دوست من دقیقا نفهمیدم چه مشکلی داری عکس بزاری بهتره تا بیشتر کمکت کنمسلام بر همه ی دوستان
خسته نباشید
دوستان من آخرین ورژن برنامه را دانلود کردم اما بلد نیستم بازی را بیارم یعنی وقتی برنامه را باز میکنم از منوی فایل گزینه ران را انتخاب میکنم و ایمیج سی دی را هم انتخاب میکنم برنامه شروع به کار میکنه و بعد برنامه 2 تا گزینه نشون میده
یکی browser
یکی هم system... بقیه اش یادم نیست
بعد وقتی گزینه اول را میزنم وارد مموری کارت میشه و تو مموری هم چیزی نیست چطوری باید بازی را بالا بیارم
من چند تا دیویدی بازی دارم مثل کشتی کج2008 کراش در تیتان جی تی ای
میخوام این ها رو اجرا کنم
مشخصات سیستمم
cpu: intel 3.6 full
ram:1 gig ddr2
graphic:512 gforce
خواهشمندم پاسخ بدهید ممنونم
پس این چیزی که دوستمون نوشته یعنی چی ؟در حال حاضر نه نه شما با این سیستم نه هیچ کس دیگه با سیستم قوی تر از این چون این شبیه ساز هنوز این قدرت را نداره.من چون خودم تست کردم گفتم و دمو اولش پخش میشه توی بازی سرعت پایین و رنگ ها بهم ریخته
Aziz In Manish Ine Ke Iraniha Ro tahriman EErec Roze Avalesh Realase Dad Ke Bara Download Omadan Maskharash kardan Alanam Fagat Kasaii Bahashan Ke Irani Nistand Age Bekhaiin Bahash bashin Bayad ba Marefatm beharfi n Man Khodam Addesh Kardam ((((darzemn Aghaye Kolang Ke EErec Esmesh to Sitha Nis)))) Aziz EErec Ozve Grohe Asliye Pcsx2 nistesh Balkje khodesh Kar Mikone Jodagane Ama ba taghirate Soursha Be Natayeje KHobi Mirese ! darzmen Shomaha Ke MIginSorate EErec paiine Azizaane Man hamin Baziaii ke SHoma Anjam Midino 20 % Bhishtar Az SVN Anjam mide
پس این چیزی که دوستمون نوشته یعنی چی ؟
ورژن 9.5 خوبیش به همین هست که از کارت شما هم کمک میگیره برای سرعت دادن ذیگه مثل نسخه های قبل نیست که فقط ار cpu کار بکشه و شما تا 10 فریم میگیرید
یعنی الان هیشکس نمیتونه بازی سه بعدی اجرا کنه ؟