آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه تمام بایوسها و پلاگین های جدید و خود برنامه رو یکی بیاد توی یه فایل RAR قرار بده و همشو یک جا بزاره واسه دانلود خیلی ثواب کرده
تاپیک خیلی شلوغ و بی نظم شده

حجم کل اینا 50 مگابایت هم نمیشه
من کلا سر در گم شدم

یکی بیاد و این کارو بکنه
ثواب داره خدایی>:d<

فقط با 9.6 خوب اجرا میشه من یه نسخه اماده برای این بازی رو برات میذارم تو فقط پلاگین دستشو درست کن
جای ایزوی بازی رو واسه پلاگین dvd تعریف کن شاید موقع رفتن به ستینگ یه ارور داد بیخییالش
این بازی دیگه از این بهتر اجرا نمیشه~x(~x(~x(~x(:horse::horse::horse::cursing::cursing::gunner::gunner:

7mb
http://www.persianupload.com/823025
رفیق این و دانلود کردم الان ولی وقتی بازیو بهش میدم بازم یه صفحه برا OPEN کردن میاد دیگه چیو باید بهش بدم؟از بازی ایمیج هم گرفتم. [-o<

آیا بازی های سه کاره یعنی همونایی که هم تو PC هم PS1 وهم تو PS2 اجرا می شن رو می شه با این شبیه سازا اجرا کرد؟من که هر کاری کردم نشد....

اگه تمام بایوسها و پلاگین های جدید و خود برنامه رو یکی بیاد توی یه فایل RAR قرار بده و همشو یک جا بزاره واسه دانلود خیلی ثواب کرده
تاپیک خیلی شلوغ و بی نظم شده

حجم کل اینا 50 مگابایت هم نمیشه
من کلا سر در گم شدم

یکی بیاد و این کارو بکنه
ثواب داره خدایی>:d<

این برنامه هنوز کامل نیست و افراد مختلفی روی قسمت های مختلفش کار میکنن. بنابراین ممکنه که هر چند وقت یه بار یه پلاگین یا بیلد جدید ازش بیاد. در نتیجه باید بلد باشی که چطوری این پلاگین ها یا بلیدهاش رو استفاده بکنی.
پیشنهادت خوبه ولی فقط واسه تازه کار ها که هنوز راه نیفتادن ولی هر چقدر که همه بخش هاش رو جمع کنی باز هم برنامه بعد از چند هفته قدیمی میشه و دوباره باید یه پک جدید 20 مگی آپلود بشه اونم با این سرعت اینترنت!

دوستان میخواستم بدونم چطور میشه gameshark برای pcsx2 فعال کرد و میخواستم بدونم من یک لینک از 4shared از یکی از دوستان پیدا کردم در مورد plugin های pcsx2 که نمیتونم به صورت کلی دانلودش کنم و مجبورم یکی یکی دانلود کنم . باید چیکار کنم؟

دوستان میخواستم بدونم چطور میشه gameshark برای pcsx2 فعال کرد و میخواستم بدونم من یک لینک از 4shared از یکی از دوستان پیدا کردم در مورد plugin های pcsx2 که نمیتونم به صورت کلی دانلودش کنم و مجبورم یکی یکی دانلود کنم . باید چیکار کنم؟

شما از طریق patch یا سیو بازی میتونی کار گیم شارک رو انجام بدی که راحتر هست شما برای کدوم بازی میخوایی ؟

شما از طریق patch یا سیو بازی میتونی کار گیم شارک رو انجام بدی که راحتر هست شما برای کدوم بازی میخوایی ؟

برای resident evil X. اسلحه هام نمیخوام بینهایت باشه. فقط میخوام هر خواستم یک خشاب اضافه کنم. حالا اصلا پلاگین گیم شارک هستش؟

سلام. راهی هست که sh: origins رو با این شبیه ساز اجرا کرد بر روی pc ، چون یادمه یه پچ قبلا داده بودید که کار نمیکرد اگر آره لطفا راهنمایی کنید . ممنون.

برای resident evil X. اسلحه هام نمیخوام بینهایت باشه. فقط میخوام هر خواستم یک خشاب اضافه کنم. حالا اصلا پلاگین گیم شارک هستش؟
شما با گسم شارک نمیتونی چیت بنی در این شبیه ساز و پلاگین خواستی هم برای گیم شار ک نیست اون دو طریق بهترین روش هستش
سلام. راهی هست که sh: origins رو با این شبیه ساز اجرا کرد بر روی pc ، چون یادمه یه پچ قبلا داده بودید که کار نمیکرد اگر آره لطفا راهنمایی کنید . ممنون.

بله این بازی قابل اجرا هست شما اول با pcsx2 9.7 تست کن ببینمیادش اگر مشکل داشت بگو برات patch بزارم

ببخشید بازی shadow of rome رو چه جوری میشه بازی کرد؟ یعنی با چه تنظیماتی؟ تو سایتش زده بازی قابل بازیه ولی من هر کار کردم بازی هم در بعضی مواقع کنده و کلا هم صفحه اینقدر خط خطیه که به زور میشه بهش نگاه کرد. اینم بگم که من بازی هایی مثل gow1 , 2 و silent hill , mgs و خیلی بازی های دیگه رو راحت با گفته های شما اجرا میکنم.

یکی هم جواب ما رو بده

سلام :)
من هم تو بازی GOW2 مشکل غیب شدن کریتوس رو دارم (که مهم نیست اصلا) و مهمتر اینکه نمیتونم سیو کنم! تو هیچ بازی‌ای با هیچ ورژنی! مشکل از چیه؟

دوستان من تو god of war2 اونجا که سر جیسون رو تو اب باید کنیم هر کاری کردیم نشد چی کار کنم ممکنه مشکل از پلاگین کنترل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ببخشید من چجوری میتونم پلاگینهای ورژن beta-1888 رو آپ کنم هر پلاگینی می ریزم جواب نمی ده.میشه راهنمایی کنید.یه سوال دیگه چرا با این ورژن نمی تونم GOW رو اجرا کنم تو شروع بازی بعد از دمو گیر می کنه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or