه گیری دادی به :confused::confused:ps2

یه دور pcsx2 رو پاک کن دوباره برو تنظیمش کن چونکه خوذت گفتی بر اثر دست کاری زیاد این مشکل پیش اومد الان دیگه میدونی باید چه کار کنی.

amir جون بدبختیه من اینه با گرافیکای لب تاپ بازیای خوب pc اجرا نمیشن امیدوارم با این شبیه سازا بازیای خوب ps2 اجرا شن تا بتونیم لذت ببریم

بچه ها راستی دسته ای که من خریدم دابل دسته هست یعنی با یه usb دو تا ئسته وصل به هم
الان هر بازی که میزارم با 62 فریم اجرا میشه اما اول همشون یه صفحه میاد که به زبانای مختلف نوشته select a language و زیرشم زده ضربدر رو بزنید واسه ادامه من همه دکمه های دسته هارو میزنم عمل نمیکنه چی کار کنم اینرم بگید مرسی

دوست عزیز این برای اینه که شما دسته خودتون رو با پلاگینهای برنامه اشنا نکردی به قسمت پلاگین برنامه رو و تو قسمت controler یعد پلاگین Lilypad رو انتخاب کن بعد در اونجا رو اونها کلیک کن بعد دکمه مورد نظر روی دسته خودت رو بزن

به به جناب اقای kolang افتخار دادن جواب ما رو دادن
ما اول رو شما حساب کردیم دادا اما امیر جون زحمت راهنمایی مارو تا اینجا کشید که خیلیییییییییییییییییی ازش ممنونم
من گفتم که این مشکل حل شده پستهای بالامو بخونی میبینی بدبختیه جدیدم چیه دادا

با کدوم پبلگین صدا کار میکنی بزارش روی zerospu درست میشه

من پلاگین هارو درست حساب گیر نیوردم- از صفحه اول هم پلاگین ملسی دستم نیومد-اگه داری لینک همه پلاگین های ویدئو صدا و .. رو بده دانلود کنیم

نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001
شما سیستمتون چی هست با یک CPU دو هسته ای می تونی بازیها رو با قریم بالا اجرا کنی تو تنظیمات 2186 Speed hack شما روی x2 و VUcycle رو تا اخر ببر جلو سه تیک وسط رو هم بزن در ضمن تو قسمت cpu شما تیک MTGS رو هم بزن از بازیت حتما IMAGE بگیر ;)

vga:ATI Radeon HD 4550
CPU:intel cpu dual core e5300 2.6
ram:2gb
این کار هایی هم که گفتید کردم ولی بازم نشد.
سرعت هنوز پایینه.
به نظر شما pcsx 2 9.7 بهتر نیست؟

kolange edalatجواب نمیدید؟

نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001
شما سیستمتون چی هست با یک CPU دو هسته ای می تونی بازیها رو با قریم بالا اجرا کنی تو تنظیمات 2186 Speed hack شما روی x2 و VUcycle رو تا اخر ببر جلو سه تیک وسط رو هم بزن در ضمن تو قسمت cpu شما تیک MTGS رو هم بزن از بازیت حتما IMAGE بگیر ;)

vga:ATI Radeon HD 4550
CPU:intel cpu dual core e5300 2.6
ram:2gb
این کار هایی هم که گفتید کردم ولی بازم نشد.
سرعت هنوز پایینه.
به نظر شما pcsx 2 9.7 بهتر نیست؟

kolange edalatجواب نمیدید؟

اگه منظورت smackdown vs raw فقط با 9.6 خوب اجرا میشه من یه نسخه اماده برای این بازی رو برات میذارم تو فقط پلاگین دستشو درست کن
جای ایزوی بازی رو واسه پلاگین dvd تعریف کن شاید موقع رفتن به ستینگ یه ارور داد بیخییالش
این بازی دیگه از این بهتر اجرا نمیشه:biggrin1::horse::sniper::surrender::surrender:
7mb
http://www.persianupload.com/823025

سلام
تو منوی config بعد قسمت controllers من نمیتونم lx , ly , rx , ry رو تنظیم کنم تو بازی لازمشون دارم حتما باید دسته باشه؟ با کیبورد نمیشه؟

سلام
من اولین پیامم رو با جواب شروع می کنم
به این دوست عزیز بگم من با کیبورد امتحان نکردم ولی با دسته باید اول شوک رو روشن کنی بعد:
LX : فلش چپ L3
LY: فلش پایین L3
RX :فلش چپ R3
RY :فلش پایین R3
اگر هم می خوای با کیبورد بازی کنی ببین شاید با این اطلاعات بتونی از اونم استفاده کنی.
فعلاً بای..............:biggrin1:

خیلی ممنون رفیق ولی هیچ دکمه ای رو نمیشه جاشون گذاشت
حالا راه حل دیگه ای کسی بلده؟
خواهش میکنم کمک کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or