رفیق این و دانلود کردم الان ولی وقتی بازیو بهش میدم بازم یه صفحه برا OPEN کردن میاد دیگه چیو باید بهش بدم؟از بازی ایمیج هم گرفتم.فقط با 9.6 خوب اجرا میشه من یه نسخه اماده برای این بازی رو برات میذارم تو فقط پلاگین دستشو درست کن
جای ایزوی بازی رو واسه پلاگین dvd تعریف کن شاید موقع رفتن به ستینگ یه ارور داد بیخییالش
این بازی دیگه از این بهتر اجرا نمیشه~x(~x(~x(~x(:cursing::cursing::gunner::gunner:
7mb
http://www.persianupload.com/823025
اگه تمام بایوسها و پلاگین های جدید و خود برنامه رو یکی بیاد توی یه فایل RAR قرار بده و همشو یک جا بزاره واسه دانلود خیلی ثواب کرده
تاپیک خیلی شلوغ و بی نظم شده
حجم کل اینا 50 مگابایت هم نمیشه
من کلا سر در گم شدم
یکی بیاد و این کارو بکنه
ثواب داره خدایی>:d<
دوستان میخواستم بدونم چطور میشه gameshark برای pcsx2 فعال کرد و میخواستم بدونم من یک لینک از 4shared از یکی از دوستان پیدا کردم در مورد plugin های pcsx2 که نمیتونم به صورت کلی دانلودش کنم و مجبورم یکی یکی دانلود کنم . باید چیکار کنم؟
شما از طریق patch یا سیو بازی میتونی کار گیم شارک رو انجام بدی که راحتر هست شما برای کدوم بازی میخوایی ؟
شما با گسم شارک نمیتونی چیت بنی در این شبیه ساز و پلاگین خواستی هم برای گیم شار ک نیست اون دو طریق بهترین روش هستشبرای resident evil X. اسلحه هام نمیخوام بینهایت باشه. فقط میخوام هر خواستم یک خشاب اضافه کنم. حالا اصلا پلاگین گیم شارک هستش؟
سلام. راهی هست که sh: origins رو با این شبیه ساز اجرا کرد بر روی pc ، چون یادمه یه پچ قبلا داده بودید که کار نمیکرد اگر آره لطفا راهنمایی کنید . ممنون.
ببخشید بازی shadow of rome رو چه جوری میشه بازی کرد؟ یعنی با چه تنظیماتی؟ تو سایتش زده بازی قابل بازیه ولی من هر کار کردم بازی هم در بعضی مواقع کنده و کلا هم صفحه اینقدر خط خطیه که به زور میشه بهش نگاه کرد. اینم بگم که من بازی هایی مثل gow1 , 2 و silent hill , mgs و خیلی بازی های دیگه رو راحت با گفته های شما اجرا میکنم.
وایستا تست میکنم بهت میگم:dرفیق این و دانلود کردم الان ولی وقتی بازیو بهش میدم بازم یه صفحه برا OPEN کردن میاد دیگه چیو باید بهش بدم؟از بازی ایمیج هم گرفتم.![]()