آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید من یه سوالی دارم من بازی Beat Down Fists of Vengeance رو رو فریم حدود 40 روون اجرا کردم مشکلی ندارم ولی مموری کارت رو شناسایی نی می کنه چی کارش کنم؟ممنون می شم کمکم کنین!

سلام
یکی بیاد یه لینکی یا آموزشی از کار با این برنامه رو بزاره من هر چی تو این تاپیک گشتم چیزی پیدا نکردم.
راستی بگید چه چیزایی رو هم باید بگیرم.

سلام
یکی بیاد یه لینکی یا آموزشی از کار با این برنامه رو بزاره من هر چی تو این تاپیک گشتم چیزی پیدا نکردم.
راستی بگید چه چیزایی رو هم باید بگیرم.

عزیز من در صفحه های قبل با عکس توضیح دادم من 6_7_8 فکر میکنم باشه چیزیایی که میخوای من گزاشتم بایوس و پلاگین میخوایی اول باید در سایت اصلی در قسمت دانلود برنامه pcsx2 9.4
رو دان کنی بعد در این تایپیک من بایوس و پلاگینای جدید رو گزاشتم :love:;)

ببخشید من یه سوالی دارم من بازی Beat Down Fists of Vengeance رو رو فریم حدود 40 روون اجرا کردم مشکلی ندارم ولی مموری کارت رو شناسایی نی می کنه چی کارش کنم؟ممنون می شم کمکم کنین!

بیا دوست این مموری کارد copy کن در قسمت مموریت سالمه این :love: ;) :arrowd:

Attachments

سلام به دوستان گلم اینم از ورژن جدیده gsdx 1.9 براتون میزارم :love: نکته این که با sse4 و ssse3 با cpu هایی کار میکنه که این قابلیت و داشته باشند :arrowd:

Attachments

مرسی کلنگ عدالت من بازیم یه مشکلی دارم:blushing:بازی 24 The Game می خوام اجرا کنم ولی وقتی ران رو میزنم ارور میده بعد یه کمی تو نت گشتم فهمیدم شاید با فایل .elf درست بشه!از کجا می تونم گیرش بیارم؟؟

سلام دوستان میشه کسی توضیحی درمورد روش کار با برنامهیps2 save builderروبرام بزاره مرس

سلام ببخشید من تو اجرای بازی Tekken 5 مشکل داوم وقتی می نویسه Press Start Button دیگه بعدش صفحه سیاه می شه با پلاگین های Gsdx 1.9 و Zero GS KosMOS 0.97 و GSDX9 ver10 and11 هم امتحان کردم ولی جواب نداد.ورژن بایوس هم USA 2.20 SCHP77001 .از آخرین ورژن PCSX2 هم که گذاشتین استفاده می کنم!
مشخصات سیستم:
Windows XP SP 2
2 gigs of Ram DDRII Bus 667
Sparkle 8600GT
AMD 5000+ X2

سلام ببخشید من تو اجرای بازی Tekken 5 مشکل داوم وقتی می نویسه Press Start Button دیگه بعدش صفحه سیاه می شه با پلاگین های Gsdx 1.9 و Zero GS KosMOS 0.97 و GSDX9 ver10 and11 هم امتحان کردم ولی جواب نداد.ورژن بایوس هم USA 2.20 SCHP77001 .از آخرین ورژن PCSX2 هم که گذاشتین استفاده می کنم!
مشخصات سیستم:
Windows XP SP 2
2 gigs of Ram DDRII Bus 667
Sparkle 8600GT
AMD 5000+ X2

از بایوس Japan 1 یا Europe 1.6 استفاده کن.

اگر ممکن سیوGOD OF WAR 2 بزارید باتشکرهمین طور برنامه تبدیل saveps2 به شبیه ساز فرمت ps2 flie ندارد:laughing:من دربازیFINAL_FANTASY12 در لودخود بازی وقتی کلیک مکنم هک مکن یا میاید بیرون مشکل ازشبیه ساز یا از من:blushing:

کلنگ چان سلام آقامن تازه این تاپیک رو دیدم برنامه اصلی رو لینکشو داری بزاری آخرین ورزن رو .دمت گرم.

اگر ممکن سیوGOD OF WAR 2 بزارید باتشکرهمین طور برنامه تبدیل saveps2 به شبیه ساز فرمت ps2 flie ندارد:laughing:من دربازیFINAL_FANTASY12 در لودخود بازی وقتی کلیک مکنم هک مکن یا میاید بیرون مشکل ازشبیه ساز یا از من:blushing:

دوست من مشکل از شماست ffxii مشکلی نداره در تنظیمات خودت بگرد ببین مشکل از کجاست پلاگین و یا بایوس تغییر بده برای سیو GOW2 برات تبدیل میکنم میزارم :love:

ممکنه این برنامه رو با آموزش برام بزارید؟

به طور کامل.
اگه ممکنه برنامه به طور کامل باشه.

ممنونم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or