آموزش کامل بازی کردن بازیهای PS2 در PC با شبیه ساز PCSX2 9.8 به همراه تمامی پلاگینها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به دوستان خوب اینم از ورژن جدیده pcsx2 9.5 377 v4
که در قسمت cpu تغییرات اساسی کرده :arrowd:
_2__cpu_config.JPG
من این برنامه رو دانلود کردم
به چیز دیگه ای نیاز ندارم؟؟؟
فقط بازی ps2 رو بزارم وبازی کنم؟؟؟

من این برنامه رو دانلود کردم
به چیز دیگه ای نیاز ندارم؟؟؟
فقط بازی ps2 رو بزارم وبازی کنم؟؟؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Pcsx2 Group Emul ! >>>>> Online Sopported By This ID : Pcsx2.EErec
Azizan man Via Hastami Alan 7 Sale Ba In Proje Var Miram Inam Ye tosiye Behtare In Id Ro Add KOnin ~~~> Pcsx2.EErec ~~~< T.N.X By VIA ! Farsi Harf bezanin Bahash Halle ! Bishtar Az Froume BaziCenter Be dard bokhore fagat Ziyadi Buzz Muzz Nadid ke Be Harkasiam javab nemide Akharin Akhbaresham ~~~>

<<<<<<<<<< GOD OF War ~> 46Fps <<<<<<<< Recompiler By GSDX SSSe3 & SSE4e
Motashaker Va Movafag bashin :X\
Yahooo ID :::: PCSX2.EErec

سلام
من هر كاري ميكنم نميتونم بازي ps2 رو اجرا كنم همش dont sent ميده
خواهشان منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
اينم مشخصات سي پي يو:
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
با اين سي پي يو بايد قيد ps2 رو بزنم؟:(
آقا كسي جواب ما رو نميده؟

آقا كسي جواب ما رو نميده؟
او Error ماله تنظیمات نادرست یا ناهماهنگ هستش.مثلا اگه CPU شما SSE4 رو پشتیبانی نکنه و شما برای پلاگین گرافیک از نسخه SSE4 استفاده کنین ارور میده.البته این یه مثال بود.مشکل ممکنه از هر چیزی باشه.در مورد سی.پی.یو هم که باید قید بازی های سه بعدی رو بزنی. ولی شاید بتونی 2بعدی ها رو بازی کنی.

The Best realased Filkes : http://www.4shared.com/dir/7794694/94efd271/Pcsx2_095_Public_Beta_.html
EErec realased File All On The Linkes ! ((( Inja Mitonin Akharin update Emul Ro Ba har Joziiati begirin ))) Vagan Mahshare

راول دوست من شمت سعی با font فارسی تایپ کنی دوم اینکه این پلاگینارو من خیلی وقت پیش در تایپیکم اپ کردم و gsdx9 1.9 793 فقط مخصوص cpu sse4 هست و با amd ویا cpu که sse4 v و ساپورت نمکینه :love: موفق باشی

بازم سلام به دوستان خو ب اینبار براتون انواع save games بازیارو میزارم که باد در memory pccsx2 بریزید :biggrin1: :love:
اگه بازم بازی هست که میخواهید بگید;) برنامه ای میزارم که هر save بازیرو تبدل کنید به pcsx2 :biggrin1::arrowd:

Attachments

آخرین ویرایش:
اون سایتی که دادی اپای من توش بود :confused:

KHob Nemidonam Az Che Lahaz Migi Male U Tosh Bod Nakone uam Ozve Barname Nevisashi :cheesygri Http://www.Pcsx2.4Shared.Com Male Yeki Az Dostane Iraniye Ke Ba re4rainbow Ke SHoma fekr KOnam Filato Az Linkesh Migiri Kar Mikne :-" Inam Idishe Alan Shabo rooz Ro In Shabih Saz Jon mikanan ta Jaii berese ~~~ > Pcsx2.EErec
Be Nazare Man Az vagti Dostane Iranimon Varede In kar Shodan Pcsx2 Pishraftaye Vagan jalebi karde !

کلنگ جان از زحماتت ممنون اگه مبشه سیو بازی crash-tekkenرو هم بزار

کلنگ جان از زحماتت ممنون اگه مبشه سیو بازی crash-tekkenرو هم بزار
کلنگ جان یه سوال
توبازی ffxiiاون مرحله ای که باید شمشیر کینگ رو توی اون معبدی که یه مجسمه بزرگ شبیه فرعون توش هست گیر کردم چه کار باید بکنم مرسی

بازم سلام به دوستان این برنامه همون طور که از اسمش پیدا است
ps2 _save _builder هست و شما میتونید با برنامه save هر بازیرو که
میخواهید تبدیل کنید به save pcsx2 :biggrin1::love: نظر بدید

Attachments

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or